5 ağustosta transfer olanlar birlikte bekleyelim.

Ben de korkuyorum. 1,5 yıldır her ay tek çizgi görmeye o kadar alışmışım ki🥲 yine göreceğim diye korkuyorum

Bence direk kan testi yap stres olma ben 11. Gün idrar testi de yaptım hemen çift çizgi çıktı ama daha önce yapsam çıkar mıydı emin değilim. Erken gebelik testi almadım ama

Kızlar günaydın bugün nasılsınız? Ben inanılmaz derecede sabırsız ve böyle içim buruk gibi

Kızlar günaydın bugün nasılsınız? Ben inanılmaz derecede sabırsız ve böyle içim buruk gibi
Benim lekelenmelerim hala devam ediyor. Üç gündür kahverengi/pembe lekelenmeler geliyor her tuvalete gidişimde. Açıkçası bu kadar uzun sürmedi beni tedirgin etti. Bugün transfer günü hariç 7. Günüm. Senin kaç oldu canım?

Benim lekelenmelerim hala devam ediyor. Üç gündür kahverengi/pembe lekelenmeler geliyor her tuvalete gidişimde. Açıkçası bu kadar uzun sürmedi beni tedirgin etti. Bugün transfer günü hariç 7. Günüm. Senin kaç oldu canım?
Benim 8. Gün oldu. Bende hiç lekelenme gelmedi ama benim göğüs hassasiyetim bir çok belirgin bir az beni o endişelendiriyor 😔 ama yerleşme kanaması uzun sürebilir diye görmüştüm burada umarım bizimlelerdir

Benim 8. Gün oldu. Bende hiç lekelenme gelmedi ama benim göğüs hassasiyetim bir çok belirgin bir az beni o endişelendiriyor 😔 ama yerleşme kanaması uzun sürebilir diye görmüştüm burada umarım bizimlelerdir
İnşallah canım🙏🏻 ne zaman test yapacaksın?

Günaydın bnde bugun hiçbirşey yokmuş gibi uyandım sadece stres kaynaklı bir baş ağrısı onun dışında hiçbişey yok genelde burda gordum yerleşme kanaması oluyor diyorlar oda olmadı ya bende çok tedirginim ne olucak bılmıyorum

Aaa ne çıktı siz transfer gununu saymıyorsunuz demi benım transferim sabah 11 de gerçekleşmişti bn o yüzden sayıyorum bir gün bir gündür diye test gününe yaklaşmak için
Yok saymadım transferi benim 13.30 da gerçekleşti ailik çıktı bilmiyorum var mı sizce ilk 5 dakika da çıktı ama off çok karmaşığım çok silik ama ilk defa yaşıyorum

Eklentiler

• IMG_0326.webp
    IMG_0326.webp
    83,8 KB · Görüntüleme: 33
4. Gün mü başlamıştı baya yoğun lekeler mi yoksa fafif sadece peçeteye gelen lekeler mi

Yok saymadım transferi benim 13.30 da gerçekleşti ailik çıktı bilmiyorum var mı sizce ilk 5 dakika da çıktı ama off çok karmaşığım çok silik ama ilk defa yaşıyorum
Daha 8. Gündesiniz silik çıkması bile bence güzel bir sonuç hiç tedirgin olmayın lütfen hatta sevinin bence bu bir umut inşallah iki güne daha net olumlu sonucu alıcaksınız🥰

Back
X