G gelecekkk Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2014 51 67 38 35 Ankara 19 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi gunes189 #21 gelecekkk .!.: Amin cnm Allah yardımcınız olsun. Benim klasik pgt diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bu arada ben şimdi farkettim benim bebegin doğdu ve şuan 3 aylık oldu.
gelecekkk .!.: Amin cnm Allah yardımcınız olsun. Benim klasik pgt diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bu arada ben şimdi farkettim benim bebegin doğdu ve şuan 3 aylık oldu.
G gunes189 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ocak 2015 930 462 73 35 19 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi gunes189 #22 gelecekkk .!.: Bu arada ben şimdi farkettim benim bebegin doğdu ve şuan 3 aylık oldu. Genişletmek için tıkla... Canım çok sevindim... Allah sana bağışlasın.
gelecekkk .!.: Bu arada ben şimdi farkettim benim bebegin doğdu ve şuan 3 aylık oldu. Genişletmek için tıkla... Canım çok sevindim... Allah sana bağışlasın.
ertnur MUCİZEM İÇİN HAZIRIM:))))) Kayıtlı Üye 18 Haziran 2015 782 1.366 63 30 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi gunes189 #23 gelecekkk .!.: Mrb benim 5.gün embriyolari pgt gitti iki taneydi ikiside saglikli cikti cok sukur ikisi transfer edildi biri tuttu şuan 3 aylık bir bebişim var ilk tup bebek denememde tuttu çok şükür darısı bütün isteyenlere... Genişletmek için tıkla... maşallah nerede tedavi gördünüz pgt dediğiniz embriyoya kromozon genetik testi mi?
gelecekkk .!.: Mrb benim 5.gün embriyolari pgt gitti iki taneydi ikiside saglikli cikti cok sukur ikisi transfer edildi biri tuttu şuan 3 aylık bir bebişim var ilk tup bebek denememde tuttu çok şükür darısı bütün isteyenlere... Genişletmek için tıkla... maşallah nerede tedavi gördünüz pgt dediğiniz embriyoya kromozon genetik testi mi?