5 ay sonraya sıra mı verilir ya ?

Tesekkur ederim ya tabii en az bir saat sürüyordur muhakkak yetersizliktendir yogunluk ama 5 ay da cok uzun bir süre komşu ile götürecegim bir de bakalım

bide bu tarz hiçbir şey bilinmeden verilen örnekler benim bir tanıdık vardı yolda giderken birden öldüden öteye geçmiyor aslında mantıken
ama konu sahibi olaya duygusal bakıyor şu an ister istemez etkileniyordur
Türkiye'nin ulusal bir davranışı bu , herkesin örnek vereceği hasta bir yakini oluyor

İnsanin aklına bir de otomatik olarak en kötüsü geliyor maalesef.Yapısal olarak da hemen panik olan bir insanım ister istemez bir an önce işlemi yaptırsa da sonucu ögrensek diye düşünüyorum

5 ay sonrasi ne demek ya belki kotu bir hastalik illa olelim mi cok sinirim bozuldu
5 ay yine erken vermişler , anneme kolonoskopi randevusunu istanbulda 2 ay önce tee eylül ayına verdiler. Özelde sordum fiyatlar 5 bucuk ve 7 bucuk arasında değişiyor muayene ücretleri hariç. Arkadaşımın annesi kanser hastası meme kanseri, mr randevusunu neredeyse 1 sene sonraya vermişlerdi gittiler özele mecburen

Ne kadar fark var ya hastaneler arası, anneme 1500'e çektirdim kolonoskopiyi birkaç ay önce

Hangi hastanede? M***cal , M***pol gibi hastanelerin şubelerini aradım tek tek avrupa yakasında
Yok o kadar şubeli bir hastane değil ve Ankara'daydı bizimki, isim vermek sorun mu bilmem ama küçük ormanın sözlük karşılığı olan hastane

Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama o gittiğiniz doktor çok yoğun belli ki çünkü kolonoskopi ve endoskopiyi doktorun kendisi yaptığı için defterine bakıyor annem ve kardeşim için bir hafta sonraya sıra vermişti doktorları annemin devlette kardeşimin özeldeydi doktorunuzu değiştirin çok tutulan bir doktora gitmişsiniz o yüzden

Benim annem de bileğindeki sinir sıkışması için fizyoterapiste gittiğinde fizik tedaviyi bir buçuk yıl sonraya vermişlerdi şaka gibi. Cidden çok saçma işliyor sistem
Kayınvalidemin de bileğinde sinir sıkışması için 5 ay sonraya fizik verdiler Nisan ayında ama kadının kolu geçti özele de gitmeye ikna edemedik bekliyor

Benim annem de bileğindeki sinir sıkışması için fizyoterapiste gittiğinde fizik tedaviyi bir buçuk yıl sonraya vermişlerdi şaka gibi. Cidden çok saçma işliyor sistem
Fizik tedavi acil işlem olmadığı için sıra uzundur genelde. Bizde bile 600 kişi sirada bekliyor

Uzun süredir devam eden,uykudan uyandıran mide ağrılarım var diye gittim 7 Ay sonraya verdiler bana günü
Merhaba, kardesimde de uykudan uyandiran, sirttan bobreklere ve kasik/mideye kadar yayilan agrilar var 3 haftadir. Aniden basladi, gun icerisinde herhangi bir agrisi ve rahatsizligi yok ama hemen her gece uyuduktan 3-4 saat sonra agriyla uyanip oturuyor, tekrar yatamiyor. Bir de yogun bagirsak gazi oldu, ayni surecte. Sizin belirtileriniz de benzer sekilde mi? Bobrekten suphelenildi ama tam batin ultrasonunda bir sorun gorulmedi. Agrilar, uykusuzluk ve cozumsuzluk psikolojisini de etkilemeye basladi. Hangi bolume goturmeliyim diye arastiriyorum gunlerdir. Size de cok gecmis olsun

Benim yüksek ihtimal strese bağlı,problemli dönemlerde daha da artıyor ağrılarım çünkü. Babamda mide kanseri son evrede yakalandığı için ihmal etmek istemedim ben.
Gastroenteroloji bölümünden randevu aldım. Devlet hastanesi için öncelikle dahiliyeye gidip, dahiliye doktorunun yönlendirmesi gerekiyor sanırım. Ben üniversite hastanesinden direkt Gastroenterolojiye randevu alabildim.
Endeskopi için hazirana gün verdiler hala bekliyorum. Ama aralıkta gittiğimde mide koruyucu hap+şurup verdiler. Hapimi düzenli kullanıyorum. O zamandan beri nadir ağrım oldu. Ağrı vurursa şurubumdan içiyorum o kesiyor.
Kesin sebep değil tabiki ama sıkıntı stres mideyi aşırı etkiliyor bence. Umarım kardeşinizde de ciddi bir problem yoktur.

Arkadaşlar bu randevu sorunu mülteciler ülkemize girdiğinden beri var. Hızla üredikleri için de yeni açılan hastane sayıları buna çözüm olmuyor. Bizden kesilen primlerle bedava aldıkları sağlık hizmetlerinden de dibine kadar yaranlanıyorlar. Annemin dizi bitik durumda ayrıca safra kesesinde kitle var ameliyat sırası bir türlü gelmiyor. Sadece muayene randevusu için beklerken şahit olduğum bir şeyi anlatacağım. Olayın vehametini şöyle gösterebilirim. Randevu sırası beklerken içeri girenler:

Türk
Suriyeli
Suriyeli
Suriyeli
Türk
Suriyeli
Türk
Türk
Suriyeli
Sonra biz...

İster ırkçı deyin ne derseniz deyin. Durum bu yani.

canım bekletme hiç benim annemde bağırsak rahatsızlığı var vücudun 2 . beyni ve çok zor ALLah kolaylık versin özeli araştır fiyat al biz Okmeydanı bide Cerrahpaşa da yaptırdık fiyatlar makuldu

Valla ben geçen yıl babama göz bölümünden randevu almak istedim. 8, 9 ay randevu bulamadım. Düşünün "göz" bölümü. Uyarı bırakmıştım hatta. En sonunda özelden randevu alıp hallettik.

Geçen hafta yine almak istedim, yine yok, yine uyarı bıraktım. Büyük ihtimal bunun sonucu da yine özelden randevu almak olacak... Sağlık sistemi çökmüş maalesef.

*

Annenize geçmiş olsun, basur filan da olabilir. Korkmayın. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…