- 24 Ocak 2022
- 182
- 248
- 18
- 23
- Konu Sahibi secretlife
Yaa bende yarın gidicem insallah duyarım cok korkuyorum vallahıBenim de bugün tam 6+3ben geçtiğimiz çarşamba günü yani 5+6 da hem keseyi hem bebeği hemde kalp atışlarını gördüm. Sesi açtı ama duyulmadı henüz çok küçük haftaya duyarsın dedi ama atışlarını gösterdi doktorum ekranda gördüm

benim bugün 9 gün bitti cuma test günüm. Erken gebelik testi negatif çıktı sanırım ikinci transferi bekleyeceğiz
 benim bugün 9 gün bitti cuma test günüm. Erken gebelik testi negatif çıktı sanırım ikinci transferi bekleyeceğiz 

5.gün kalitesi nasıldı bende ay sonu transfer olacağım :)
5.gün kalitesi nasıldı bende ay sonu transfer olacağım :) benim 8 adet 5. Gün çok güzel kalitede embriyom vardı dondurulmustu. Transfer sonrası embriyolog geldi ve mükemmel embriyoların vardı 5AA ama biz sana bir tanesi 4AA olanı transfer ettik dedi. Ama buda çok güzeldi sadece mukemmelin bir tık altiydi, bunu secmemizin sebebi genişlik olarak diğer embriyolar dan daha büyüktü ve tutunmaya daha hazır duruyordu dedi ve tamam o zaman demiştim
 benim 8 adet 5. Gün çok güzel kalitede embriyom vardı dondurulmustu. Transfer sonrası embriyolog geldi ve mükemmel embriyoların vardı 5AA ama biz sana bir tanesi 4AA olanı transfer ettik dedi. Ama buda çok güzeldi sadece mukemmelin bir tık altiydi, bunu secmemizin sebebi genişlik olarak diğer embriyolar dan daha büyüktü ve tutunmaya daha hazır duruyordu dedi ve tamam o zaman demiştim