5 aylık SÖZLEŞMELİ memur yüksek lisanstan dolayı başka şehire nakil olabilir mi

towerin

boy :1.70 kilo:71,5 hedef:60
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
617
439
333
kızlar konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi. internette çok araştırdım ama her yerden farklı yorumlar çıkıyor. ben memleketime 3 saat uzaklıkta olan bi şehirde yurtta sözleşmeli memur olarak çalışıyorum. atanmadan önce memleketimde yüksek lisansa başlamıştım. ama şimdi sadece ders kaydı yaptırabildim. ve benim yüksek lisansı seneye şubatta bitirmem gerek. ama ek süre veriyorlar şubat 2018. sadece 1 dönem ders alabildim. yani benim acilen ders alama lazım yoksa bitiremicem. konu hakkında fikirlerinize, yorumlarınıza yardımlarınıza ihtiyacım var . şimdiden çok teşekkür ederim. sevgiyle kalın

kızlar konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi. internette çok araştırdım ama her yerden farklı yorumlar çıkıyor. ben memleketime 3 saat uzaklıkta olan bi şehirde yurtta sözleşmeli memur olarak çalışıyorum. atanmadan önce memleketimde yüksek lisansa başlamıştım. ama şimdi sadece ders kaydı yaptırabildim. ve benim yüksek lisansı seneye şubatta bitirmem gerek. ama ek süre veriyorlar şubat 2018. sadece 1 dönem ders alabildim. yani benim acilen ders alama lazım yoksa bitiremicem. konu hakkında fikirlerinize, yorumlarınıza yardımlarınıza ihtiyacım var . şimdiden çok teşekkür ederim. sevgiyle kalın
Kadroluydum. Doktora yı kabul etmediler. Gerekçe olarak da kendin için yapıyorsun dediler. Gerçi bağlı olduğunuz kuruma gore değişiklik gosterebilir

Kadroluydum. Doktora yı kabul etmediler. Gerekçe olarak da kendin için yapıyorsun dediler. Gerçi bağlı olduğunuz kuruma gore değişiklik gosterebilir[doktora için yok demişlerse yüksek lisansa kesinlikle yok derler.. hangi kurumdaydın sen

bir de ben atanmadan önce başlamıştım bunu da mı göz önüne almıyorlar :( hiç mi umut yok sence

bir de ben atanmadan önce başlamıştım bunu da mı göz önüne almıyorlar :KK43: hiç mi umut yok sence
Y. Lisansı özür grubundan çıkarmışlardı en son. İzin hakkını kullansan derslerini 1 güne toplayamaz mısın?

sanmıyorum bir de yol zaten 3 saat :KK43: okula gidene kadarda 1 saat toplamda 4 saat
Açıkçası azimliysen bu işi yapmak istiyorsan gerçekten o yola katlanırsın diye düşünüyorum. Arkadaşlarımdan vardı o şekilde yapan. Kız haftanın 2 günü gidiyordu ve çalıştığı yer de ilçeydi. O günler toplamda 7 saatini yolda geçiriyordu. Ama yaptı ve bitirdi yani. Tayin işin biraz zor görünüyor daha asaletin bile onaylanmamışken y. Lisanstan özür isteyemezsin. O zamano yola ve zorluğa katlanacaksın.

Kotuye kullanmaktan dolayi istedigin sehirde yapma olayi kaldirildi diye biliyorum.Calistigin kurum hangi sehirdeyse o uniye ya da rn yakin yere veriyorlar.

Ben sözleşmeli memura eğitim özrü tayini yapılmıyor diye biliyorum.

Back
X