Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben test yaptım biliyorum çok erken ama iki çizgi çıktı silik ama tutamadım kendimi
Benim bugün 9. Gün hala öyle kuzu sadece kasık ağrısı o da oturup kalkarkenkızlar 5. günüm bitti bugün ama hiç belirtim yok ya belli belirsiz kasık ağrısı yokluyor o kadarvar mı böyle olan aranızda
ayy iyi yalnız değilmişim benim 9. gün test günüm direkt zaten. evde test yaptın mı hiç?Benim bugün 9. Gün hala öyle kuzu sadece kasık ağrısı o da oturup kalkarken
Benim ilk günden beri kasık ağrım oluyor ama transfer günü hariç 2. Günümdeyimkızlar 5. günüm bitti bugün ama hiç belirtim yok ya belli belirsiz kasık ağrısı yokluyor o kadarvar mı böyle olan aranızda
Aaa bence sabah tekrarla ama çok erken bilemedimKızlar ben test yaptım biliyorum çok erken ama iki çizgi çıktı silik ama tutamadım kendimi
evet normal bu da zaten ikinci günde başka belirti olmuyor henüz tutunma tamamlanmıyor 1-3 arası rahimde yer arıyor kendine 3-5 tutunuyor 5-8 beta üretmeye başlıyor gpt böyle diyor yaniBenim ilk günden beri kasık ağrım oluyor ama transfer günü hariç 2. Günümdeyim
İnşallah yerleşiyordur. Bize sinyal veriyordur kasık ağrısı ile umarımevet normal bu da zaten ikinci günde başka belirti olmuyor henüz tutunma tamamlanmıyor 1-3 arası rahimde yer arıyor kendine 3-5 tutunuyor 5-8 beta üretmeye başlıyor gpt böyle diyor yani
inşallah beklemek en zor kısmı ama en sonunda müjdeyi alınca hepsi geçecek inşallah değecek hepsineİnşallah yerleşiyordur. Bize sinyal veriyordur kasık ağrısı ile umarım![]()
İnşallahinşallah beklemek en zor kısmı ama en sonunda müjdeyi alınca hepsi geçecek inşallah değecek hepsine![]()
ben 2 ağustosta transfer oldum 11 ağustosta test günü verdiler sizin?İnşallahSizin test gününüz ne zaman?
5 ağustosta 17 ağustosa test günümben 2 ağustosta transfer oldum 11 ağustosta test günü verdiler sizin?
3. gün embriyosu muydu sizin belki ondan 12 gün sonraya verilmiştir ama yine 9-12 arası belli oluyor zaten net olarak5 ağustosta 17 ağustosa test günüm
Hayır iki tane 5. Gün embriyosuydu3. gün embriyosu muydu sizin belki ondan 12 gün sonraya verilmiştir ama yine 9-12 arası belli oluyor zaten net olarak
aa anladımm güzel haberlere inşallahHayır iki tane 5. Gün embriyosuydu