5 ağustosta transfer olanlar birlikte bekleyelim.

Benim testimde 3 saat sonra ikinci çizgi çıkmış kuruma çizgisidr ve dikkate almamalıyım değil mi

Ben 6.gunumde erken gebelik testinde ogrendim🙏
Bende bugün kaset test yaptım sabah belli belirsiz çok hafif silik çizgi çıktı zor gözüküyordu ama şu an strese girdim yoksa diye herkes kan verme diyor gününü bekle diyor keşke yapmasaydım testi

Bende bugün kaset test yaptım sabah belli belirsiz çok hafif silik çizgi çıktı zor gözüküyordu ama şu an strese girdim yoksa diye herkes kan verme diyor gününü bekle diyor keşke yapmasaydım testi
Aaa benimde oyleydi belli belirsiz
Eşim daha neler gebe diilsin demisti
Hergun yeniledim sabah ilk idrarla daha da belirginlesti🌸

Yok saymadım transferi benim 13.30 da gerçekleşti ailik çıktı bilmiyorum var mı sizce ilk 5 dakika da çıktı ama off çok karmaşığım çok silik ama ilk defa yaşıyorum
Laboquick yanıltmıyor var Allahın izniyle hayırlı olsun çok küçük değeri bile yakalayan bir test çok kullanmıştım önceden bende. Kan testi ile teyit edin bence Sağlıkla gelsin Allah analı babalı büyütsün

Laboquick yanıltmıyor var Allahın izniyle hayırlı olsun çok küçük değeri bile yakalayan bir test çok kullanmıştım önceden bende. Kan testi ile teyit edin bence Sağlıkla gelsin Allah analı babalı büyütsün
Görebildiniz mi resimde teşekkür ederim inşallah vardır. Eşimle iyice konuştuk bu bile strese aoktuğu için 3 gün kaldı kana yükselecek mi stresine girmeyip gününde verelim dedik

Aaa benimde oyleydi belli belirsiz
Eşim daha neler gebe diilsin demisti
Hergun yeniledim sabah ilk idrarla daha da belirginlesti🌸
Gerçekten mi çok mutlu oldum eşim sabah gördü kuruyunca o siliklik çok gitti üzüldüm. Hatta dedim ki sonra önemli olan zaten 5 dakika da çıkması kuruması değil

Görebildiniz mi resimde teşekkür ederim inşallah vardır. Eşimle iyice konuştuk bu bile strese aoktuğu için 3 gün kaldı kana yükselecek mi stresine girmeyip gününde verelim dedik
Evet canım gördüm resimde gözükenden daha nettir gözle bakıldığında nasıl için rahat ederse öyle yap ben sabırsızdım o yüzden hemen kana yönlendirdim 🤣

Kızlar benim 1 saatir belim adet olmuşum gibi ağrıyor normal mi iyi bir Şey mi

Ben dayanamayıp test yaptım bugün 🤗

Eklentiler

• 1000026860.webp
    1000026860.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000026865.webp
    1000026865.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 3
Back
X