5 ay sonraya sıra mı verilir ya ?

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.200
7.016
398
Annemin makatta kanaması oluyor arada karin ve mide agrilari oluyor bunun icin doktora gitmisti doktor muayenede bağirsakta kabarcıklar görmüş endeskopi ve kolonoskopi istemis karin içi ultrason da istemis dün ultrasonu cektirmiş ama endoskopi ve kolonoskopiyi 30 agustosa vermişler anlamıyorum hic Allah korusun ya kötü bir sey olsa daha da ilerlemez mi ? Endoskopi tarzi seyler hep aylar sonraya mi randevu verilen işlemler oluyor yoksa bize mi öyle denk geldi ?

maalesef öyle doktorlar için giderlerse gitsinler dediler..gittiler
Bir de kolonoskopi sonrası dr'a göstermek var 1,5 aydır deniyoruz zor bulduk
Giderlerse gitsin diyenlerin tuzu kuru da ondan..Cok sey derim de neyse ban yemeyelim

Eleman az oldugu icin bu yogunluk diyorsunuz yani

Evet hep sonralara randevu veriliyor çünkü çok yoğun bu bölümler

Bundan yıllar önce kardiyoloji kalp ritim holter taktırmamı istemişti, 6 ay sonraya randevu vermişler, bir de unutmazsam iki pil getirmemi istemişlerdi. Yoğunluğa bağlı olarak değişiyor randevular. Ben ertesi gün özele gidip takırmıştım.

o bölümler cidden yoğun birde anestezili olursa daha sonraya gün veriyorlar sizinki büyük ihtimal anestezili ☺

Öyle maalesef, anneme de çok ileri tarihe vermişlerdi özele götürdüm perşembeydi günlerden, cuma cumartesi pazar diyet verdi pazartesi direkt aldılar kolonoskopiye, sonucunu da aynı gün yorumlattık. Aradan birkaç ay geçti devletteki randevu tarihi anca geldi

Evet bu şekilde
Bazı alanlarda özel hastahanede çok zor randevu bulabilirsiniz şehir değiştirmeniz gerekebilir
Ben yadirgamiyorum farklı bir sebepten dolayı da etkilendiğini düşünüyorum
Şehrimde endokrin yoktu, pardon devlet hastahanesi 10 gün muayene açıyor.
Özel hastahanede bir yönetici ile muhabbet ederken sordum zor ikna ettik lojman ekledik dedi.
Ben romatolojiye gittim, uzun süredir devlet hastanesine gitmemiştim. Ztn hasta idin bayilicam sandim artık. Allahtan doktorundan hemşiresine çok iyi ve dikkatli idi birde o yüzden beklemedim zorlanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…