- 24 Aralık 2014
- 5.200
- 7.016
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Tesekkur ederim ya tabii en az bir saat sürüyordur muhakkak yetersizliktendir yogunluk ama 5 ay da cok uzun bir süre komşu ile götürecegim bir de bakalımNasıl eleman dersin yıaaaTövbe der misiniz lütfen?
İşlem uzun sürdüğü için ve yönlendiren hekim sayısı işlemi yapacak hekim sayısından çok olduğu için haliyle randevu tarihi uzuyor. Yapılan işlem birkaç dakikalık da değil. Onun da etkisi var. Bir de her gün hekim endoskopi ve kolonoskopi yapmıyordur. Tek işi o değil sonuçta.
İstanbul'da 2 ay sonrasına randevu verdiler bir hastamız için. Belki siz de çevre illerde daha erkene bulabilirsiniz.
bide bu tarz hiçbir şey bilinmeden verilen örnekler benim bir tanıdık vardı yolda giderken birden öldüden öteye geçmiyor aslında mantıkenBu tarz konularda kötü örneklerin anlatılmasini doğru bulmuyorum. Konu sahibi zaten tetkikin önemli olduğunun farkında. Yazılan kötü sonuçlu şeyler sadece daha çok stres olmasını sağlar. Lütfen daha hassas olalım.
yok yav 1 saat sürmezTesekkur ederim ya tabii en az bir saat sürüyordur muhakkak yetersizliktendir yogunluk ama 5 ay da cok uzun bir süre komşu ile götürecegim bir de bakalım
Ikisi ayni anda olmayacakmıs 15 gün var ikisi arasinda biri de 14 eylülde ben ikisi ayni anda sandim 1 saat sürer diyordum kendimceyok yav 1 saat sürmez
anestezili olan bile sürmez.
kolonoskopi uzun bir işlem değil .
İnsanin aklına bir de otomatik olarak en kötüsü geliyor maalesef.Yapısal olarak da hemen panik olan bir insanım ister istemez bir an önce işlemi yaptırsa da sonucu ögrensek diye düşünüyorumbide bu tarz hiçbir şey bilinmeden verilen örnekler benim bir tanıdık vardı yolda giderken birden öldüden öteye geçmiyor aslında mantıken
ama konu sahibi olaya duygusal bakıyor şu an ister istemez etkileniyordur
Türkiye'nin ulusal bir davranışı bu , herkesin örnek vereceği hasta bir yakini oluyor
5 ay yine erken vermişler , anneme kolonoskopi randevusunu istanbulda 2 ay önce tee eylül ayına verdiler. Özelde sordum fiyatlar 5 bucuk ve 7 bucuk arasında değişiyor muayene ücretleri hariç. Arkadaşımın annesi kanser hastası meme kanseri, mr randevusunu neredeyse 1 sene sonraya vermişlerdi gittiler özele mecburen5 ay sonrasi ne demek ya belki kotu bir hastalik illa olelim mi cok sinirim bozuldu
Ne kadar fark var ya hastaneler arası, anneme 1500'e çektirdim kolonoskopiyi birkaç ay önce5 ay yine erken vermişler , anneme kolonoskopi randevusunu istanbulda 2 ay önce tee eylül ayına verdiler. Özelde sordum fiyatlar 5 bucuk ve 7 bucuk arasında değişiyor muayene ücretleri hariç. Arkadaşımın annesi kanser hastası meme kanseri, mr randevusunu neredeyse 1 sene sonraya vermişlerdi gittiler özele mecburen
Hangi hastanede? M***cal , M***pol gibi hastanelerin şubelerini aradım tek tek avrupa yakasındaNe kadar fark var ya hastaneler arası, anneme 1500'e çektirdim kolonoskopiyi birkaç ay önce
Yok o kadar şubeli bir hastane değil ve Ankara'daydı bizimki, isim vermek sorun mu bilmem ama küçük ormanın sözlük karşılığı olan hastaneHangi hastanede? M***cal , M***pol gibi hastanelerin şubelerini aradım tek tek avrupa yakasında
+1 babam da sinir uçlarına elektrik gönderilen bir çekim şekli var onun için perşembe randevu almış temmuzamaalesef öyle doktorlar için giderlerse gitsinler dediler..gittiler
Bir de kolonoskopi sonrası dr'a göstermek var 1,5 aydır deniyoruz zor bulduk
Emg ye çok geç sıra veriyorlar kayınvalideme de kaç ay sonraya sıra vermişlerdi özelde yaptırdık+1 babam da sinir uçlarına elektrik gönderilen bir çekim şekli var onun için perşembe randevu almış temmuza
Kayınvalidemin de bileğinde sinir sıkışması için 5 ay sonraya fizik verdiler Nisan ayında ama kadının kolu geçti özele de gitmeye ikna edemedik bekliyorBenim annem de bileğindeki sinir sıkışması için fizyoterapiste gittiğinde fizik tedaviyi bir buçuk yıl sonraya vermişlerdi şaka gibi. Cidden çok saçma işliyor sistem
Fizik tedavi acil işlem olmadığı için sıra uzundur genelde. Bizde bile 600 kişi sirada bekliyorBenim annem de bileğindeki sinir sıkışması için fizyoterapiste gittiğinde fizik tedaviyi bir buçuk yıl sonraya vermişlerdi şaka gibi. Cidden çok saçma işliyor sistem
Merhaba, kardesimde de uykudan uyandiran, sirttan bobreklere ve kasik/mideye kadar yayilan agrilar var 3 haftadir. Aniden basladi, gun icerisinde herhangi bir agrisi ve rahatsizligi yok ama hemen her gece uyuduktan 3-4 saat sonra agriyla uyanip oturuyor, tekrar yatamiyor. Bir de yogun bagirsak gazi oldu, ayni surecte. Sizin belirtileriniz de benzer sekilde mi? Bobrekten suphelenildi ama tam batin ultrasonunda bir sorun gorulmedi. Agrilar, uykusuzluk ve cozumsuzluk psikolojisini de etkilemeye basladi. Hangi bolume goturmeliyim diye arastiriyorum gunlerdir. Size de cok gecmis olsunUzun süredir devam eden,uykudan uyandıran mide ağrılarım var diye gittim 7 Ay sonraya verdiler bana günü
Benim yüksek ihtimal strese bağlı,problemli dönemlerde daha da artıyor ağrılarım çünkü. Babamda mide kanseri son evrede yakalandığı için ihmal etmek istemedim ben.Merhaba, kardesimde de uykudan uyandiran, sirttan bobreklere ve kasik/mideye kadar yayilan agrilar var 3 haftadir. Aniden basladi, gun icerisinde herhangi bir agrisi ve rahatsizligi yok ama hemen her gece uyuduktan 3-4 saat sonra agriyla uyanip oturuyor, tekrar yatamiyor. Bir de yogun bagirsak gazi oldu, ayni surecte. Sizin belirtileriniz de benzer sekilde mi? Bobrekten suphelenildi ama tam batin ultrasonunda bir sorun gorulmedi. Agrilar, uykusuzluk ve cozumsuzluk psikolojisini de etkilemeye basladi. Hangi bolume goturmeliyim diye arastiriyorum gunlerdir. Size de cok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?