Aykizlar siz en azindan hamilesiniz benim durumum cok karisik...
ovitrelle igneden 16 gun sonra test yaptirdim dr tekrar kan istedi eger degerin daha da yukselirse kesin hamilelik dedi ve cuma sonuclanacak.
ama ben de dahil etrafimda sureci bilen herkes hamile gözüyle bakiyor bana en cok da kv. daha simdiden herkese yaymis...
bense hem korku hem de kv.nin bu tavri yuzunden daralmis durumdayim. anlattiginiz tum sıkıntılar mevcut. sanki hayat bitti, isteksizlik, yorgunluk. sanki hic sevinmedim hatta istemiyor gibiyimhalbuki istegimle tedavi olmustum 3 yillik evliyiz ama ben cok sevinirim havalara ucarim gibi düşünmüştüm. simdi resmen korkuyorum
Bende aynı durumdayım sıkıntı daralma korku evde tek basima kalamama uykusuzluk daha çok şey isteyerek ve tedaviyle hamile kaldım ben 5 aylik hamileyken bu duruma geldim suan 8 bucuk aylik hamileyim çok şükür biraz duzeldim fakat tam anlamıyla değil inşallah çok daha iyi olacağız.
insallah cnm insallahhh geecekten tam bu guzel sevinci yasayamamak cok kotu...insallah duzeliriz...[/QUOT
Ben de 18 haftalik hamileyim. Sabahlara kadar uyku yok. İc sikintisi, huzursuzluk, sinir sistemim alt ust oluyor uyumayinca. Cok zor. Hamilelikten mi acaba ya? Bi de bebege de zarari oluyor diye cok uzuluyorum.[/QU
Normalde son aylarda olurmus uykusuzluk benim daha 4. ve 5.ayda basladi. İlk aylar cok uyuyordum. Simdi geceleri ates ve sikinti basiyor. Bogazimla gogsum yaniyor sanki. Evet zaten cevremle paylasiyorum elimden olmadan herkese yansitiyorum. Devam ederse doktora sorup ilac mi kullansam acaba uyku icin?Cok zor bisey. Ama normal mi hamilelikte bu sorun??
Kesinlikle ilac kullanmanızı tafsiye etmiyorum zamanla kendiliginden geçecektir eğer çok kafanıza takarsaniz bu durumun geçmesi biraz daha zamn alır hatta dogumdan sonrada tekrarlayabilir. Aksam yatmadan önce ben bir kase yoğurt yedim uyku için biraz iyi geliyordu.
Ayni seyleri ben de yasiyorum ya.Cok zor zamanlar.. uykusuzluktan bayilcak gibi olmama ragmen dalamiyorum cunku gevseyemiyorum. Gogsum yaniyor sanki.. evde duramiyorum yalniz. Aglamak geliyor. İlerliycek diye korkuyorum. Terapi mi gordunuz? Nasil gecti?
Felak nas ihlas sürelerini bol bol okuyun ferahlarsınız.Hamile arkadaşlar sizde de benim gibi oluyor mu? Kendimi depresyona girmiş gibi hissediyorum. Bulunduğum yerde 10 dakikadan fazla oturunca içim sıkılıyor bunalıyorum. Acaba sadece bende mi var. Bütün hamileler böyle mi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?