Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benimde 5 ağustosta yani dün transferim oldu bende çok heyecanlıyımÇok heyecanlıydım ama transfer sonrası hissizleştim![]()
Hiç düşünmek istemiyorum olumsuzu sende öyle yap inşallah tutunur bebişlerimiz bizeMerhaba benimde 5 ağustosta yani dün transferim oldu bende çok heyecanlıyım
Ayyyy inşallahHiç düşünmek istemiyorum olumsuzu sende öyle yap inşallah tutunur bebişlerimiz bize![]()
Hayır canım benim ki tek embriyoAyyyy inşallahbana çift embriyo nakledildi sizin ki de çift yoksa tek mi?
İnşallah bizimledirler ve sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırızHayır canım benim ki tek embriyo
Amin inşallah canımİnşallah bizimledirler ve sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız![]()
Ya çok erken ama dün hafif batmam varken bugün ara ara sık şekilde adet sancısı giriyor sizde de oluyor mu?Amin inşallah canım
Yok bende hiç bi belirti hissetmiyorumYa çok erken ama dün hafif batmam varken bugün ara ara sık şekilde adet sancısı giriyor sizde de oluyor mu?
Siz dinleniyormusunuz yoksa ayağa kalkıyormusunuzYa çok erken ama dün hafif batmam varken bugün ara ara sık şekilde adet sancısı giriyor sizde de oluyor mu?
Ben nerdeyse hiç kalkmıyorum lavabo hariçSiz dinleniyormusunuz yoksa ayağa kalkıyormusunuz
Yok bana doktorum onu yapma dedi kabızlık daha kötü sonuçlara yol açar dedi hiç iş yapmıyorum ama evin içinde dolanıyorum oturuyorumBen nerdeyse hiç kalkmıyorum lavabo hariç
Kalkıyorum zaten fitilden sonra 10 15 dakika yürüyüş yapmamı istedi doktorum suyumu falan almaya gidiyorum duşumu alıyorum sadece iş yapmıyorumSiz dinleniyormusunuz yoksa ayağa kalkıyormusunuz
Bilmiyorum yaaa bişi olursa filan diye fazla kalkmak istemiyorum benim ilk defa az önce çok hafif sağ kasıkta küçük bir sancı hissetimKalkıyorum zaten fitilden sonra 10 15 dakika yürüyüş yapmamı istedi doktorum suyumu falan almaya gidiyorum duşumu alıyorum sadece iş yapmıyorum
Evet benimde ilk düşüncelerinizi anlıyorum ama doktorumuza da güvenmek gerekiyor medova da yaptırdım. Heyecanla bekleyiş zaten benim yaptıklarımda iş sayılmıyor. Birde ben iğne de vurulmak zorundayım hayliyle hastaneye gidiyorum her gün zatenNerde yaptırdınız bu arada ilk mi sizin
Benim tek kasık gibi değil böyle rahme daha yakın oluyor o yüzden sağ sol kestiremiyorumBilmiyorum yaaa bişi olursa filan diye fazla kalkmak istemiyorum benim ilk defa az önce çok hafif sağ kasıkta küçük bir sancı hissetim
Bir şey sorucam bu aşılama için kimlik fotokopisi vesikalı fotoğraf evlilik cuzdan fotokopisi falan istemiş doktorda tüp bebek merkezine goturulmesi için ben doktora soramadım zaten doktorda herşeyi rep.soylermks gibi yapıp beni sanki çok acele işi varmış gibi ve hastasında yoktu bende o şekilde hiç bir şey sormadan kendimi çıkmış buldum acaba nasıl olcak bilginiz varmı bu konudaÇok heyecanlıydım ama transfer sonrası hissizleştim![]()
Prgestan iğne mi bende kullanıyorum ama evde kendim yapıyorum hem fitil ve bi kaç vitamin ve hap sizin sorun neydi bende bahçecide tedavi görüyorumEvet benimde ilk düşüncelerinizi anlıyorum ama doktorumuza da güvenmek gerekiyor medova da yaptırdım. Heyecanla bekleyiş zaten benim yaptıklarımda iş sayılmıyor. Birde ben iğne de vurulmak zorundayım hayliyle hastaneye gidiyorum her gün zaten
Yani tam bilemedim ama Evlilik cüzdanı bizden de istediler götürdük fotokopisini çekip geri verdiler oradakilerBir şey sorucam bu aşılama için kimlik fotokopisi vesikalı fotoğraf evlilik cuzdan fotokopisi falan istemiş doktorda tüp bebek merkezine goturulmesi için ben doktora soramadım zaten doktorda herşeyi rep.soylermks gibi yapıp beni sanki çok acele işi varmış gibi ve hastasında yoktu bende o şekilde hiç bir şey sormadan kendimi çıkmış buldum acaba nasıl olcak bilginiz varmı bu konuda