- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
Sabah şu kadar kiloydum akşam şu kadar gram zayıfladım gibi açıklamalar bana çok doğru gelmiyor. Ne kadar zayıfladığınızı yada zayıflamadığınızı açıkça görebilmek için ,özellikle sabah idrara çıktıktan sonra üzerinizde birşey olmadan tartılıp ertesi gün aynı şartlarda tartılmak gereklidir bana sorarsanız. Hatta bu bile doğru olmayabilir. Mesela kabız iseniz bi kaç gün hiç kilo vermiyor gibi de görünebilirsiniz.
Evet ama kabızlıkta verdiğin kilo tartı üzerinde anlaşılmasa bile bir şekilde incelmeye başladığını hissediyorsun tatlım mesela yüzüğün bollaşmaya başlıyor çünkü anladığım kadarı ile atak evresi aslında vucutta tutulmuş olan suyun uzaklaştırılmasına yönelik bir evre, gerçekte yağ atımı 2. evrede başlıyor zaten bu yüzdende çok daha yavaş kilo veriyorsun...
Ayrıca zaten sabah 60 kg gelen bir kişi akşam 61-62 civarı gelir normalide budur bu yüzden ben burada kimsenin sabah bu kadardım akşam zayıfladım şu kadar oldum diyebileceğini sanmıyorum...
Ben diyete başlarken tamamen soyunup tartıldım kilom 52.800 dü, bu sabah aynı saatte yine aynı şekilde tartıldım kilom 52.600 dü yani 200 gram vermişim...günde 200 gr versem 5 günde 1 kg eder, diğer evrelerdede 1 kg versem toplamda zaten istediğim kiloya ulaşmış olacağım...