5. Gün embriyosu idrar testi

Aşağı yukarı aynı zamanlar bize de devletten rapor çıkarın masraflarınız azalır demişti devlete gittik çıkamadık leep geçirdim yasaklı süreç vardı herşey bitti ama raporu da alamadık 😂😂 aşılama kararı verildi ücretli tüp bebeğe çevirdik dosyayı sonrada malum işte güvenemedik geri burdayız :))
Simdi siz başlamak için regl olmayı mı bekliyorsunuz yoksa başlandı mı

pozitif 😊 7. Gün idrarda koyu çift çizgi cıktı kan verdim 237 cıkmıştı salı günü meryem hocada kan vericez :)
Gebeliğiniz hayırlı olsun 🙏 bende bugün transferimin 7. Günündeyim ama negatif siz kaset testle mi öğrendiniz erken gebelik testi mi yaptınız

Gebeliğiniz hayırlı olsun 🙏 bende bugün transferimin 7. Günündeyim ama negatif siz kaset testle mi öğrendiniz erken gebelik testi mi yaptınız
Erken gebelikle yaptım perşembe aksamı,dün aksam da normal testle yaptım erken kadar kopkoyu cıkmadı ama yine de ikinxi cizgi cıktı erken gebelikte böyle cıktı resmi bırakıyorum

Eklentiler

• IMG_6103.webp
    IMG_6103.webp
    17 KB · Görüntüleme: 47
Erken gebelikle yaptım perşembe aksamı,dün aksam da normal testle yaptım erken kadar kopkoyu cıkmadı ama yine de ikinxi cizgi cıktı erken gebelikte böyle cıktı resmi bırakıyorum
Teşekkür ederim çizgi çok net çıkmış çift embriyo mu koyuldu? Bir de belirtileriniz nelerdi ? Benim belim ağrıdı ama bugün hiç bir belirtim yok tereddüt etmeye başladım

Teşekkür ederim çizgi çok net çıkmış çift embriyo mu koyuldu? Bir de belirtileriniz nelerdi ? Benim belim ağrıdı ama bugün hiç bir belirtim yok tereddüt etmeye başladım
Evet çift koyuldu,ilk zamanlar yani 2-3 gün hiçbişet olmadı sonrasında da aynı sanki yârın regl olucakmışım gibi karnım ağrıdı göğüslerim acıdı hala da devam ediyor bunlar ara ara birden regl ağrısı giriyor karnıma

Hayırlı olsun bende transferin 9.günü dün evde kaset test yaptım albi marka ile bugün kan vericem sizce kanda çıkar mı

Eklentiler

• 1000051096.webp
    1000051096.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 40
Hayırlo olsun cok sevindimmmm 💖
Tesadüfen çıktınız önüme aşılama zamanımız da birlikte denk gelmişti oradan hatırladım bir soruda yorumlaşmıştık benimde transferim Salı günü çok heyecanlandım sizi duyunca hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın 💕

Back
X