Gebeliğe Hazırlık 5 gebelik 4 tanesi kayip

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Igne aspirin kullandığım gebeliklerim de düştü zaten pıhtılaşma yok denecek kadar az ama tabi yine de igne aspirin kullandım oğlumla sorun puhtilasma değil gibi
Rahim ağzı acikligi da olabilir iğneye ben hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez başladım sat tan bir hafta önce coraspin de 3 ay öncesinden ve tabii vitamin fulledim

Rahim ağzı acikligi da olabilir iğneye ben hamile kaldığını öğrenir öğrenmez başladım sat tan bir hafta önce coplraspin de 3 ay öncesinden,ve tabii vitamin fulledim
Hayir rahim agzi açıklığı yok oglumu 36.haftaya kadar taşıdım her hafta rahim boyu kontrol edildi kızımda da doguma girerken bile rahim ağzı kapalı uzunluğu normaldi coraspin ve iğne kullandığım gebeligim ciddi vajinal ve burun kanaması yaşadım ve sonunda düşürdüm

Proluton kullandın mi peki 6. Aya kadar proluton vurundum ben

Doktora herşeyi kullandım neden yine olmadı dediğim de dediki demek ki olacağı varsa bunlarda kar etmiyor
Evet oyle gercekten turkiyenjn en iyi hastanelerine kac yıllık profesörlere gittim yıllardır yaşadıklarım ortada ne yaparsak yapalım kadwrimizdekini yaşayacağız doktorlar gercekten önemli ama bi yere kadar onlarda

genetik incelemesi yapildi mi kizinizin? tansiyon probleminiz olabilir mi acaba sizin? burun kanamasi diyince aklima o geldi.

genetik incelemesi yapildi mi kizinizin? tansiyon probleminiz olabilir mi acaba sizin? burun kanamasi diyince aklima o geldi.
Yok cnm tansiyon yok kızımda doguma giderken bile 10 kere ölcmusler dusuk oğlumda da sürekli tansiyon aleti ile yattım kalktım çünkü plasenta dekolmani olabilir kızımda diye sifir tuz ile geçirdim 9 ay tansiyon yok surekli günde 3 4 kez olctuk hep

Bu durumu yaşayan birini duymuştum kuzenimin iş arkadaşı onun erkek bebekleri yaşamıyormuş bunun bilimsel bi adı vardı bi hastalık sebepli doktor ona kız bebek olana kadar böyle devam edecek demiş çok ilginç gelmişti banada. Sanırım o kadının şuan kızı oldu ve sağlıklı inşallah tez zamanda sizinde yavrunuz olur

Hayir oğlumda pruloton kullanmadim sadece progestan fitil kullandım tup bebek olduğu için 12.haftaua kadar sonra doktorum onlem amaçlı 32ye kadar kullanırdı yinede
Mutlaka kullandiasi lazımdı tedbir amaçlı benim kullandiklarim :coraspin+enox0.4+progestan sabah akşam+6.aya kadar proluton her hafta(çok kanaman olursa 3 günde bir vurun dedi ilk haftalar)+vitaminler sukur şimdi kızım yanımda

Son düzenleme:
Kullanmadim ama bir sorun yaşamadım cok sukue benimde oglum yanımda Allaja şükürler olsun rahim ağzı açıklığı ile ilgili bir problem yokken neden kullandirsin doktor

Kullanmadim ama bir sorun yaşamadım cok sukue benimde oglum yanımda Allaja şükürler olsun rahim ağzı açıklığı ile ilgili bir problem yokken neden kullandirsin doktor
Canım benim de yoktu öyle problemler iki kürtaj olunca artık iyi bir Dr buldum azcik kanamam vardı ona rağmen tedbir amaçlı kullandım arkadaşım da sen gibi bı oğlu var onunda tüp bebek o da aynı ilaclari kullandı onun da kanamasi yoktu benden sana sadece tavsiye canim

Tesekkur ederim Allah bağışlasın

Kanlı akıntım gelmeye başladı 11 haftalık olması gerekiyordu iki haftadır kalbi durmuş 9 haftada kalmıştı..ikizdi biri sekizinci haftada diğeri 9 da..
Benimde cok yogun kanama ile hastaneye gittim düştü doktorun odasında muayene masasına çıkarken o geheligim 5+3tu keseyi 1 gun önce görmüştük en sonki kurtajda 6+3 de kanama oldu acile gittim igne fitil verdiler 2 gün sonra cok daha yoğun kanama oldu 1 gece yattım ciktim evde 3 4 gün sürdü lekelenme gecti oh rahatladım dedim 8+2 de gittim muayeneye 7+1 de kalbi durmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…