merhaba çok sevindim adınıza, peki size bişey danışcam,hiç bir belirtiniz oldu mu, olduysa ne oldu misal kasık ağrısı kasıkta batma göğüste hassasiyet tarzı şeyler oldu mu
merhaba çok sevindim adınıza, peki size bişey danışcam,hiç bir belirtiniz oldu mu, olduysa ne oldu misal kasık ağrısı kasıkta batma göğüste hassasiyet tarzı şeyler oldu mu
yaptırdım canım, pozitif, doktorda hayırlı olsun dedi, yarın kontrol amaçlı tekrar test alacaklar,2 güne bir kontrol ediliyormuş, sonrada sonuca göre muayeneye karar veriyorlarmış, benim tüp bebek yaptırdığım yer bana öyle bilgi verdi :)
yaptırdım canım, pozitif, doktorda hayırlı olsun dedi, yarın kontrol amaçlı tekrar test alacaklar,2 güne bir kontrol ediliyormuş, sonrada sonuca göre muayeneye karar veriyorlarmış, benim tüp bebek yaptırdığım yer bana öyle bilgi verdi :)
Kızlar merhaba,
Ben 3. Gün embriyoları transferi oldum.
Sizin enerjiniz ve sonuçlarınız pozitif maşAllah.
Darısı inşAllah benimde başıma hayırlısı ve sağlıklısı ile salı günü bende öğrenirim pozitif sonuç. Amin.
Dilerim hamile olanlar sağlıkla kucağına alır, olmayanlarda benimle beraber peşpeşe pozitif sonuçlar alır. Amin.
Sevgiler hepinize…
Amiiiin öncelikle. Transferin dördüncü günü benimde hiçbir belirtim yok ama bende sadece fitil koyarken iki aksamdir dediğinizi farkettim nerdeyse yirmi gündür koyuyorum iki aksamdir elime geliyor. İnşallah bebisler bizimledir.