- 2 Temmuz 2025
- 55
- 27
- 3
- 26
- Konu Sahibi eceeylul09
-
Ayni gunuz benimde hiç belirtim yok idrar testinde pozitifi gördüm cok şükür takılmamaya calis6 Ekim günü 5. Gün embriyosu transfer oldum ama bi belirti yaşamıyorum (biliyorum hiç bi belirti olmaması da normal bi durum,hatta bu kadar kendimi de dinlemem lazım)benimle aynı gün transfer olanlar var mı ne durumdasınız ya da test sonucunu bekleyenler var mı ?
Ne zaman yaptınız idrar testiniiiAyni gunuz benimde hiç belirtim yok idrar testinde pozitifi gördüm cok şükür takılmamaya calis
4 ekimde oldum yarın test günüm hiç belirtim yok hiç bişey hissetmiyorum çok arada kasıklarım ağrıdı ama ilaçşardandır inşallah biz belirtisi olmayıpta hamıle kalanlardan okuruz . Bu arada dualarınıza ihtiyacım var lütfen benım dualarım sizinle6 Ekim günü 5. Gün embriyosu transfer oldum ama bi belirti yaşamıyorum (biliyorum hiç bi belirti olmaması da normal bi durum,hatta bu kadar kendimi de dinlemem lazım)benimle aynı gün transfer olanlar var mı ne durumdasınız ya da test sonucunu bekleyenler var mı ?
Pazar sabah yapmistimNe zaman yaptınız idrar testiniii
Ayy inşallah guzel sonuc haber verirsin yarin bizee4 ekimde oldum yarın test günüm hiç belirtim yok hiç bişey hissetmiyorum çok arada kasıklarım ağrıdı ama ilaçşardandır inşallah biz belirtisi olmayıpta hamıle kalanlardan okuruz . Bu arada dualarınıza ihtiyacım var lütfen benım dualarım sizinle
Sizde hiç belirti oldu muAyy inşallah guzel sonuc haber verirsin yarin bizee
Yok doğru düzgün bir sey olmadı hiç:)Sizde hiç belirti oldu mu
Teşekkür ederim kan verdim lütfen dua edinYok doğru düzgün bir sey olmadı hiç:)
Ayy hadi bakalım insallahhTeşekkür ederim kan verdim lütfen dua edin
Benimde yumurtlamamın üzerinden 9 gün geçti kasık ağrısı ishal ve sivilcelenme var adetime 11 gün var daha bu kadar erken başlamazdım benim belirtilerim ama gebelik belirtileri olabilir mi acabaSizde hiç belirti oldu mu
merhaba sonucunuz ne oldu acabaTeşekkür ederim kan verdim lütfen dua edin
Kizlar gebelik testini sabah ilk idrar la mi yapmak sart
6 Ekim günü 5. Gün embriyosu transfer oldum ama bi belirti yaşamıyorum (biliyorum hiç bi belirti olmaması da normal bi durum,hatta bu kadar kendimi de dinlemem lazım)benimle aynı gün transfer olanlar var mı ne durumdasınız ya da test sonucunu bekleyenler var mı ?
16 Ekim Perşembe 5. Gun dondurulmuş embriyo transfer oldum bugün 5. Günüm dün Kasık ağrım oldu biraz bugün test yaptım negatif çıktı erken mi test yaptim pozitif e döner mi6 Ekim günü 5. Gün embriyosu transfer oldum ama bi belirti yaşamıyorum (biliyorum hiç bi belirti olmaması da normal bi durum,hatta bu kadar kendimi de dinlemem lazım)benimle aynı gün transfer olanlar var mı ne durumdasınız ya da test sonucunu bekleyenler var mı ?
Ben de sizinle aynı gün transfer oldum. Yalnız bugün 4. Günümüz, transfer günü sayılmıyor. Bu sabah ben de yaptım sırf meraktan, benim de tek çizgi ama çook erken olduğu için hiç moral bozmadım, siz de bozmayın :)16 Ekim Perşembe 5. Gun dondurulmuş embriyo transfer oldum bugün 5. Günüm dün Kasık ağrım oldu biraz bugün test yaptım negatif çıktı erken mi test yaptim pozitif e döner mi
Bu ilk denemem
Teşekkür ederim içimi rahatlattiniz umarım Rabbım emeklerimizin karşılığında bizi müjdeler hayırlısıylaBen de sizinle aynı gün transfer oldum. Yalnız bugün 4. Günümüz, transfer günü sayılmıyor. Bu sabah ben de yaptım sırf meraktan, benim de tek çizgi ama çook erken olduğu için hiç moral bozmadım, siz de bozmayın :)
Benim yaptigim test erken gebelik testi de degilBen de sizinle aynı gün transfer oldum. Yalnız bugün 4. Günümüz, transfer günü sayılmıyor. Bu sabah ben de yaptım sırf meraktan, benim de tek çizgi ama çook erken olduğu için hiç moral bozmadım, siz de bozmayın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?