• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 buçuk yıllık evlılık bugün bıtıyor

Boşanma sebebım dayak psıkolojık sıddet annesının mudahalelerı çocuğa karsı yanlış tutumlar ve aldatma en kotusude 1,5 yıl boyunca benı aldatırken her attıkları adımdan haberım vardı hergun görerek yaşadım ayrıldığıma pısman degılım mutluyum bır aydır evlerımız ayrı ztn huzur lu uyuyorum çocuğum la hep konuştum konuşuyorum da oda psıkolojık olarak suan cok ıyı ama ınsan yınede tuhaf hıssedıyor 5 yıl az degıl

mu

Ohh ozaman sefan olsun....
Bugün kurtuluş günün bir karın ağrısından kurtulmuş oldun
Allah yavrunla mutlu bir gelecek nasip etsin inşallah

Boşan ya kurtul ben de bosanicam
Çocuk kaç yaşında ?
Çocuğum 3,5 yasında sızın sorununuz ne? Hakkında Hayırlısı olsun cnm Yaşananlar ınsanın boyunu aşınca pısman olmuyo ınsan benımkı anı verılmıs bır karar degıl ıkı senedır kendımı ve çocuğumu alıştırdım bazı seylere kımseye Muhtaç olmadan kurdum duzenımı ve bırazdan son bulucak ınsallh gerı donemeyebılırım cvplarınıza hemen bırazdan mahkemeye çağırırlar :)

Sizin için dua ediyorum, sorunsuz, tek basınıza dimdik, sapasağlam kuracagınız mutlu hayatınız için...

Cok
Hiçbir kadının mutlu yuvasını terk edeceğini sanmıyorum illaki dayanacak ne gücü kalmıştır nede sağlam psikolojisi kişiye göre değişiyor kimine göre boşanmak yeniden doğuş kimine göre ise batış nasıl bakarsanız öyledir .Allahım yar ve yardımcınız olsun amin
cok tesekkur Ederim guzel dilekleriniz Icin aynen dediginiz gibi kalem kalem anlatmissiniz beni aynen oyle Benim icinde:)

Hakkınızda hayırlısı olsun,
insallah yavrunuzla bundan sonraki hayatınızda çok daha Mutlu , güzel günler sizi bekliyor... Allah bugünleri kolay atlatabilmek için yardımcınız olsun ..

Çocuğum 3,5 yasında sızın sorununuz ne? Hakkında Hayırlısı olsun cnm Yaşananlar ınsanın boyunu aşınca pısman olmuyo ınsan benımkı anı verılmıs bır karar degıl ıkı senedır kendımı ve çocuğumu alıştırdım bazı seylere kımseye Muhtaç olmadan kurdum duzenımı ve bırazdan son bulucak ınsallh gerı donemeyebılırım cvplarınıza hemen bırazdan mahkemeye çağırırlar :)
inşaallah çok mutlu olursunuz yeni yaşamınızda.
bu raddeye gelebilmeniz bile ne kadar güçlü olduğunuzun kanıtı.
çocuğunuzla yeni bir yaşam sizi bekliyor;)
dava sonuçlanınca yazın, merak ettim :)

çocuğunuzla yeni bir yaşam sizi bekliyor:KK66:
Iki saate bitmis olucak insallh yazarim tabi insan Anne olunca mecbur guclu olmak zorunda...cok sukur saglam ve gucluyum gercekten psilolojik yardim almistim bi ara anlatamadigim icin kimseye terapistim de cok guclusun sasiriyorum derdi Hep:))

Boşanma sebebım dayak psıkolojık sıddet annesının mudahalelerı çocuğa karsı yanlış tutumlar ve aldatma en kotusude 1,5 yıl boyunca benı aldatırken her attıkları adımdan haberım vardı hergun görerek yaşadım ayrıldığıma pısman degılım mutluyum bır aydır evlerımız ayrı ztn huzur lu uyuyorum çocuğum la hep konuştum konuşuyorum da oda psıkolojık olarak suan cok ıyı ama ınsan yınede tuhaf hıssedıyor 5 yıl az degıl

mu

Allah hakkınızda hayırlısını versin arkadaşım. İyi dayanmışsınız :KK43:
Hayat bundan sonra İnşallah çok güzel olsun.. :KK200:

mu
5 Yıl için üzülmeyin, 15 , 25 yıl olmadan kurtulduğunuz için sevinin. Bazen en büyük engel insanın kendi beyninde oluyor, çok şükür siz tek bir doğru yol olduğunu azıcık geç de olsa farketmişsiniz.
Bundan sonra çok güzel bir ömrünüz olsun inşallah.

mu

Herife bak boşanmak için olabilen bütün hataları yapmış.

Hakkınızda hayırlısı olsun en doğru kararı vermişsiniz yeni hayatınız umarım çok güzel olur.

Haram değil, günah değil, suç değil...

Evlilik %50 ihtimal üzerine kurulu bir müessese. Esasen teorik olarak bitme ihtimali cidden yüksek.

Elbette zordur. Kimse düzeni bozulsun istemez. Kaos insanı yorar. Ama her zaman bir şekilde düzen kurulur. Taşlar yine yerine oturur. Siz yine hayata gülen gözlerle ve umutla bakmaya başlarsınız.

Lütfen kendinizi sevin, cesaretinizi takdir edin. Allah güzel günler göstersin. Ve her ihtiyaç duyduğunuzda yazın, biz her zaman buradayız.

Sebebini bilmiyorum ama üzüldüm bir evliliğin bitmesi zor onca yaşanmışlık hatıralar iyisiyle kötüsüyle yıllarını paylaşıyorsun ve bir anda herşey bitiyor[/QUOTinanin Bana gercekten kolay bitmiyo ne fedakarliklar yaptim illaki hatamda oldu ama onun hatalariyla bir mukayese edilemez insan yinede uzuluyo tabiki bosa gecen yillara ve cocuk Icin ama herseyin hayirlisi

çocuğunuzla yeni bir yaşam sizi bekliyor:KK66:
Cnm ciktik mahkemeden malesef 3 hafta sonraya 15 subata ertelendi..Ben yutrdisinda yasiyorum kanunlar geregi bizim onceden cocuk Icin extra bi gorusme yapmamiz gerekiyormus Bunu bize dilekceyi iceri verirken soylemediler ztn anlasmali diyede bizde cok arastirma yapmadik ne dediysek ikna olmadi hakim yarin gidip randevu alicaz ondan sonrada 15 de biter insallah!!

Cnm ciktik mahkemeden malesef 3 hafta sonraya 15 subata ertelendi..Ben yutrdisinda yasiyorum kanunlar geregi bizim onceden cocuk Icin extra bi gorusme yapmamiz gerekiyormus Bunu bize dilekceyi iceri verirken soylemediler ztn anlasmali diyede bizde cok arastirma yapmadik ne dediysek ikna olmadi hakim yarin gidip randevu alicaz ondan sonrada 15 de biter insallah!!
hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah, her işte bir hayır vardır.
için rahatsa 20 gün önce sonra farketmez;)

Back
X