Gebeliğe Hazırlık 5 gebelik 4 tanesi kayip

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sıkıntı yok o zaman genetik açıdan.
Genetik uçsuz bucaksız bir denizmis kimse tam anlami ile sıkıntı yok diyemeyiz dediler pgtde zaten sadece kromozomlara bakılırmis genetik hastalıklara bakmiyorlarmis ki tek gen hastalıkları için başka yöntemler varmış ama bi dünya hastalık var hangisine hakalim dedi tup bebekci

Tahmin edebiliyorum bende 6 aylık erken. Doğum ile kızımı kaybettim. Sonra 2 oğlum oldu elhamdülillah. Yani nasip kısmet kız erkek bunlara takılma.
Canim benim derdim kiz bebek degil ki zerre kadar cinsiyet önemli değil ben artık bebek kaybetmek istemiyorum tek isteğim bu

Tahmin edebiliyorum bende 6 aylık erken. Doğum ile kızımı kaybettim. Sonra 2 oğlum oldu elhamdülillah. Yani nasip kısmet kız erkek bunlara takılma.
Canim benim derdim kiz bebek degil ki zerre kadar cinsiyet önemli değil ben artık bebek kaybetmek istemiyorum tek isteğim by

yapildi testlerimiz. bir sorun cikmadi. talihsizlik diye acikladilar bana yasadiklarimi.

ben de ilk bebegim turner sendrom nedeni ile kaybettim. ikinci kaybim ise trisomy 22. birbirinden bağımsız iki genetik neden, extra bir risk ifade etmez dediler. 4 doktor ile gorustum.

siz pgt denediniz mi? denemeyi dusunuyor musunuz?

Benim de 3 kayıp var 1 oğlum var inanın bende sizinle aynı düşünüyorum kızlar ben de durmuyor diye Yani bu düşünce de olan bir tek siz değilsiniz

Hamileyken vesvese etmekten günler ay gibi gelirdi bana çok zor biliyorum.
İnşallah bidaha kaybın olmaz yavruna kardeş nasip etsin rabbim.
İns Rabbim hayirlisi sagliklisi ile nasip etsin isteyen herkese oglumdaki gebeligim kabustan beterdi benim dışımda kimse zaten cocuk istemiyo gibi ama içimdeki o evlat aşkını bir türlü bastiramadim bastiramiyorum Allah büyük

Sıkıntı yok o zaman genetik açıdan.
tam olarak boyle diyemeyiz aslinda. bizlerin kromozomal yapilarimizin saglikli olmasi malesef yumurta ve spermlerdeki kromozomal yapilarin saglikli oldugu anlamina gelmiyor. dolayisiyla biz 46 kusursuz kromozom sahibi olsak da embriyolarimiz eksik, fazla ya da hatali kromozom sahibi olabiliyorlar ve onlari kaybediyoruz. bunu bana sanssizlik olarak acikladi doktorlar. yani o an o sperm dollemese ya da o yumurta dollenmese de digeri dollense hic bir sorun olmayacak belki.

9 ay boyunca iğne kullanman lazim tedbir amaçlı ve tabii rahim agzo açıklığı falan varsa serklaj iyi bir dr bul canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…