- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi Pamukprensali
-
Ins saglikli hayırlı bir evlada daha kavuşmak nasip olurİnşallah tekrardan kalırsınız bugünleri daha az hüzünle hatırlarsınız
Amin kimse yaşamaz ims cok sagoluncok üzüldüm. yani Allah bunu kimseye yasatmasin. sabir diliyorum size.
Rahim ağzı acikligi da olabilir iğneye ben hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez başladım sat tan bir hafta önce coraspin de 3 ay öncesinden ve tabii vitamin fulledimIgne aspirin kullandığım gebeliklerim de düştü zaten pıhtılaşma yok denecek kadar az ama tabi yine de igne aspirin kullandım oğlumla sorun puhtilasma değil gibi
Bende son ki düşükte iğne Aspirin progestan kullandım öğrenir öğrenmez ama nasipten ötesi olmuyorIgne aspirin kullandığım gebeliklerim de düştü zaten pıhtılaşma yok denecek kadar az ama tabi yine de igne aspirin kullandım oğlumla sorun puhtilasma değil gibi
Hayir rahim agzi açıklığı yok oglumu 36.haftaya kadar taşıdım her hafta rahim boyu kontrol edildi kızımda da doguma girerken bile rahim ağzı kapalı uzunluğu normaldi coraspin ve iğne kullandığım gebeligim ciddi vajinal ve burun kanaması yaşadım ve sonunda düşürdümRahim ağzı acikligi da olabilir iğneye ben hamile kaldığını öğrenir öğrenmez başladım sat tan bir hafta önce coplraspin de 3 ay öncesinden,ve tabii vitamin fulledim
Evet ogle nasipte varsa hicbirsey kullanılması da geliyor yoksa avuç avuç icsekte yok olmuyorBende son ki düşükte iğne Aspirin progestan kullandım öğrenir öğrenmez ama nasipten ötesi olmuyor
Proluton kullandın mi peki 6. Aya kadar proluton vurundum benHayir rahim agzi açıklığı yok oglumu 36.haftaya kadar taşıdım her hafta rahim boyu kontrol edildi kızımda da doguma girerken bile rahim ağzı kapalı uzunluğu normaldi coraspin ve iğne kullandığım gebeligim ciddi vajinal ve burun kanaması yaşadım ve sonunda düşürdüm
Doktora herşeyi kullandım neden yine olmadı dediğim de dediki demek ki olacağı varsa bunlarda kar etmiyorEvet ogle nasipte varsa hicbirsey kullanılması da geliyor yoksa avuç avuç icsekte yok olmuyor
Hayir oğlumda pruloton kullanmadim sadece progestan fitil kullandım tup bebek olduğu için 12.haftaua kadar sonra doktorum onlem amaçlı 32ye kadar kullanırdı yinedeProluton kullandın mi peki 6. Aya kadar proluton vurundum ben
Evet oyle gercekten turkiyenjn en iyi hastanelerine kac yıllık profesörlere gittim yıllardır yaşadıklarım ortada ne yaparsak yapalım kadwrimizdekini yaşayacağız doktorlar gercekten önemli ama bi yere kadar onlardaDoktora herşeyi kullandım neden yine olmadı dediğim de dediki demek ki olacağı varsa bunlarda kar etmiyor
genetik incelemesi yapildi mi kizinizin? tansiyon probleminiz olabilir mi acaba sizin? burun kanamasi diyince aklima o geldi.Hayir rahim agzi açıklığı yok oglumu 36.haftaya kadar taşıdım her hafta rahim boyu kontrol edildi kızımda da doguma girerken bile rahim ağzı kapalı uzunluğu normaldi coraspin ve iğne kullandığım gebeligim ciddi vajinal ve burun kanaması yaşadım ve sonunda düşürdüm
Yok cnm tansiyon yok kızımda doguma giderken bile 10 kere ölcmusler dusuk oğlumda da sürekli tansiyon aleti ile yattım kalktım çünkü plasenta dekolmani olabilir kızımda diye sifir tuz ile geçirdim 9 ay tansiyon yok surekli günde 3 4 kez olctuk hepgenetik incelemesi yapildi mi kizinizin? tansiyon probleminiz olabilir mi acaba sizin? burun kanamasi diyince aklima o geldi.
Bu durumu yaşayan birini duymuştum kuzenimin iş arkadaşı onun erkek bebekleri yaşamıyormuş bunun bilimsel bi adı vardı bi hastalık sebepli doktor ona kız bebek olana kadar böyle devam edecek demiş çok ilginç gelmişti banada. Sanırım o kadının şuan kızı oldu ve sağlıklı inşallah tez zamanda sizinde yavrunuz olurKizlar başlıkta görüldüğü gibi 2 dusuk 1 kurtaj q erken doğum ve yaşayan 1 oglum var cok sukur pgtli tup bebek denedik düştü tutmadı sonra 1 oglum oldu neyse 3 ay önce kurtaj oldum kalp durmasindan boyle cok kayıp veren var mı bildiğiniz tanıdığınız 3 defa rahim filmi çekildim her neyse ben acaba kiz bebeklerim mi yaşamıyor diye şüpheye düştüm tup bebek doktoruma kurtaj yapan doktoruma ve ekstra bir perinatologa danıştim kimse bu düşünceme sıcak bakmadı neyse bugün başka bir perinatologa gittim bana sana birisi dua etmiş olmasın kiz cocugun olmasın diye xedi bende şaşırdım doktordan duyunca boyle her neyse bana direk zorlama bi daha deneme dedi sonra ben biraz bozulunca dene dedi ama ne yapsam bilmiyorum tibbi olarak çok tatmin olamadım bu doktorda cok üzgün ve hayal kırıklıkları ile doluyum
Mutlaka kullandiasi lazımdı tedbir amaçlı benim kullandiklarim :coraspin+enox0.4+progestan sabah akşam+6.aya kadar proluton her hafta(çok kanaman olursa 3 günde bir vurun dedi ilk haftalar)+vitaminler sukur şimdi kızım yanımdaHayir oğlumda pruloton kullanmadim sadece progestan fitil kullandım tup bebek olduğu için 12.haftaua kadar sonra doktorum onlem amaçlı 32ye kadar kullanırdı yinede
Kullanmadim ama bir sorun yaşamadım cok sukue benimde oglum yanımda Allaja şükürler olsun rahim ağzı açıklığı ile ilgili bir problem yokken neden kullandirsin doktorMutlaka kullandiasi lazımdı tedbir amaçlı benim kullandiklarim :coraspin+enox0.4+progestan sabah akşam+6.aya kadar proluton her hafta(çok kanaman olursa 3 günde bir vurun dedi ilk haftalar)+vitaminler sukur şimdi kızım yanımda
Canım benim de yoktu öyle problemler iki kürtaj olunca artık iyi bir Dr buldum azcik kanamam vardı ona rağmen tedbir amaçlı kullandım arkadaşım da sen gibi bı oğlu var onunda tüp bebek o da aynı ilaclari kullandı onun da kanamasi yoktu benden sana sadece tavsiye canimKullanmadim ama bir sorun yaşamadım cok sukue benimde oglum yanımda Allaja şükürler olsun rahim ağzı açıklığı ile ilgili bir problem yokken neden kullandirsin doktor
Tesekkur ederim Allah bağışlasınCanım benim de yoktu öyle problemler iki kürtaj olunca artık iyi bir Dr buldum azcik kanamam vardı ona rağmen tedbir amaçlı kullandım arkadaşım da sen gibi bı oğlu var onunda tüp bebek o da aynı ilaclari kullandı onun da kanamasi yoktu benden sana sadece tavsiye canim
CumlemizinkiniTesekkur ederim Allah bağışlasın
Kanlı akıntım gelmeye başladı 11 haftalık olması gerekiyordu iki haftadır kalbi durmuş 9 haftada kalmıştı..ikizdi biri sekizinci haftada diğeri 9 da..Kurtaj neden oldunuz? Ins sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun Rabbim acılarını göstermesin
Benimde cok yogun kanama ile hastaneye gittim düştü doktorun odasında muayene masasına çıkarken o geheligim 5+3tu keseyi 1 gun önce görmüştükKanlı akıntım gelmeye başladı 11 haftalık olması gerekiyordu iki haftadır kalbi durmuş 9 haftada kalmıştı..ikizdi biri sekizinci haftada diğeri 9 da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?