- 24 Aralık 2014
- 5.200
- 7.016
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Giderlerse gitsin diyenlerin tuzu kuru da ondan..Cok sey derim de neyse ban yemeyelimmaalesef öyle doktorlar için giderlerse gitsinler dediler..gittiler
Bir de kolonoskopi sonrası dr'a göstermek var 1,5 aydır deniyoruz zor bulduk
5 ay sonrasi ne demek ya belki kotu bir hastalik illa olelim mi cok sinirim bozulduÜlke ülke değil ki
Hep randevular zor bulunuyor devlette
1 bucuk yila kim öle kim kala..Benim annem de bileğindeki sinir sıkışması için fizyoterapiste gittiğinde fizik tedaviyi bir buçuk yıl sonraya vermişlerdi şaka gibi. Cidden çok saçma işliyor sistem
Eleman az oldugu icin bu yogunluk diyorsunuz yaniendoskopi yandal hekimi tarafından yapılıyor.
yandal hekimi olmak için 14 yıl okumak gerekiyor.
ağaçta yetismiyorlar yani
devlette onlara 3 kere zorunlu hizmet yaptırarak; uzman hekimken yandal yaptığında yıllarca asistan maaşı vererek bunu pekte teşvik etmiyor
Evet hep sonralara randevu veriliyor çünkü çok yoğun bu bölümlerAnnemin makatta kanaması oluyor arada karin ve mide agrilari oluyor bunun icin doktora gitmisti doktor muayenede bağirsakta kabarcıklar görmüş endeskopi ve kolonoskopi istemis karin içi ultrason da istemis dün ultrasonu cektirmiş ama endoskopi ve kolonoskopiyi 30 agustosa vermişler anlamıyorum hic Allah korusun ya kötü bir sey olsa daha da ilerlemez mi ? Endoskopi tarzi seyler hep aylar sonraya mi randevu verilen işlemler oluyor yoksa bize mi öyle denk geldi ?
Özele götürecegim 5 ay bekletemem annem gerek yok beklerim diyor 5 ay beklenir mi hicMecbur insanlar ozele gidiyorlar veriyorlar parayi aninda hizmet aliyorlar parasi olmayanda mecbur bekliyor.
Paraniz varsa goturun valla saglik bu beklemeye gelmezÖzele götürecegim 5 ay bekletemem annem gerek yok beklerim diyor 5 ay beklenir mi hic
Annemi ikna edip götüreceğim beklerim ben diyor ama 1 2 hafta degil ki 5 ayParaniz varsa goturun valla saglik bu beklemeye gelmez
TesekkurlerEvet hep sonralara randevu veriliyor çünkü çok yoğun bu bölümler
Bence hiç beklemeden özelden hemen randevu alın çok geçmiş olsunAnnemi ikna edip götüreceğim beklerim ben diyor ama 1 2 hafta degil ki 5 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?