Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5. Gun embriyosu transfer olanlar kaçıncı gun idrar testinden ogrendiniz
Valla belirti olarak sayılıyormu bilmiyorum ama kasıklarım agrıyor ara ara genelde dıolarki kullandıgımız ilaçlar yapıor senin var mı peki belirtin canım? Ve kaç embriyo tranfer edildi.?
Valla belirti olarak sayılıyormu bilmiyorum ama kasıklarım agrıyor ara ara genelde dıolarki kullandıgımız ilaçlar yapıor senin var mı peki belirtin canım? Ve kaç embriyo tranfer edildi.?
Benimde kasıklarım belim çok ağrıyo çoğu bu belirtilerle hamile kalmış kimi adet olcagimi sanıyodum öyle agrım var deyip pozitif gördü benimde öyle valla dün dedim kesin adet oldum diye diye akşamı ettim bakalım hayırlısı canım benim 5. Gün iki embriyo transferi yapıldı senin ?
Inşallah sanada kucağına almayi nasıp etsin canım sende kaşık ağrısı oluyo mu normal mi bu ağrı bende var baya dune kadar sağ tarafımdı bugün alt karnım tüm ağrı yapiyo
Benimde kasıklarım belim çok ağrıyo çoğu bu belirtilerle hamile kalmış kimi adet olcagimi sanıyodum öyle agrım var deyip pozitif gördü benimde öyle valla dün dedim kesin adet oldum diye diye akşamı ettim bakalım hayırlısı canım benim 5. Gün iki embriyo transferi yapıldı scok merak eettu
Benimde kasıklarım belim çok ağrıyo çoğu bu belirtilerle hamile kalmış kimi adet olcagimi sanıyodum öyle agrım var deyip pozitif gördü benimde öyle valla dün dedim kesin adet oldum diye diye akşamı ettim bakalım hayırlısı canım benim 5. Gün iki embriyo transferi yapıldı senin ?
Ya aslında dayanmamak değil de işte insan merakı yenemiyo testte çıkmaz dimi ya ben en iyisi 10. Günü kan veriyim direk 3.bayram oldu canım bugün 6. Günüm