Kızlar dogum kontrol hapini bıraktım adetim 10 gün felan gecikti ama doktorum normal bir iki hafta gecikir dedi bugün bi test yapayım dedim aklıma düştü erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı ama daha öncede böyle olmuştu negatif ti sonucum o yüzden heveslenmek istemiyorum da bu hapi bırakır bırakmaz hamile kalinir mi başınıza gelen varmi yardımcı olursanız sevinirim.
Yeni bir test lutfen.Kızlar merhaba dün adet olmam gerekiyordu olmadım hemen test yaptım yapar yapmaz baktım hiç bişey çıkmadı ilerleyen zamanlarda baktım silik çizgi görüyorum siz benim gördüğümü görüyor musunuz 1.5 yıldır istiyoruz çok umutlandım
İkisi aynı test aslında ama sağdakini yanlış açıdan çekmişim görünmüyor 2-3 gün sonra tekrar test yapmayı düşünüyorumSoldakinde çok ince bi çizgi ben de gördüm, erken gebelik testin de varsa elinde testi bi daha tekrarlasan hassasiyeti daha yüksek olanla daha net gözükebilir
Normal şartlarda dün adet olmam gerekiyordu olmadım 2-3 daha beklesem daha net olmaz mıYeni bir test lutfen.
Ya da saglık ocagında kan ver
Merhaba son durum nedir acabamerhaba. ben yaklaşık adetime 10gün kala kasık ağrısı yaşadım sürekli hiç olmazdı şüphelendim ve dün kan tahlili yaptırdım 0.200 çıktı dün gece çok şiddetli ağrı yaşadım. şuan adetime 5gün var. bugünde erken gebelik testi aldım bu şekilde sonuç verdi. boşunamı kuruntu yapıyorum sizce dün olsaydı öyle düşük bir değer çıkmazdı. bugün niye böyle çıkıyor anlam veremiyorum
Eki Görüntüle 3480160
Yoo Suanda da betanızdan belli olurNormal şartlarda dün adet olmam gerekiyordu olmadım 2-3 daha beklesem daha net olmaz mı
kasık ağrım devam ediyor sabah ilk idrarla test yaptım ama negatif çıktı.silik falan bile çıkmadı. bence adetle sonuçlanacak gibi duruyor adet günümü bekliyorum bugünü saymazsak 3gün kaldıMerhaba son durum nedir acaba
Olabilir neden olmasın bence kan verin içiniz rahatlasın:)bugün adet günüm hala olmadım ihtimali var mıdır sizce
Evet 17 gün geçtiyse cikardi sanırım canım stresten veya mevsim geçişlerinden de olabilir mesela benimde bayaa geçmişti bende şüpheleniyorum iki gün arayla 3 defa felan kan verdim hepsi negatif çıktı biraz da biz istediğimiz için öyle düşünüyoruz galiba psikolojik olabilir2gün önce test yaptım negatifti ama sadece ilişkimin üzerinden 17 gün geçti oluşsaydı oluşurdu gebelik bı süreçte değil mi
Bu teste hiç guvenmeyin sizi üzmek istemem ama üç tane aldım bundan üçündede net gordum silik çizgiyi ama kaset testte yok çıkmadı gene de şüphe düştü kan değerine baktırdım maalesef yoktu5 gün var adetime ama dünkü kan değeriyle 1günde böyle sonuç doğarmı bilmiyorum yaptığımdan 5dk sonra falan böyle oldu
Eki Görüntüle 3480163
Evet artık hiçbir teste guvenmicem galiba dün kan verdim negatif resmen duygularımızla oynuyolarBu teste hiç guvenmeyin sizi üzmek istemem ama üç tane aldım bundan üçündede net gordum silik çizgiyi ama kaset testte yok çıkmadı gene de şüphe düştü kan değerine baktırdım maalesef yoktu
Bat ne kadar kaldigeç döllenme bile olsa çıkardı şimdiye değil mi ne olur cevap verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?