5 aylık evli ve mutsuz, kimsesiz olanlar paylaşalım lütefen!

cooskun

rose
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2012
85
2
48
Manisa
EŞİMLE hiç ummadığım bi zamanda ummadığım bi yerde ummadığım bi şekilde evlendikkk şuan çokk mutsuzumm kimsem var ama [yokkk] ne yapıcağımı bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var çok...:25:

Mutlu olmak bence biraz insanin kendi icinde sakli. sartlar ne kadar zor olursa olsun, her zaman gulumsemeye devam et.
Zamanla mutlu olduguna inanmaya baslar mutlu olursun.. ani yasamaya bak, madem bir karar verdin, tadini cikar..
Kendini gelistirmeyede devam et her zaman..

amaaan salla gitsin
cehenneme kadar yolu var
... aşağı kasımpaşa şeklindeki vurdumduymazlık ünlemlerine hayatınızda biraz daha yer açın belki daha az üzülürsünüz en azından benim tekniğim bu.

amaaan salla gitsin
cehenneme kadar yolu var
... aşağı kasımpaşa şeklindeki vurdumduymazlık ünlemlerine hayatınızda biraz daha yer açın belki daha az üzülürsünüz en azından benim tekniğim bu.

yoruma bayıldım,yani bu deyimlerle çok aram yoktur ama yinede ciddiye almamak aynı kapıya çıkıyor sanırım,hayatı çok ciddiye almamak gerekiyor umulmadık bir şekülde evlendiniz umulmadık bir şekilde bi gün bi bakmışsınız aslında mutlusunuz,belki maddi koşulların iyileşmesi,belki bir bebek,ailenizden barışma teklifi vb.hayat sürprizlere o kadar gebeki birazcık sabırla,görmezden gelerek bu dönemi atlatırsınız inşallah,sonuçta evlilik hangi koşulda olursa olsun kutsaldır

üzülme canım pozitif düşün dua et ALLAH seni feraha çıkartsın cuma süresi oku eşler arası muhabbeti artırır belki faydası dokunur.

Back
X