Aminnnn Allah razı olsun bugun 8. GünümCanim benim gozun aydın darısı bana olsun inşallah sağlıklı sihhatle kalp atışına kucağına almaya kaçıncı gun yaptin
Ben de erken test yok kasrt testte de çıkmaz inşallah elimize gelen her neyse bende de güzel şeye isarettirAminnnn Allah razı olsun bugun 8. Günüm
Canım benim birtanesi o erken gebelik testi diğer kaset ,Ben de erken test yok kasrt testte de çıkmaz inşallah elimize gelen her neyse bende de güzel şeye isarettir
Evet kuzum anladım ordan çok sevindim yaş kaçtı embriyon ne kaliteydiCanım benim birtanesi o erken gebelik testi diğer kaset ,
Yaş 28 dondurulmuş 5. Gün embriyosu 5AA KalitesiydiEvet kuzum anladım ordan çok sevindim yaş kaçtı embriyon ne kaliteydi
Yaa hayırlı olsun aynı gün transfer olmuştuk. Şu an heycanladım darısı bizlere inşallahCanım idrar testini yaptım sonuç bu
Teşekkür ederim darısı size inşaAllahYaa hayırlı olsun aynı gün transfer olmuştuk. Şu an heycanladım darısı bizlere inşallah
Canım beta verdin miEki Görüntüle 3216176 Tüp bebek transferimin 6. Ve 7. Gününde evde erken gebelik testi yaptım. Bu şekilde çıktı. Dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi. Yorumlayabilecek veya daha önce başına gelmiş olanlardan yorum bekliyorum :))
Yaş 28 dondurulmuş 5. Gün embriyosu 5AA Kalitesiydi
Ay bu kadar tesadüf olamaz canım kardeşim sana çok dua edecem ismin nedir olacak seninde olacak canım dua et olur muAy ben de 29 yaşındayım 5AA oldum inşallah bende yazarım şuraya ağlıyorum okudukça valla
Yeliz benim adım da et kardeşim inşallah ben de sana ederim sağlıkla ilerlesin Allah razı osunAy bu kadar tesadüf olamaz canım kardeşim sana çok dua edecem ismin nedir olacak seninde olacak canım dua et olur mu
Aminnnn inşaALLAH seninde olacakYeliz benim adım da et kardeşim inşallah ben de sana ederim sağlıkla ilerlesin Allah razı osun
inşallah çok sağolunTeşekkür ederim darısı size inşaAllah
Hayırlı olsun bende 8.mart transfer günüm benimde 8.gün silik çıktı yarın kan verme günüm 5. Gün embriyosu transfer oldumKan testi yaptırdım transfer sonrası 7.günde değerim 109 çıktı :))
Benim sonucum pozitiffHayırlı olsun bende 8.mart transfer günüm benimde 8.gün silik çıktı yarın kan verme günüm 5. Gün embriyosu transfer oldum
Darısı bekleyen herkese olsun.Benim sonucum pozitiff
Benimde bugün transferimin 5. Günü negatif çıktı idrar erken gebelikEki Görüntüle 3216176 Tüp bebek transferimin 6. Ve 7. Gününde evde erken gebelik testi yaptım. Bu şekilde çıktı. Dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi. Yorumlayabilecek veya daha önce başına gelmiş olanlardan yorum bekliyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?