5 aylık hamileyim 3 gündür bende bir iç sıkıntısı var, sizde de oluyor mu?

kizlar siz en azindan hamilesiniz benim durumum cok karisik...
ovitrelle igneden 16 gun sonra test yaptirdim dr tekrar kan istedi eger degerin daha da yukselirse kesin hamilelik dedi ve cuma sonuclanacak.

ama ben de dahil etrafimda sureci bilen herkes hamile gözüyle bakiyor bana en cok da kv. daha simdiden herkese yaymis...

bense hem korku hem de kv.nin bu tavri yuzunden daralmis durumdayim. anlattiginiz tum sıkıntılar mevcut. sanki hayat bitti, isteksizlik, yorgunluk. sanki hic sevinmedim hatta istemiyor gibiyim halbuki istegimle tedavi olmustum 3 yillik evliyiz ama ben cok sevinirim havalara ucarim gibi düşünmüştüm. simdi resmen korkuyorum

Ay

Bende aynı durumdayım sıkıntı daralma korku evde tek basima kalamama uykusuzluk daha çok şey isteyerek ve tedaviyle hamile kaldım ben 5 aylik hamileyken bu duruma geldim suan 8 bucuk aylik hamileyim çok şükür biraz duzeldim fakat tam anlamıyla değil inşallah çok daha iyi olacağız.

insallah cnm insallahhh geecekten tam bu guzel sevinci yasayamamak cok kotu...insallah duzeliriz...

Evet öyle en kötüsü de o en mutlu aylarimizi kötü şekilde yaşamak bundada vardır bir hayir. Sende hiçbir düzelme yokmu gece uyku larını uyuyabiliyorum sun evde tel başına kaldığında sorun yasiyormusun peki. Doğumdan sonra geçecek umuduyla yaşıyorum suan..

ben gece uyuyorum hem de gece 1de yatip sabah 1de zor kalkiyorum, gun icinde de surekli uyku hali...
evde kalabiliyorum ben o konuda sıkıntı yasamadim aksine disari adim atmak icimden gelmiyor... hep usengeclik.

aynen cnm yaa 9 ay boyle mi gececek bunu düşününce de içim daraliyor. benim kesin olarak yarin belli olacak ilk testim beta hcg yuksek cikti ama dr bi test daha istedi. bu belirsizlik de beni daraltiyor...

Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin...

Ben de 18 haftalik hamileyim. Sabahlara kadar uyku yok. İc sikintisi, huzursuzluk, sinir sistemim alt ust oluyor uyumayinca. Cok zor. Hamilelikten mi acaba ya? Bi de bebege de zarari oluyor diye cok uzuluyorum.

Bende 2 bucuk ay devam etti ama şimdi çok şükür düzeldi. Bu durumu kafana takmamaya çalış gez dolaş esine çevrene bu durumunu anlat devamli konuş onlarla hicbirseyi içinde tutma bana doktor o sekilde yapmamı önerdi.dogumuma da 2 haftam kaldı hayirlisiyla sende duzelirsin en yakın zamanda.

Normalde son aylarda olurmus uykusuzluk benim daha 4. ve 5.ayda basladi. İlk aylar cok uyuyordum. Simdi geceleri ates ve sikinti basiyor. Bogazimla gogsum yaniyor sanki. Evet zaten cevremle paylasiyorum elimden olmadan herkese yansitiyorum. Devam ederse doktora sorup ilac mi kullansam acaba uyku icin? Cok zor bisey. Ama normal mi hamilelikte bu sorun??

Kesinlikle ilac kullanmanızı tafsiye etmiyorum zamanla kendiliginden geçecektir eğer çok kafanıza takarsaniz bu durumun geçmesi biraz daha zamn alır hatta dogumdan sonrada tekrarlayabilir. Aksam yatmadan önce ben bir kase yoğurt yedim uyku için biraz iyi geliyordu.

Ben piskolaga gittim hamilelik deprosyonu yaşadığımi söyledi. Benimde 5 aylıkken başladı 8 aylik olana kadar devam etti evde kalamiyordum geceleri hiç uyku uyuyamiyorum içime daralma sıkıntı geliyordu korku basiyor du devamli ağlama hissi gibi şeyler. Bebegimi istemeyecek duruma gelmiştim. Ve ben yurtdışında yasiyorum bu durumumdan dolayi Türkiye'ye gönderdi doktorum okadar zor zamanlar gecirdim ama hep sabrettim çok şükür ki suan çok daha iyiyim. Allah yardimcin olsun.

Ayni seyleri ben de yasiyorum ya. Cok zor zamanlar.. uykusuzluktan bayilcak gibi olmama ragmen dalamiyorum cunku gevseyemiyorum. Gogsum yaniyor sanki.. evde duramiyorum yalniz. Aglamak geliyor. İlerliycek diye korkuyorum. Terapi mi gordunuz? Nasil gecti?

Hayır terapi görmedim. Kurslara katıldım en önemlisi bana iyi gelen yoga kursuna gittim orada çok rahatladım hep birseylerle ilgilendim tek başıma hiç kalmamaya çalıştım zaten kalamiyordum da. Son aya doğru geçer insallah. Benimki düzeldi ama eskisi gibide değilim insallah dogumdan sonra çok daha iyi olurum. Sende duzelirsin insallah tez zamanda. Insirah süresini oku bol bol.

Felak nas ihlas sürelerini bol bol okuyun ferahlarsınız.

valla ben de buraya yazmistim ama dayanılmaz mide bulantısı ve üstüne düşük riski derken o sıkıntıları unuttum... 7/24 evde yatıyorum, çünkü dinlenme verdi dr. dışarı çıkamıyorum. evin camından dışarıyı görebiliyorum hatta karşıda bir ağaç var yakında tek tek yapraklarını sayıcam sıkıntıdan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…