• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 buçuk yıllık evlılık bugün bıtıyor

Seronya14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
192
67
48
5 buçuk yıllık evlılık bugün saatler sonra bıtıyor cok tarıfsız bır duygu ınsan Büyüdükçe Tecrübe sahıbı oldukça az cok Önünü görüp sevsede ayakta durabılecegıne ınanıp bıtırebılıyor evlılıgını..hele kı evlatta varsa..rabbım herkesın yuvasına huzur ağız tadı versın..

Sebebini bilmiyorum ama üzüldüm bir evliliğin bitmesi zor onca yaşanmışlık hatıralar iyisiyle kötüsüyle yıllarını paylaşıyorsun ve bir anda herşey bitiyor

Amin...Allah sizinde yardimciniz yardimciniz olsun :KK43: tam olarak ne hissettiginizi cok merak ettim.uzuntu,pismanlik,sevinc ?

5 buçuk yıllık evlılık bugün saatler sonra bıtıyor cok tarıfsız bır duygu ınsan Büyüdükçe Tecrübe sahıbı oldukça az cok Önünü görüp sevsede ayakta durabılecegıne ınanıp bıtırebılıyor evlılıgını..hele kı evlatta varsa..rabbım herkesın yuvasına huzur ağız tadı versın..
evet boşanmak zor bir süreçtir. ilk zamanlarda yanlış yaptığını düşünürsün. zaman geçtikçe yeni insanlar tanıdıkça verdiğin karara şükredersin. evli olmak marifet değildir. o evlilik sana acı veriyosa insan boşandım diye üzülmemeli

Bir kadın olarak, boşanmayı seçmişseniz mutlaka haklı sebepleriniz vardır.
Çocuğunuz ve sizin için çok daha iyi bir geleceğe yarın ilk adım atılıyor, öyle düşünün.
Bundan sonra hayat, sizin karşınıza iyi ve sizi hakeden insanlar çıkarsın...

Tarih atın m.ö olsun sizin icin geride kalsın.
Kader belki daha güzel günler kapıyı acmıstır size

Hiçbir kadının mutlu yuvasını terk edeceğini sanmıyorum illaki dayanacak ne gücü kalmıştır nede sağlam psikolojisi kişiye göre değişiyor kimine göre boşanmak yeniden doğuş kimine göre ise batış nasıl bakarsanız öyledir .Allahım yar ve yardımcınız olsun amin

vardır her şerde bir hayır...hayırlısı olsun inşallah...bundan sonra mutlu olun...

Hakkınızda hayırlısı olsun, elbette zordur ama mutlu bir bekarlık mutsuz bir evlilikten çok daha iyidir,...

Hakkınızda hayrlısı olsun . Allahım size daha ıyı kapılar açsın inşallah

Boşanma sebebım dayak psıkolojık sıddet annesının mudahalelerı çocuğa karsı yanlış tutumlar ve aldatma en kotusude 1,5 yıl boyunca benı aldatırken her attıkları adımdan haberım vardı hergun görerek yaşadım ayrıldığıma pısman degılım mutluyum bır aydır evlerımız ayrı ztn huzur lu uyuyorum çocuğum la hep konuştum konuşuyorum da oda psıkolojık olarak suan cok ıyı ama ınsan yınede tuhaf hıssedıyor 5 yıl az degıl
Boşanma sebebiniz nedir? Umarım hayırlısı böyledir güzel bi hayat sizi ve çocuklarınızı bekliyor olsun
mu

Back
X