Tam kafamdaki menü Simitler bayatlamadı dimi sabahtan fırına atsam tazelenirler sanırımSürekli olmuyorsa kırk yılda bir oluyorsa sorun olmaz bence. Ben 30 kişi agirlamistim annem bebekle ilgilenmesti. Sucuk pisirdim tost makinesinde yumurta hasladim esim simit aldı fırından bir akşam önce. Bir de o hazır patatesler var ya onu fırın kağıdına koyup baharatlayip fırına atmistim başka bisi yapmadım
Kendine az yapiyorsa bilemem tabii. Ben de kavanoz kavanoz yapıp 1 tanesini bağışliyor diye düşünmüştüm. Tiktokta bir kadın bidon bidon turşu yapıp küçük kavanozla turşu veriyordu gelinine. Var boyle insanlar.Ya yormuyor kendini kendi evine de az yapıyor bi de benim ailem başka şehirden yolluyor taa 70 yaşındaki ananem yapıp yolluyor ama herkes bir değil işte benimkiler yolladığı için de ekstra rahat
Nasıl bir düşüncesizlikk . Bana da bebeğim 1 aylıkken gelmişlerdi kahvaltıya.. Bimde buzlukta börekler ve hazır patates kizartmasi var ondan alın derim hem doyurucu hem pratik yumurta haslayabilirsiniz kahvaltılık zeytin peynir reçel dometes biber gayet yeterli olacaktırMerhaba bebeğim 5 aylık eşimin ailesi ve teyzesinin ailesi bize kahvaltıya gelecekler.11 kişi oluyoruz Pratik bi kahvaltı nasıl hazırlayabilirim? Bebekle muhtemelen zor olacak çünkü ben kendi karnımı bile zor doyuruyorum. Eşim yardım edecek onu göz önünde bulundurarak fikir verir misiniz?
Yok yok akşam üstelik peynirleri falan hazırlayıp koydum strec filmle. Fırın kağıdı olunca tepsi de kirlenmedi. Sabah yarım saati almadı hepsiTam kafamdaki menü Simitler bayatlamadı dimi sabahtan fırına atsam tazelenirler sanırım
Yahu ne ayıp olacak küçük bebeğiniz varmış. Benim annemler ne zaman birine kahvaltıya yada çaya gidecek olsa evden herkes bir şey yapar götürür ki insanlara zahmet vermemek için. Bence hiç abartmaya gerek yok sonuçta misafir umduğunu değil bulduğunu yerDondurucuda hiçbir şeyim yok hazır börek alsam ayıp olur mu acaba
Yani en az bi 20 kavanozu var Benim var diye vermiyor Yemek olmazsa oğlum yapar baksınlar başlarının çaresine modunda Aman bşy beklemiyorum kimseden zaten alıştım kimseden fayda yokKendine az yapiyorsa bilemem tabii. Ben de kavanoz kavanoz yapıp 1 tanesini bağışliyor diye düşünmüştüm. Tiktokta bir kadın bidon bidon turşu yapıp küçük kavanozla turşu veriyordu gelinine. Var boyle insanlar.
Ayy benim kafa resmen tepsi kirlenmedi kısmı beni özellikle çok etkiledii tamam ben menümü oluşturdum teşekkür ederimYok yok akşam üstelik peynirleri falan hazırlayıp koydum strec filmle. Fırın kağıdı olunca tepsi de kirlenmedi. Sabah yarım saati almadı hepsi
Getirirler inşallah hayat süprizlerle dolu bi de peşlerinden temizlemesi var keşke ben baba olsaydımEşiniz yardım etse ne kadar edecek gerçekten şu 11 kişidrn biri zahmet edip kendi evine çağırsaydı keşke ya da kendileri bişeyler getirseydi
Teyzesigi uzaktan geliyor. Kayınvalidem de kocasıyla küs olduğu için bizde toplanılacak. Ben kahveye çağıracaktım da kayınvalidem kahvaltıya çağırın dedi ben de kırmak istemedim zaten kırk yılın başı geliyor teyzesigil. Napalım evliliğin cilveleri…..
DimiiBuzluk böreği yada kalem böreği olabilir. Sucuklu yumurta, kahvaltılıklar, simit. Yeter daha ne olsunkahvaltı sonrası kahve yanına bir tatlı olabilir
Beklentisiz yaşamak gerekiyor ama bir de kültür var. Ben annemin evine giderken bile götürüyorum. Annemin her şeyi var yapamiyor diye de degil. İçimden geliyor. Paylaşmak istiyorum. Demek ki bazi insanin icinden gelmiyor.Yani en az bi 20 kavanozu var Benim var diye vermiyor Yemek olmazsa oğlum yapar baksınlar başlarının çaresine modunda Aman bşy beklemiyorum kimseden zaten alıştım kimseden fayda yok
Yetişir patates 15 dk da oluyorDimiiBörek konusunda kafam baya karışık bi de fırında patates yapıcam çünkü aynı anda atabilir miyim fırına bilmiyorum
Ya kayınvalide kocasıyla küs diye, kendi misafirini size kakalamış, ne cilvesi kurban olduğum?Teyzesigi uzaktan geliyor. Kayınvalidem de kocasıyla küs olduğu için bizde toplanılacak. Ben kahveye çağıracaktım da kayınvalidem kahvaltıya çağırın dedi ben de kırmak istemedim zaten kırk yılın başı geliyor teyzesigil. Napalım evliliğin cilveleri…..
Kayınvalideniz kahvaltıya çağır dediyse kendisi de yardıma gelecektir herhalde eşek değil ya. Hazır alınabilecek her şeyi dışarıdan alın. Kimse sizden çok çeşit beklemez. Güler yüzünüz, misafirperverliğiniz yeterli olacaktır diye düşünüyorum.Teyzesigi uzaktan geliyor. Kayınvalidem de kocasıyla küs olduğu için bizde toplanılacak. Ben kahveye çağıracaktım da kayınvalidem kahvaltıya çağırın dedi ben de kırmak istemedim zaten kırk yılın başı geliyor teyzesigil. Napalım evliliğin cilveleri…..
Teyzesigi uzaktan geliyor. Kayınvalidem de kocasıyla küs olduğu için bizde toplanılacak. Ben kahveye çağıracaktım da kayınvalidem kahvaltıya çağırın dedi ben de kırmak istemedim zaten kırk yılın başı geliyor teyzesigil. Napalım evliliğin cilveleri…..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?