5 ağustosta transfer olanlar birlikte bekleyelim.

Yok canım çok az sarı bir akıntı geldi bugün sadece.. kasık ağrısı var oda transferden önce başladı progestan iğneyle birlikte hala devam ediyor bazen artıp azalıyor hareket etmeye bağlı
O bende de akıntı yok ama sancı bende de öncesinde başlamıştı o bugün batmalar hissetim ama sanki gün gün biraz azalıyor mu akşam mı artıyor bilemedim

O bende de akıntı yok ama sancı bende de öncesinde başlamıştı o bugün batmalar hissetim ama sanki gün gün biraz azalıyor mu akşam mı artıyor bilemedim

Valla ne azaldı ne arttı odaklanınca ağrıya daha çok hissediyorum bişeye dalınca hiç hissetmiyorum😅

benim bugün sol kasığıma ani bir sancı saplandı beş dk sonra geçti ama belirt mi bilmiyorum ya belirti aramicam diyorum ama duramıyorum da
Bende öyleyim sancı giriyor üzülüyorum acaba olmadı mı diye sonra girmeyi bırakıyor ya yerleşmiyor mu diyip geri üzülüyorum tuhaf bir his çok duygu karmaşası yaşıyorum

Bende öyleyim sancı giriyor üzülüyorum acaba olmadı mı diye sonra girmeyi bırakıyor ya yerleşmiyor mu diyip geri üzülüyorum tuhaf bir his çok duygu karmaşası yaşıyorum
evet zorlu süreç bu beklemek belirti olsa acaba ilaçtan mı ağrı olsa adet ağrısı mı hiç belirti olmasa tutmadı mı..ama geçecek hepsi nihayetinde kolaylıklar diliyorum sana da🌸

Back
X