- 20 Temmuz 2024
- 504
- 299
- 23
- 32
Ya hayırlı olsunnnn![]()
Ayy hadi inşallah yaa hayatımda ilk defa şu 2. Çizgiyi gördüm ya çok mutluyum gerçekten. Test başka yoktu evde olsa tekrarlayacaktımda yeni alıcam bugün artıkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya hayırlı olsunnnn![]()
Çizginin çıkmış artık mutlu olun çok tebrik ederim darısı isteyen herkesin başınaAyy hadi inşallah yaa hayatımda ilk defa şu 2. Çizgiyi gördüm ya çok mutluyum gerçekten. Test başka yoktu evde olsa tekrarlayacaktımda yeni alıcam bugün artıkk
Çizginin çıkmış artık mutlu olun çok tebrik ederim darısı isteyen herkesin başına![]()
Evde test yok almakta istemedim nedense çok strese soktu doktoruma mesaj attım cumartesi teste gelsem diyeAmin canım inşallahhhsen tekrarlayacak mısın testiii
Evde test yok almakta istemedim nedense çok strese soktu doktoruma mesaj attım cumartesi teste gelsem diye
Evet öyle dedim dün kendi kendime kasette gördün ben idrara çok sık çıkan biriyim o yüzden alsam şimdi gene etkilenir mi diye düşünüyorum dünkü de öyle olmuştuKasette silik çıkmıştı belki erken gebelik testi yapsan daha iyidi. Ama dayanabiliyosan tabiki en iyisi kan vermek
Evet öyle dedim dün kendi kendime kasette gördün ben idrara çok sık çıkan biriyim o yüzden alsam şimdi gene etkilenir mi diye düşünüyorum dünkü de öyle olmuştu
Alayım yarın yapmaya çalışım bende öyle dedim ama dün varla yok arası çizgi beni bitirdi bir ara ben deli miyim dedimYani 2 tane alıp diğerini sabah ilk idrarla yapabilirsin belki. Bende yapmadan önce çok çekindim teste ama sonra dedimki yani dünyanın sonu değil
Alayım yarın yapmaya çalışım bende öyle dedim ama dün varla yok arası çizgi beni bitirdi bir ara ben deli miyim dedim![]()
Yok canım bir hafta geçmesi gerekmiyor normalde ilişkinin 12. Günü varsa kasete geçmiş oluyor altı senede beş gebelik geçirdim kullanmadığım bir test yok:)) varsa her halükarda çıkıyor yani zaten arkadaşın testindede var maşallah tüptede tahminimce üçüncü gün embriyo ise transferin 9. Günü gibi çıkar beşinci gün ise dahada erken. Hatta erken gebelikler para tuzağı yalnızca hata oranı yüksek predictor en iyisi denen mesela onda bile fazla yaşandı malesefKaset testti çünkü o testi unut hemenn adetin 1 hafta geçince çıkıyor kasette![]()
Ben dayanamayıp test yaptım bugün![]()
Yok canım bir hafta geçmesi gerekmiyor normalde ilişkinin 12. Günü varsa kasete geçmiş oluyor altı senede beş gebelik geçirdim kullanmadığım bir test yok:)) varsa her halükarda çıkıyor yani zaten arkadaşın testindede var maşallah tüptede tahminimce üçüncü gün embriyo ise transferin 9. Günü gibi çıkar beşinci gün ise dahada erken. Hatta erken gebelikler para tuzağı yalnızca hata oranı yüksek predictor en iyisi denen mesela onda bile fazla yaşandı malesef
Yaaaa hayırlı olsun maşallahkan verdin mi canım
Artımed markadan uzak durun istisnasız yalancı pozitif veriyorAllahalla ben hep kasetle ilgili böyle duydumteşekkürler bilgilendirme için. Erken gebelik testinde çift çizgi gördüm bugün kaset testte alıp bakayım bi
Artımed markadan uzak durun istisnasız yalancı pozitif veriyorhayırlı olsun gebeliğiniz sağlıkla gelsin
Evet öyle dedim dün kendi kendime kasette gördün ben idrara çok sık çıkan biriyim o yüzden alsam şimdi gene etkilenir mi diye düşünüyorum dünkü de öyle olmuştu
Yok pazar günü kan günüm o yüzden vermedim. Hatta ablam çok ısrar etti bugün kan vermeyince bir test daha alıp yaptım cafede
Verdini mi test yada evde idrar testi yaptın mıGörebildiniz mi resimde teşekkür ederim inşallah vardır. Eşimle iyice konuştuk bu bile strese aoktuğu için 3 gün kaldı kana yükselecek mi stresine girmeyip gününde verelim dedik
Şimdi verdim bekliyorumVerdini mi test yada evde idrar testi yaptın mı![]()