5 ağustosta transfer olanlar birlikte bekleyelim.

Kasette silik çıkmıştı belki erken gebelik testi yapsan daha iyidi. Ama dayanabiliyosan tabiki en iyisi kan vermek
Evet öyle dedim dün kendi kendime kasette gördün ben idrara çok sık çıkan biriyim o yüzden alsam şimdi gene etkilenir mi diye düşünüyorum dünkü de öyle olmuştu

Evet öyle dedim dün kendi kendime kasette gördün ben idrara çok sık çıkan biriyim o yüzden alsam şimdi gene etkilenir mi diye düşünüyorum dünkü de öyle olmuştu

Yani 2 tane alıp diğerini sabah ilk idrarla yapabilirsin belki. Bende yapmadan önce çok çekindim teste ama sonra dedimki yani dünyanın sonu değil

Kaset testti çünkü o testi unut hemenn adetin 1 hafta geçince çıkıyor kasette 🥲
Yok canım bir hafta geçmesi gerekmiyor normalde ilişkinin 12. Günü varsa kasete geçmiş oluyor altı senede beş gebelik geçirdim kullanmadığım bir test yok:)) varsa her halükarda çıkıyor yani zaten arkadaşın testindede var maşallah tüptede tahminimce üçüncü gün embriyo ise transferin 9. Günü gibi çıkar beşinci gün ise dahada erken. Hatta erken gebelikler para tuzağı yalnızca hata oranı yüksek predictor en iyisi denen mesela onda bile fazla yaşandı malesef

Yok canım bir hafta geçmesi gerekmiyor normalde ilişkinin 12. Günü varsa kasete geçmiş oluyor altı senede beş gebelik geçirdim kullanmadığım bir test yok:)) varsa her halükarda çıkıyor yani zaten arkadaşın testindede var maşallah tüptede tahminimce üçüncü gün embriyo ise transferin 9. Günü gibi çıkar beşinci gün ise dahada erken. Hatta erken gebelikler para tuzağı yalnızca hata oranı yüksek predictor en iyisi denen mesela onda bile fazla yaşandı malesef

Allahalla ben hep kasetle ilgili böyle duydum 🥲 teşekkürler bilgilendirme için. Erken gebelik testinde çift çizgi gördüm bugün kaset testte alıp bakayım bi

Yaaaa hayırlı olsun maşallah 🧿🧿🧿 kan verdin mi canım

Yok pazar günü kan günüm o yüzden vermedim. Hatta ablam çok ısrar etti bugün kan vermeyince bir test daha alıp yaptım cafede

Eklentiler

• 1000026887.webp
    1000026887.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 36
Allahalla ben hep kasetle ilgili böyle duydum 🥲 teşekkürler bilgilendirme için. Erken gebelik testinde çift çizgi gördüm bugün kaset testte alıp bakayım bi
Artımed markadan uzak durun istisnasız yalancı pozitif veriyor 🫣hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıkla gelsin

Kızlar ben de bugün dayanamayıp kan verdim. Transferin 8. Günü. 5. Gün embriyosu. Sonuç pozitif🙏🏻🙏🏻 darısı bekleyen, bu yolda uğraş veren tüm kızkardeşlerimin başına inşallah. Umarım hepimizin süreci sağlıkla ilerler ❤️

Görebildiniz mi resimde teşekkür ederim inşallah vardır. Eşimle iyice konuştuk bu bile strese aoktuğu için 3 gün kaldı kana yükselecek mi stresine girmeyip gününde verelim dedik
Verdini mi test yada evde idrar testi yaptın mı🤗

Back
X