- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi Pamukprensali
-
Genetik uçsuz bucaksız bir denizmis kimse tam anlami ile sıkıntı yok diyemeyiz dediler pgtde zaten sadece kromozomlara bakılırmis genetik hastalıklara bakmiyorlarmis ki tek gen hastalıkları için başka yöntemler varmış ama bi dünya hastalık var hangisine hakalim dedi tup bebekciSıkıntı yok o zaman genetik açıdan.
Canim benim derdim kiz bebek degil ki zerre kadar cinsiyet önemli değil ben artık bebek kaybetmek istemiyorum tek isteğim buTahmin edebiliyorum bende 6 aylık erken. Doğum ile kızımı kaybettim. Sonra 2 oğlum oldu elhamdülillah. Yani nasip kısmet kız erkek bunlara takılma.
Canim benim derdim kiz bebek degil ki zerre kadar cinsiyet önemli değil ben artık bebek kaybetmek istemiyorum tek isteğim byTahmin edebiliyorum bende 6 aylık erken. Doğum ile kızımı kaybettim. Sonra 2 oğlum oldu elhamdülillah. Yani nasip kısmet kız erkek bunlara takılma.
Canim benim derdim kiz bebek degil ki zerre kadar cinsiyet önemli değil ben artık bebek kaybetmek istemiyorum tek isteğim bu
yapildi testlerimiz. bir sorun cikmadi. talihsizlik diye acikladilar bana yasadiklarimi.Genetik taramalı tüp bebek demek. Embriyo ya genetik test yapılıyor. Bu durumda siz ve eşinize genetik test yapılmalı. Benimde 2 düştüğüm oldu. Doktor hemen genetik test istedi. Ben de turner sendromu taşıyısı çıktım. Düşük oranda ama düşük oluyor.
Benim de 3 kayıp var 1 oğlum var inanın bende sizinle aynı düşünüyorum kızlar ben de durmuyor diye Yani bu düşünce de olan bir tek siz değilsinizKizlar başlıkta görüldüğü gibi 2 dusuk 1 kurtaj q erken doğum ve yaşayan 1 oglum var cok sukur pgtli tup bebek denedik düştü tutmadı sonra 1 oglum oldu neyse 3 ay önce kurtaj oldum kalp durmasindan boyle cok kayıp veren var mı bildiğiniz tanıdığınız 3 defa rahim filmi çekildim her neyse ben acaba kiz bebeklerim mi yaşamıyor diye şüpheye düştüm tup bebek doktoruma kurtaj yapan doktoruma ve ekstra bir perinatologa danıştim kimse bu düşünceme sıcak bakmadı neyse bugün başka bir perinatologa gittim bana sana birisi dua etmiş olmasın kiz cocugun olmasın diye xedi bende şaşırdım doktordan duyunca boyle her neyse bana direk zorlama bi daha deneme dedi sonra ben biraz bozulunca dene dedi ama ne yapsam bilmiyorum tibbi olarak çok tatmin olamadım bu doktorda cok üzgün ve hayal kırıklıkları ile doluyum
İns Rabbim hayirlisi sagliklisi ile nasip etsin isteyen herkese oglumdaki gebeligim kabustan beterdi benim dışımda kimse zaten cocuk istemiyo gibi ama içimdeki o evlat aşkını bir türlü bastiramadim bastiramiyorum Allah büyükHamileyken vesvese etmekten günler ay gibi gelirdi bana çok zor biliyorum.
İnşallah bidaha kaybın olmaz yavruna kardeş nasip etsin rabbim.
Cok geçmiş olsun kayiplariniz kaçıncı haftadaBenim de 3 kayıp var 1 oğlum var inanın bende sizinle aynı düşünüyorum kızlar ben de durmuyor diye Yani bu düşünce de olan bir tek siz değilsiniz
Tamam ozaman vakti gelmemiş demekkiHerseye bakildi bağışıklık sistemi ile ilgili pıhtılaşma kromozom hepsine bakildi
6 ve 8 haftalık arasıCok geçmiş olsun kayiplariniz kaçıncı haftada
Sizin kaçıncı haftadalar daCok geçmiş olsun kayiplariniz kaçıncı haftada
Benimxe oyle dusuklerin bir tanede 27 haftalik var6 ve 8 haftalık arası
tam olarak boyle diyemeyiz aslinda. bizlerin kromozomal yapilarimizin saglikli olmasi malesef yumurta ve spermlerdeki kromozomal yapilarin saglikli oldugu anlamina gelmiyor. dolayisiyla biz 46 kusursuz kromozom sahibi olsak da embriyolarimiz eksik, fazla ya da hatali kromozom sahibi olabiliyorlar ve onlari kaybediyoruz. bunu bana sanssizlik olarak acikladi doktorlar. yani o an o sperm dollemese ya da o yumurta dollenmese de digeri dollense hic bir sorun olmayacak belki.Sıkıntı yok o zaman genetik açıdan.
Çokk üzüldüm en çok da 27 haftalık olana Rabbim inşallah sağlıkla tekrardan kucağınıza almayı nasip ederBenimxe oyle dusuklerin bir tanede 27 haftalik var
27 haftalık olan sonlandırıldı mı kendinden mi sonlandıBenimxe oyle dusuklerin bir tanede 27 haftalik var
9 ay boyunca iğne kullanman lazim tedbir amaçlı ve tabii rahim agzo açıklığı falan varsa serklaj iyi bir dr bul canimKizlar başlıkta görüldüğü gibi 2 dusuk 1 kurtaj q erken doğum ve yaşayan 1 oglum var cok sukur pgtli tup bebek denedik düştü tutmadı sonra 1 oglum oldu neyse 3 ay önce kurtaj oldum kalp durmasindan boyle cok kayıp veren var mı bildiğiniz tanıdığınız 3 defa rahim filmi çekildim her neyse ben acaba kiz bebeklerim mi yaşamıyor diye şüpheye düştüm tup bebek doktoruma kurtaj yapan doktoruma ve ekstra bir perinatologa danıştim kimse bu düşünceme sıcak bakmadı neyse bugün başka bir perinatologa gittim bana sana birisi dua etmiş olmasın kiz cocugun olmasın diye xedi bende şaşırdım doktordan duyunca boyle her neyse bana direk zorlama bi daha deneme dedi sonra ben biraz bozulunca dene dedi ama ne yapsam bilmiyorum tibbi olarak çok tatmin olamadım bu doktorda cok üzgün ve hayal kırıklıkları ile doluyum
Mecburi sezeryana alındım 2 gün yasadi sonra gitti işte27 haftalık olan sonlandırıldı mı kendinden mi sonlandı
Igne aspirin kullandığım gebeliklerim de düştü zaten pıhtılaşma yok denecek kadar az ama tabi yine de igne aspirin kullandım oğlumla sorun puhtilasma değil gibi9 ay boyunca iğne kullanman lazim tedbir amaçlı
İnşallah tekrardan kalırsınız bugünleri daha az hüzünle hatırlarsınızMecburi sezeryana alındım 2 gün yasadi sonra gitti işte
cok üzüldüm. yani Allah bunu kimseye yasatmasin. sabir diliyorum size.Mecburi sezeryana alındım 2 gün yasadi sonra gitti işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?