- 16 Ekim 2023
- 168
- -124
- 13
- 38
- Konu Sahibi handegunerler
-
Ya kucağından kafa üstü yere dusururse diye düşünüyorumYani şimdi benim annem de kayınvalidem de 60 lı yaşlarda ben güvenip ona bırakabilirim. Üçüncü yabancı şahıslar için bir şey diyemiyorum ama çok da özellikle günümüzde elden ayaktan düşmüş değiller bakabileceklerini düşünüyorum. Minicik bebeğin ne derdi tasası olacak , hiç kimse anne gibi bebeğe bakamaz en nihayetinde , hadi baksa bile hiç bir annenin içine sinmez ben mi baksaydım der..
Olanla ilişkiyi bozmadan yola devam burada biraz diplomatik olmak lazım
Yani evhamı anlıyorum da siz de düşürebilirsiniz bebeği, bunun yaşla ilgisi yok kiIste Kadın 65 yasinda ya cocuk kicagindayken Yaktayken dusururse bebegi
Kendisi mesai saatinde burada takılıyor
Ne kadar maas oduyorsunuz bakiciya?Ya kucağından kafa üstü yere dusururse diye düşünüyorum
Başkasına güvenip işten mi ayrılacaksınız.Ya bebek buyuyene kadar evin ihtiyaçlarını o gorecek
Ama onun yasi ileri ya bir de benim canım o ben daha dikkatli olurum Allahin izniyle.sonucta onun çocuğu değil ya ne bilim yaYani evhamı anlıyorum da siz de düşürebilirsiniz bebeği, bunun yaşla ilgisi yok ki
İyi bariSenelik izindeyim ayrıca 8-5 çalışmıyorum
O şuursuzların öğretmen olduklarından nasıl emin olabiliyorsunuz ki, burada yalan bilgi veren bir sürü üye varÖğretmen düşmanı filan değilim asla, meslek olarak da çok saygı duyuyorum ama. Bu forumdaki en şuursuz profiller niye öğretmenlerden çıkıyor ya. Cahil desen olmaması lazım ekonomik özgürlük var ama şuur yok. Yıl olmuş 2024 nikahsız yaşarken çocuk yapmak neyin kafasıdır. Hayır bağımsız bekar anne bilinci olsa tamam, ama o da yok. Gerçekten insan neresinden tutacağını bilemiyor.
Ne kadar maas oduyorsunuz bakiciya?beni
Sen hiçbir yerinden tutmAÖğretmen düşmanı filan değilim asla, meslek olarak da çok saygı duyuyorum ama. Bu forumdaki en şuursuz profiller niye öğretmenlerden çıkıyor ya. Cahil desen olmaması lazım ekonomik özgürlük var ama şuur yok. Yıl olmuş 2024 nikahsız yaşarken çocuk yapmak neyin kafasıdır. Hayır bağımsız bekar anne bilinci olsa tamam, ama o da yok. Gerçekten insan neresinden tutacağını bilemiyor.
Ben beş sene norm fazlasıydım hep. Oradan oraya dolaştım. Seneye muhtemelen yine norm fazlası olacağım. Öyle olunca başka okula görevlendirme oluyor. Ya da okulda girebileceği başka seçmeli ders varsa o ayarlanıyor. Ders saati tamamlanıyor mutlaka. 15 saat ders veren kuruma hiç denk gelmedim. İlla ki açıkta ders oluyor ve o öncelikle norm fazlası öğretmene veriliyor. Ek ders ücreti alabilsin diye en az 20 saat yapıyor idare.belki norm fazlasıdır. öğretmenler normal şartlarda 15 saat maaş karşılığı çalışır.
Şimdi söyle risklere göre hesap edersek ne mikrop kaparız diye evden çıkmamalıyız ne evde sağa sola çarpar diye çocuğu kıpırdatmamalıyız. Yani mesajlardan öğretmen olduğunuzu tahmin ediyorum. Bazen ne kadar tedbir alırsak alalım öğrencileri uyarsak dahi hatta müdahele de etsek kaza yara bereye engel olamıyoruz. Bu bizim çocuğumuz için de geçerli. Tabi ki tedbir alalım ama beşikten de düşebilir yastk bariyer koysan bile istemeden zarar da verebiliriz bu bizim kötü olduğumuz anlamına gelmez.. bakıcı için de geçerli bu mevzu evet yaşı ileri bize göre ama sonuçta bizden de daha tecrübeli bu da bir gerçek. Her şeyi her şartı bizler kontrol edemeyiz. Koruyuculuk iç güdüsü ile yaklaşıyoruz ama her şeyi kontrol etmemiz mümkün değil. Yarın yürümeye başlayacak kendisi zaten sağa sola çarpacak bağlayacak halimiz yok ki bebişi doğal akışa aykırıAma onun yasi ileri ya bir de benim canım o ben daha dikkatli olurum Allahin izniyle.sonucta onun çocuğu değil ya ne bilim ya
Kendi beyanlarına göre söylüyorum başka ne yapabilirim kiO şuursuzların öğretmen olduklarından nasıl emin olabiliyorsunuz ki, burada yalan bilgi veren bir sürü üye var
Allah Allah ben sadece maaş karşılığını çalışırım fazlasını 1 saat istemiyorum diyen ve öyle de çalışan bir dünya öğretmen oldu benim etrafımdaBen beş sene norm fazlasıydım hep. Oradan oraya dolaştım. Seneye muhtemelen yine norm fazlası olacağım. Öyle olunca başka okula görevlendirme oluyor. Ya da okulda girebileceği başka seçmeli ders varsa o ayarlanıyor. Ders saati tamamlanıyor mutlaka. 15 saat ders veren kuruma hiç denk gelmedim. İlla ki açıkta ders oluyor ve o öncelikle norm fazlası öğretmene veriliyor. Ek ders ücreti alabilsin diye en az 20 saat yapıyor idare.
Çünkü her şeyin olduğu gibi öğretmenlik mesleğinin, üniversite eğitiminin de içini boşalttılar. Iq’su hayatını anca idame ettirebilecek vasat tipler elini kolunu sallaya sallaya üniversiteye girebiliyor. Sonra parayla formasyon adı altında öğretmen olabilir belgesi alıyorlar. Biraz KPSS çalışsa yeter. Bizim çocukluğumuzda kadın öğretmenlerin güçlü bir profili vardı. Okumayan, ev hanımı annemler onların duruşuna hayrandı. Zaten o yüzden benim de beynime kazıdı öğretmen ol diye diye. Sonuç: Bu tiplerle aynı kefedeyim.Öğretmen düşmanı filan değilim asla, meslek olarak da çok saygı duyuyorum ama. Bu forumdaki en şuursuz profiller niye öğretmenlerden çıkıyor ya. Cahil desen olmaması lazım ekonomik özgürlük var ama şuur yok. Yıl olmuş 2024 nikahsız yaşarken çocuk yapmak neyin kafasıdır. Hayır bağımsız bekar anne bilinci olsa tamam, ama o da yok. Gerçekten insan neresinden tutacağını bilemiyor.
Ben de bir saat bile fazla istemiyorum diyenlerdenim ama olmuyor maalesef. En az 20’ye tamamladılar geçen sene proje dersleriyle falan.Allah Allah ben sadece maaş karşılığını çalışırım fazlasını 1 saat istemiyorum diyen ve öyle de çalışan bir dünya öğretmen oldu benim etrafımda
hani ankarada araçla 2 saat ders için okula git/gel yapmayı zaten istemez benzine otoparka gider, çocuklara 2 saatlik bakıcı ohoo bi sürü iş de
çocuksuz haliyle ilçede bile branşçılar 3-4 gün çalışıyor bizim mesela- pdr hariç. çok PDRci var tabi, popülerdi malum. PDR'ciler de RAMdan rahat bi' okula kaçmak için kasıyor.
Ben, eşim, kaynım, üniversite sınıf ve çalıştığım okul arkadaşlarım hepimiz branşçıyız ama haftada üç gün giden yok.Konu sahibi ve benim dediğim şekilde çalışanlar da var ama bunlar tabiki branş öğretmenleri.
Anaokulu rehber tabiki değil ama onlar da ona göre full ek ders alıyorlar
yani ben de mebdeyim. okulumda 4 saat dersi olan öğretmen bile var. istisnalar kaideyi bozmaz.15 saat ders isteyen ve verilen de çok var şehir dışından vs gelen. yani imkansız değil. ama ggeneli sizin dediğiniz gibi 20-22 saat verilir en azBen beş sene norm fazlasıydım hep. Oradan oraya dolaştım. Seneye muhtemelen yine norm fazlası olacağım. Öyle olunca başka okula görevlendirme oluyor. Ya da okulda girebileceği başka seçmeli ders varsa o ayarlanıyor. Ders saati tamamlanıyor mutlaka. 15 saat ders veren kuruma hiç denk gelmedim. İlla ki açıkta ders oluyor ve o öncelikle norm fazlası öğretmene veriliyor. Ek ders ücreti alabilsin diye en az 20 saat yapıyor idare.
Sen kendi tipine bakÇünkü her şeyin olduğu gibi öğretmenlik mesleğinin, üniversite eğitiminin de içini boşalttılar. Iq’su hayatını anca idame ettirebilecek vasat tipler elini kolunu sallaya sallaya üniversiteye girebiliyor. Sonra parayla formasyon adı altında öğretmen olabilir belgesi alıyorlar. Biraz KPSS çalışsa yeter. Bizim çocukluğumuzda kadın öğretmenlerin güçlü bir profili vardı. Okumayan, ev hanımı annemler onların duruşuna hayrandı. Zaten o yüzden benim de beynime kazıdı öğretmen ol diye diye. Sonuç: Bu tiplerle aynı kefedeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?