5.Gün dondurulmuş embriyo transferi olanlar bakabilir mi

6.gün göğüs hassasiyeti hiç ama hiç yok umutlarımı tamamen yitirmeye başladım 😞
benim bir arkadaşımda hiç belirti olmadı herkes de belirti olmuyor ha belki umut olması için en büyük belirti yerleşme kanaması bende olmuştu kahverengi akıntı 9. gün kanda değeri gördüm eve test almıyorum ben testlere tövbeliyim geriliyorum 10 senedir yapınca direk kan veriyorum ama işte kimyasal oldu olmadı inşallah sizinkiler tutmuştur hayırlısı ile sağlıcakla sevinirsiniz inşallah ardınızdan bizler geliriz inşallah amin..

Merhaba bugün dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferinden sonra 7. Günüm
Evde erken gebelik testi yaptım ve negatif görünüyor
Benim gibi 7. Gün negatif görüp kanda pozitif gören var mı
5. Gün olduğu için çoktan tutunmuş olur diye düşünmüştüm
Siz idrar testinde kaçıncı gün pozitif gördünüz
5. Gün pgt’si yapılmış embriyo transferinden 12 gün sonra kanda tahlil yaptırdım hamileydim. Onun öncesi hiç test yapmadım moralim bozulmasın diye

Merhaba bugün dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferinden sonra 7. Günüm
Evde erken gebelik testi yaptım ve negatif görünüyor
Benim gibi 7. Gün negatif görüp kanda pozitif gören var mı
5. Gün olduğu için çoktan tutunmuş olur diye düşünmüştüm
Siz idrar testinde kaçıncı gün pozitif gördünüz
Benimde aynı şekil şuan 3.günümdeyim çok heyeceanlıyım

Bende de ne ağrı ne kanama olmadı.kaset test 7.8. Gün negatifti ama kanda pozitifti bin şükür direk kan verin kaset teste güvenmeyin
5.gun tek embriyo mu koyuldu sizin.sonraki beta ölcumleriniz nasıldı.benimde beta degeri yüksek başladı.tek embriyo koyuldu çoğul gebelik olabilirmi,sizin son durum nedir

Oo baya yüksekmiş.tek embriyomu transfer edilmişti...
Benim 10.gun 479.
Sizin sonraki değer neydi
maşallahınızı alırım 🤗 ikizlerde yüksek oluyor,2 günde iki katına çıkarak devam etti çok şükür,sizinki de yüksek ama sanırım tek kese göründü demiştiniz,

Back
X