Çocuk Hastalıkları 5 aylık bebeğimin Kafasına telefon düşürdüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi dessa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ban yeme uğruna yazacağım. Senin gibi kör cahil bir insanın anne olmasına o kadar üzüldümki üzüldüğüm o küçük çocuk. O kadar leş bir ağızın var ki bide allah din falan karıştırıyor senin gibi tipleri çok iyi biliyorum senin yetiştireceğin çocukta senin gibi olacak ne yazıkki senin gibiler keşke üremese.

4aylık bir çocuğa çizgi film izletmek nedir ? Üstüne üslük birde 2 kere telefonu kafasına düşürmek nedir !!!
Ben bebeğim o aylardayken bıngıldağına bişey olmasın diye kafasını bile sevemiyordum sen koca telefonu düşürüyorsun!!

Bide kocam kızar falan yazmış seni o çocukla evde tek başına bırakam adamdada akıl yok belliki kör cahil ama kendini bi bol sanan bir tipsin anneliğinden ağzının bozukluğundan iğrendim.
Ya sen nasıl fesat iğrenç ne kadar çirkin çirkef birisin sen yaaa iftiralara bak sen lan bugüne kadar televizyon tablet telefon hep izliyorduk lan ben ablamın çocuğu çok küçüktük kafası bıngıldağına dokunamıuordum bıngıldağı zarar görmesin diye makasla zıbını kesmiş birisiyim öyle üstünü değiştirmiş birisiyim ben hem sende akıl yok adam da da akıl var inşaallah iftiralarını pis ağzını kendine sakla defol git sayfamdan konu kapanmıştır hala ne bok yemeğe yazıyorsun sen ya hem cocuğum hem adama da laf edecek kadar edepsiz leş en çirkefleşin iğrenç fesat şeytan insansın yazma defol git sayfamda ne bu çekememezlik anlamıylrum siz hiç mi hata yapmadınız ya lan siz hiç mi çocuğunuza hatayla zarar vermediniz siz dört dörtlük mi yetiştirdiği bizi sanıyorsunuz hiç kimse çocuğunu dört dörtlük yetişteremez!!! Hiç bir insan dört dörtlük değildir hepimiz hatalar yapabiliriz de ne bu iğrençlik bu üste gelme lan sanki bilerek düşürdüm çocuğumu benim kadar kimse düşünemez hadsiz şeytanlaşmış insan haddini falzasıyla aştın senn akıl noksanlığın var belli cocuğum adama kadar laf ettiğine göre Ve cocuğumun benim gibi olup olmayacağını sadece Allah bilir şimdi defol git sayfamdan birdaha sakın yazma!!!!Sizi Allah ıslah etsin

Yer yüzünde tek zor durumda bebek bakan sen değilsin bu 1. Bir bebeğe iyi ve doğru bakman gerektiğini ifade edebilmemiz için seni tanımamız gerekmiyor bu 2. O kadar küçük bebeğe ekran gösterilmemesi konusunda uyardı seni herkes buda konuyla alakasız bir durum değil bu 3. Ezik cahil falan diye hepimize salliyorsun da kişi kendinden bilirmiş bu da 4. Yalnızım kimsem yok diyerek o kadar kucuk bebeğin önüne telefon koymaya kim olursan ol hakkın yok ve bu tercihi anlayabilmek için seni tanımamız gerekmiyor. Benimde 2.5 aylık bebeğim var ve bizde yalnız kalıyoruz. Üstelik reflusu olduğu için çok kusuyor ne olur ne olmaz diye başından ayrilamiyorum bile. Bırakın telefonu açıp önüne koymayı kucagimdayken televizyon açıksa başını diğer tarafa çeviriyorum. Hangimiz daha cahil oluyoruz bu durumda? Allah seni de ıslah etsin o yavrucagin hatrina.
Ben telefon habire izletmiyorum bazen izletiyordum iyi telefon tablet izletilmemesini öğrenmişsiniz annelik duygusul izletilmemesi ve telefon düşürmekle anneliğime laf edemezsin bilip bilmeden konuşup durdunuz Allah a havale ediyorum sizi

Ya sen nasıl fesat iğrenç ne kadar çirkin çirkef birisin sen yaaa iftiralara bak sen lan bugüne kadar televizyon tablet telefon hep izliyorduk lan ben ablamın çocuğu çok küçüktük kafası bıngıldağına dokunamıuordum bıngıldağı zarar görmesin diye makasla zıbını kesmiş birisiyim öyle üstünü değiştirmiş birisiyim ben hem sende akıl yok adam da da akıl var inşaallah iftiralarını pis ağzını kendine sakla defol git sayfamdan konu kapanmıştır hala ne bok yemeğe yazıyorsun sen ya hem cocuğum hem adama da laf edecek kadar edepsiz leş en çirkefleşin iğrenç fesat şeytan insansın yazma defol git sayfamda ne bu çekememezlik anlamıylrum siz hiç mi hata yapmadınız ya lan siz hiç mi çocuğunuza hatayla zarar vermediniz siz dört dörtlük mi yetiştirdiği bizi sanıyorsunuz hiç kimse çocuğunu dört dörtlük yetişteremez!!! Hiç bir insan dört dörtlük değildir hepimiz hatalar yapabiliriz de ne bu iğrençlik bu üste gelme lan sanki bilerek düşürdüm çocuğumu benim kadar kimse düşünemez hadsiz şeytanlaşmış insan haddini falzasıyla aştın senn akıl noksanlığın var belli cocuğum adama kadar laf ettiğine göre Ve cocuğumun benim gibi olup olmayacağını sadece Allah bilir şimdi defol git sayfamdan birdaha sakın yazma!!!!Sizi Allah ıslah etsin
Bu cehalete cevap vermeyeceğim LAN 😀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X