- Konu Sahibi eceeylul09
-
Bende 16 Ekim'de oldum16 Ekim Perşembe 5. Gun dondurulmuş embriyo transfer oldum bugün 5. Günüm dün Kasık ağrım oldu biraz bugün test yaptım negatif çıktı erken mi test yaptim pozitif e döner mi
Bu ilk denemem
Tek embriyoBende 16 Ekim'de oldumtek mi çift mi embriyo sayiniz
Benimde tek belirtim bel ağrımm erken gebelikte düşük ihtimal çıkabilir normal testte bence çıkmaz
Cok erken bende 4.gun yapmıştım çıkmadı 5.gun cok cok silik çıkmıştı kan verdim 7.le ogre mistik oğlusumuTeşekkür ederim içimi rahatlattiniz umarım Rabbım emeklerimizin karşılığında bizi müjdeler hayırlısıyla
Amin inşallah Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyinCok erken bende 4.gun yapmıştım çıkmadı 5.gun cok cok silik çıkmıştı kan verdim 7.le ogre mistik oğlusumu6.gunu bekleyin en erken 5.gun embiryosu iicn varsa 6.gunde çıkıyor silikte olsa rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın bekleyen herkes pozitif haberini alsın inslh
Bence çok erken en azından 7. Günü bekleyin :) ve o da anca erken gebelik testlerinden alın bakın16 Ekim Perşembe 5. Gun dondurulmuş embriyo transfer oldum bugün 5. Günüm dün Kasık ağrım oldu biraz bugün test yaptım negatif çıktı erken mi test yaptim pozitif e döner mi
Bu ilk denemem
6 Ekim günü 5. Gün embriyosu transfer oldum ama bi belirti yaşamıyorum (biliyorum hiç bi belirti olmaması da normal bi durum,hatta bu kadar kendimi de dinlemem lazım)benimle aynı gün transfer olanlar var mı ne durumdasınız ya da test sonucunu bekleyenler var mı ?
Kızlar ne okur bakın 5. Gün transferden sonra dondurulmştu 5. Gün embriyosuydu
Abla benimkinede bakarmısınız 5. Gün transferden sonraAyy inşallah guzel sonuc haber verirsin yarin bizee
Gözün aydın cnm hayırlıolsun 2. Çizgi görünüyor sağlıkla artsın inslhAbla benimkinede bakarmısınız 5. Gün transferden sonra
Artar cnm Allahin izniyle merk etme bende oğlumu 5.gun öğrenmiştim silik çizgiyle kan verdim 7.94 felan çıkmıştı şuan 11 aylıkAllah razı olsun inşallah abla çok erken yaptım biliorum ama inşallah gün geçtikçe artar dua edin ne olur
Rabbim size bağışlasın inşallah rabbim isteyen hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın yaşım 25 ve tüp bebek gerçekten maddi manevi çok zor ben bu kadar zor olacagını düşğnmemiştim yterki bebeğim benimle olsun herşeye değerArtar cnm Allahin izniyle merk etme bende oğlumu 5.gun öğrenmiştim silik çizgiyle kan verdim 7.94 felan çıkmıştı şuan 11 aylık
Amin inslh cnm sag saglim kucağına al bekleyen herkesteRabbim size bağışlasın inşallah rabbim isteyen hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın yaşım 25 ve tüp bebek gerçekten maddi manevi çok zor ben bu kadar zor olacagını düşğnmemiştim yterki bebeğim benimle olsun herşeye değer
Ben 8. Günde kan verdim ama negatif çıktı pazartesi tekrar kan vericem yükselir mi acaba yaBen de sizinle aynı gün transfer oldum. Yalnız bugün 4. Günümüz, transfer günü sayılmıyor. Bu sabah ben de yaptım sırf meraktan, benim de tek çizgi ama çook erken olduğu için hiç moral bozmadım, siz de bozmayın :)
Ben 8. Günde test yaptim ama yine çıkmadı yarın 12. Gun oluyor gidip kan vereceğim cikar mi bilmiyorum Allahim hayırlısıyla nasip etsinCok erken bende 4.gun yapmıştım çıkmadı 5.gun cok cok silik çıkmıştı kan verdim 7.le ogre mistik oğlusumu6.gunu bekleyin en erken 5.gun embiryosu iicn varsa 6.gunde çıkıyor silikte olsa rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın bekleyen herkes pozitif haberini alsın inslh
Amin Rabbım kolaylık nasip etsin inşallah kaçıncı gün embriyosuBen 8. Günde test yaptim ama yine çıkmadı yarın 12. Gun oluyor gidip kan vereceğim cikar mi bilmiyorum Allahim hayırlısıyla nasip etsin
5. Gun dondurulmuş embriyoAmin Rabbım kolaylık nasip etsin inşallah kaçıncı gün embriyosu
Inslh gzuel haberler alırsın rabbimin mucizesi çok Rabbım online göre versin hayırlı haberler alırsın inslh5. Gun dondurulmuş embriyo
Insallah ya yarin test verecegim nolur dua edinInslh gzuel haberler alırsın rabbimin mucizesi çok Rabbım online göre versin hayırlı haberler alırsın inslh
Tabiki ederim umarim guzel haberler alırsınInsallah ya yarin test verecegim nolur dua edin
8. Günde kanda çıkmayınca umudum kırıldı ama Allahtan umut kesilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?