5.gün embriyosu 5.gün test sonucu hakkında

amayaolmazki

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2024
120
26
18
33
Kızlar merhaba herkese
5.gün embriyosu transfer edildi bu hafta pazartesi günü dün 5.günümdü akşam idrar testi yaptı çok çok silik bir çizgi var sizce sevinmem gerekiyor mu ?

Kızlar merhaba herkese
5.gün embriyosu transfer edildi bu hafta pazartesi günü dün 5.günümdü akşam idrar testi yaptı çok çok silik bir çizgi var sizce sevinmem gerekiyor mu ?
Kan test vermelisin bence 1-2 güne daha net olur böyle ne desek sende ikilemde kalırsın benim sonucun negatif oldu umarım senin pozitiftir güzel haberlerini bekliyorum bizlere de dua et olur mu

Taze transfer mi dondurulmusmu? Taze transferde ilaç etkisi olabiliyor çünkü

Kan test vermelisin bence 1-2 güne daha net olur böyle ne desek sende ikilemde kalırsın benim sonucun negatif oldu umarım senin pozitiftir güzel haberlerini bekliyorum bizlere de dua et olur mu
Kan testini cumartesi günü vereceğim inşallah pozitiftir ama pek ümidim yok

Kan testini cumartesi günü vereceğim inşallah pozitiftir ama pek ümidim yok
Hayırlısı ne ise o olsun inşallah.
Hiç kötü düşünme lütfen şuna olumsuz kadar olumlu da düşünmelisin
Ben öyle yaptım negatifte aşırı üzülmedim dedim diğerleri beni bekliyordur belki vardır bunda da bir hayır dedim içimden

Haklısın evet ama süreç zor ve uzun yoruyor insanı belki en çok bu negatif düşünmeye sebep oluyor

İnsan heyecanla ve umutla bekleyince merakına engel olamıyor ve benim ilk denemem o sebeple o kadar yeniyim ki süreçleri çok fazla bilmiyorum
Bende 7 eylül transfer oldum 13 eylül hassas testte pozitif gördüm predictor dü sanırım markası diğerlerinden daha hassas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…