- 30 Ocak 2015
- 19.845
- 28.528
- 798
- 29
Dogsada sevsekHaha aynen bizimki de babayı duyunca hoplamaya başlıyor ayan beyan belli oluyor onu duyduğu müthiş bit duygu ya..
Valla yaa..Dogsada sevsek
6 ay cabk geçti ondan sonra bi durdu sankiValla yaa..
Sabrsızlanıyoruz çokkk..
Şimdi birde kıyafetler almaya başladık tümden sabırısızm:)
amma uzun süreçmiş yahu,başkasını hamile diye bi duyardıl bidr doğurmuş diye duyardık amma çabuk gibi gelirdi kendinde olunca iş drğişiyo :)
Benimkide ara ara vuruyo ama.icerde kipirdandigini hissediyorum.Haftalar ilerledikce stres artiyo bide ters duruyo dedi doktor benimkine.Sanirim.hala ters cunku hepasagiya vuruyo kafasi yukarda insllah doner yaa sezeryan.istemiyorum hayirlisiyla normal dogum yapiyim istiyorum.İnsallah hareketleri arttikca doner sipa korkuyorum valla
Aynen işte annelik böyle bişey ufack bişeyde hemen endişeleniyorz :)İlk gebelikte hareketler birazck geç hissediliyo normaldir bencede
Senndemi aşağıda ?Benimkide ara ara vuruyo ama.icerde kipirdandigini hissediyorum.Haftalar ilerledikce stres artiyo bide ters duruyo dedi doktor benimkine.Sanirim.hala ters cunku hepasagiya vuruyo kafasi yukarda insllah doner yaa sezeryan.istemiyorum hayirlisiyla normal dogum yapiyim istiyorum.İnsallah hareketleri arttikca doner sipa korkuyorum valla
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etdin canımm... Kızın mı olucak oğlunmuAynen işte annelik böyle bişey ufack bişeyde hemen endişeleniyorz :)
Amin canm inşallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etdin canımm... Kızın mı olucak oğlunmu
Maşallah ... Benimde iki şehzadem var teyzesiAmin canm inşallah
Allah nasip ederse paşam olcak :)
Oyy maşallah canm Allah bağışlasn size :)Maşallah ... Benimde iki şehzadem var teyzesi
Teşekkür ederiz hepimizin inş..Oyy maşallah canm Allah bağışlasn size :)
Ayyy ne biliyim 16 haftalikkende baktilar tersti gecen haftada ters dedi doktor doner insallah sona dogru donmesi lazim ama simdiden ters denince korktum ne biliyimDaha çok erken drğilmi dönmrsi için.35den sonra bakılıyor ona diyr biliyorum ozamana kadar kırk kez karar drğiştirirmiş bebek:)
Esi asagida demedi dr bebek makat gelis duruyo dedi kafasi yukarda gobek.deligimin orda ayaklari asagidaymis.Zaten devamli asagiya vuruyo sipa donmedi hala diye ondan tahmin ediyorum bende.Nasip bakalim napiyim tek saglikli olsun da sezeryan olurum raziyim vallaSenndemi aşağıda ?
Malesef benmde bebeğimin eşi aşağıda doktorm çıkmasnı beklicez dedi erkek bebeklerde oluyomş genelde daha sonra çıkıyomş yukarı korkulcak bişey yokmş öyle diyolar
Amin canm inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinBu arada benimde oglum olacak insallah hayirlisiyla kavusurum bu sefer bebegime.Zaman yakastikca hem seviniyorum heyecanlaniyorum hem de korkularim ve stresim artiyo.Artik evlat kokusunu duymak istiyorum bunca yillik hasretten sonra.Rabbim isteyen herkese nasip etsi insallahhhhhh
Sagol canim sali gunu doktora gittim donmus zaten sukurler olsun.Amin canm inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Ama normal yani şu an ters olması zaten zamanı gelince dönüyo bebiş çok takıntı yapmamaya bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?