Ya sen nasıl fesat iğrenç ne kadar çirkin çirkef birisin sen yaaa iftiralara bak sen lan bugüne kadar televizyon tablet telefon hep izliyorduk lan ben ablamın çocuğu çok küçüktük kafası bıngıldağına dokunamıuordum bıngıldağı zarar görmesin diye makasla zıbını kesmiş birisiyim öyle üstünü değiştirmiş birisiyim ben hem sende akıl yok adam da da akıl var inşaallah iftiralarını pis ağzını kendine sakla defol git sayfamdan konu kapanmıştır hala ne bok yemeğe yazıyorsun sen ya hem cocuğum hem adama da laf edecek kadar edepsiz leş en çirkefleşin iğrenç fesat şeytan insansın yazma defol git sayfamda ne bu çekememezlik anlamıylrum siz hiç mi hata yapmadınız ya lan siz hiç mi çocuğunuza hatayla zarar vermediniz siz dört dörtlük mi yetiştirdiği bizi sanıyorsunuz hiç kimse çocuğunu dört dörtlük yetişteremez!!! Hiç bir insan dört dörtlük değildir hepimiz hatalar yapabiliriz de ne bu iğrençlik bu üste gelme lan sanki bilerek düşürdüm çocuğumu benim kadar kimse düşünemez hadsiz şeytanlaşmış insan haddini falzasıyla aştın senn akıl noksanlığın var belli cocuğum adama kadar laf ettiğine göre Ve cocuğumun benim gibi olup olmayacağını sadece Allah bilir şimdi defol git sayfamdan birdaha sakın yazma!!!!Sizi Allah ıslah etsin