- 27 Ocak 2024
- 120
- 26
- 18
- 33
- Konu Sahibi amayaolmazki
-
Kan test vermelisin bence 1-2 güne daha net olur böyle ne desek sende ikilemde kalırsınKızlar merhaba herkese
5.gün embriyosu transfer edildi bu hafta pazartesi günü dün 5.günümdü akşam idrar testi yaptı çok çok silik bir çizgi var sizce sevinmem gerekiyor mu ?
Kan testini cumartesi günü vereceğim inşallah pozitiftir ama pek ümidim yokKan test vermelisin bence 1-2 güne daha net olur böyle ne desek sende ikilemde kalırsınbenim sonucun negatif oldu umarım senin pozitiftir güzel haberlerini bekliyorum bizlere de dua et olur mu
Taze transferTaze transfer mi dondurulmusmu? Taze transferde ilaç etkisi olabiliyor çünkü
Hayırlısı ne ise o olsun inşallah.Kan testini cumartesi günü vereceğim inşallah pozitiftir ama pek ümidim yok
Haklısın evet ama süreç zor ve uzun yoruyor insanı belki en çok bu negatif düşünmeye sebep oluyorHayırlısı ne ise o olsun inşallah.
Hiç kötü düşünme lütfen şuna olumsuz kadar olumlu da düşünmelisin
Ben öyle yaptım negatifte aşırı üzülmedim dedim diğerleri beni bekliyordur belki vardır bunda da bir hayır dedim içimden
Çok haklısın.süreçlerimizin sonu güzel olacak inanıyorum. Ve inşallah uzun sürmeyecekHaklısın evet ama süreç zor ve uzun yoruyor insanı belki en çok bu negatif düşünmeye sebep oluyor
İnşallah rabbim duysun sesimiziÇok haklısın.süreçlerimizin sonu güzel olacak inanıyorum. Ve inşallah uzun sürmeyecek
Bence 7.gün hassas test ile tekrarlaTaze transfer
Bugün bir daha negatifi görecek gücüm yokBence 7.gün hassas test ile tekrarla
İnsan heyecanla ve umutla bekleyince merakına engel olamıyor ve benim ilk denemem o sebeple o kadar yeniyim ki süreçleri çok fazla bilmiyorumTaze transfer olmuşsunuz, en az 12.günde test yapmanız lazım neden 5.gün yaptınız? Çok erken.
Bende 7 eylül transfer oldum 13 eylül hassas testte pozitif gördüm predictor dü sanırım markası diğerlerinden daha hassasİnsan heyecanla ve umutla bekleyince merakına engel olamıyor ve benim ilk denemem o sebeple o kadar yeniyim ki süreçleri çok fazla bilmiyorum
Bide ondan alıp deneyim o zaman peki sabah mı yaptınız testiBende 7 eylül transfer oldum 13 eylül hassas testte pozitif gördüm predictor dü sanırım markası diğerlerinden daha hassas
Gün içinde yapmıştım sonucunuz ne oldu?Bide ondan alıp deneyim o zaman peki sabah mı yaptınız testi
NegatifGün içinde yapmıştım sonucunuz ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?