- 7 Nisan 2025
- 335
- 52
- 13
- 27
- Konu Sahibi ezgiozturk57
24 temmuz sabahı 2 adet 5. Gün embriyo transfer edildi,3 ağustosta yani transfer tarihi dahil 11. Günde idrarda cıkar mı sizce ? Ya da daha erken ne zaman cıkar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken değil canm büyük ihtimalle varsa çıkar24 temmuz sabahı 2 adet 5. Gün embriyo transfer edildi,3 ağustosta yani transfer tarihi dahil 11. Günde idrarda cıkar mı sizce ? Ya da daha erken ne zaman cıkar
24 temmuz sabahı 2 adet 5. Gün embriyo transfer edildi,3 ağustosta yani transfer tarihi dahil 11. Günde idrarda cıkar mı sizce ? Ya da daha erken ne zaman cıkar
Benim bugün 9 günüm dayanamayıp yaptim 2 çizgi cikti ama biraz silik24 temmuz sabahı 2 adet 5. Gün embriyo transfer edildi,3 ağustosta yani transfer tarihi dahil 11. Günde idrarda cıkar mı sizce ? Ya da daha erken ne zaman cıkar
Yaa hayırlı olsun inşallah bizde görürürz ikinci çizgiyi,malesef bu sabah rüyamdan ağlayarak uyandım rüyamda tutmamıştı ağlıyordum cok kötüydü direkt kalkıp test yapıcaktım ama erken diye yapmadımBenim bugün 9 günüm dayanamayıp yaptim 2 çizgi cikti ama biraz silik
Aslında rüyanda görecek kadar düşünüyorsan kafana çok takıyorsun canım. Transfer hariç 7. Günü bugün sanki biraz belli olur gibi geliyor. Bende 3. Günü embriyosu transfer oldum 28 temmuz da ben bile 8. Günü yapmayı düşünüyorum. Erken bile olsa kafamda dönüp duruyor sürekliYaa hayırlı olsun inşallah bizde görürürz ikinci çizgiyi,malesef bu sabah rüyamdan ağlayarak uyandım rüyamda tutmamıştı ağlıyordum cok kötüydü direkt kalkıp test yapıcaktım ama erken diye yapmadım![]()
Aslında hiç düşünmedim biliyo musun cok garip bi şekilde,aşılama yaptırdığımda sürekli aklımdaydı hatta bundada öyle olmıycam dite kendimi şartladım hiç düşünmüyorum attım kafamdan ama böyle rüy görünce cok etkilendim çok gerçekçiydiAslında rüyanda görecek kadar düşünüyorsan kafana çok takıyorsun canım. Transfer hariç 7. Günü bugün sanki biraz belli olur gibi geliyor. Bende 3. Günü embriyosu transfer oldum 28 temmuz da ben bile 8. Günü yapmayı düşünüyorum. Erken bile olsa kafamda dönüp duruyor sürekli
Benim taze değil çatlatma iğnesi vurulmadım neyse bu kadar durduk hafta sonu yapıcam bence cıkar ya salı günü kan günüm zatenTaze transfer değilse bugün bile silikte olsa çıkabilir testte 5. 6. Gün çok silik çizgiyle öğrenenler var ama tazeyse çatlatma iğnesinin etkisi hala devam ediyor olabilir 10 gün beklemekte fayda var. Bugün yarın 1 hafta sonra farketmez ne zaman test yaparsanız Çifter çifter çizgiler görün inşallah :)
Benim ilk denemem olacak 2 günüm kaldı reglimle başlayacağız ama şuan gözlemlediğim kadarıyla en zor süreç yumurtaların kaçı 5. Güne gidecek diye o 5 gün sonra transferden teste geçen süreç değil mi :) nasıl beklerim bilmiyorum yumurtadan önce ben çatlarım ne güzel beklerim 2 gün daha diyorsunuz ben şimdiden 12li gebelik testi siparişi verdim 4. Gün başlarım yapmaya diyeBenim taze değil çatlatma iğnesi vurulmadım neyse bu kadar durduk hafta sonu yapıcam bence cıkar ya salı günü kan günüm zaten
Ya öyle aslında kafamızda yok gibi oluyor. Mesela Sabah kalktım göğüs acısı yok dedim niye yok. Halbuki dinlemiyorum vücudumu. Yani ister istemez bir süreçin içindeyiz etkileniyoruz.Aslında hiç düşünmedim biliyo musun cok garip bi şekilde,aşılama yaptırdığımda sürekli aklımdaydı hatta bundada öyle olmıycam dite kendimi şartladım hiç düşünmüyorum attım kafamdan ama böyle rüy görünce cok etkilendim çok gerçekçiydi
Bu sürecte herşey zor benim için oh dediğim iğne ilaç kullanmadığım hatta tüp benek yaptığımı unuttuğum dönem rahim dinlendirme dönemiydi 1 ay rahat nefes aldımBenim ilk denemem olacak 2 günüm kaldı reglimle başlayacağız ama şuan gözlemlediğim kadarıyla en zor süreç yumurtaların kaçı 5. Güne gidecek diye o 5 gün sonra transferden teste geçen süreç değil mi :) nasıl beklerim bilmiyorum yumurtadan önce ben çatlarım ne güzel beklerim 2 gün daha diyorsunuz ben şimdiden 12li gebelik testi siparişi verdim 4. Gün başlarım yapmaya diyesonu güzel olsun inşallah
![]()
Bu sürecte herşey zor benim için oh dediğim iğne ilaç kullanmadığım hatta tüp benek yaptığımı unuttuğum dönem rahim dinlendirme dönemiydi 1 ay rahat nefes aldım![]()
Sonuckarınızı burayada yazınnnnnruh hastası gibi gün gün hesapladım opu sonrası reglimle sekme olmazsa 4 5ekimde transfer olur 12 13 ekimde öğrenirim
![]()
Siz su an meryem hocaya mı başladınızruh hastası gibi gün gün hesapladım opu sonrası reglimle sekme olmazsa 4 5ekimde transfer olur 12 13 ekimde öğrenirim
![]()
Evet 9 ay önce hisarda Meryem hocayla başlamak için gittim nasip olmadı farklı rahatsızlıklarla uğraştık şimdi medicalparkta başladık bu defa olacak inşallahSiz su an meryem hocaya mı başladınız
Belki karşılaşmışızdırEvet 9 ay önce hisarda Meryem hocayla başlamak için gittim nasip olmadı farklı rahatsızlıklarla uğraştık şimdi medicalparkta başladık bu defa olacak inşallah
Belki de :) geçen gün gittiğimizde bir çift geldi beklerken onlarda hisardan hastasıymış buraya peşinden gelmişler Meryem hoca orda burda çok reklamını yapmayan biri bazı doktorları her platformda çarşaf çarşaf görüyorum bizim doktor kendi sayfasında ve hastanemin sayfasında video paylaşıyor gördüğüm kadarıyla sadece ama bir kere tanışan da peşini bırakmıyorBelki karşılaşmışızdır![]()
Aynen biz gecen sene kasımda hisarda tanıştık kendisiyle hemen başlatmadı bizi,nisanda da medicalparka geçmişti zaten hiç başkasını düşünmedik onun peşinden oraya gittik aşılama yaptırdık tutmadı hemen tüp bebeğe başlayalım dedi nisandan beri git gel uğraşıyoruz bakalımBelki de :) geçen gün gittiğimizde bir çift geldi beklerken onlarda hisardan hastasıymış buraya peşinden gelmişler Meryem hoca orda burda çok reklamını yapmayan biri bazı doktorları her platformda çarşaf çarşaf görüyorum bizim doktor kendi sayfasında ve hastanemin sayfasında video paylaşıyor gördüğüm kadarıyla sadece ama bir kere tanışan da peşini bırakmıyor![]()