5.gün embriyosuna pgt uygulatan var mı? Acilll

gunes189

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
930
462
73
35
Kızlar 5.güne gelen blast embriyolarına fish yöntemi yani klasik pgt uygulatan var mı? Kapsamlı pgtden ya da cghden bahsetmiyorum.. Sonuçlarınız nasıl?

Son düzenleme:
Ben uygulattim canim 5 gun. Clasic pgt yapildi 16 yumurta pgtye gitti 6 tanesi saglikli geldi. 2 tanesi transfer edildi ikiz gebelik olustu fakat bir bebegimin kalbi 8. Haftada durdu diger bebegim masallah 16 haftalik oldu.

Ben uygulattim canim 5 gun. Clasic pgt yapildi 16 yumurta pgtye gitti 6 tanesi saglikli geldi. 2 tanesi transfer edildi ikiz gebelik olustu fakat bir bebegimin kalbi 8. Haftada durdu diger bebegim masallah 16 haftalik oldu.
Canım nasıl sevindim bilemezsin. Allah bağışlasın. 5.gün embriyosuna klasik pgt nasıl olur diye merak edip duruyordum

.maşallah canm..hayirlsi ile kucağına alırsın insallah...nerde yaptirmistiniz..neden pgt uygulandi

.maşallah canm..hayirlsi ile kucağına alırsın insallah...nerde yaptirmistiniz..neden pgt uygulandi
Tesekkur ederim canim tup bebek islemlerim izmir medikal park hastanesinde pro.dr ahmet zeki isik yapti pgt islemlerini ankaraya gitti pro.dr muhterem bahce yapti. Bizdeki sikinti bende cikolata kisti var ve esimde translokasyon cikti genleri yer degistirmis.

Allah izin verdiyse oluyor..

Allah izin verdiyse oluyor..
Aynen canim Allahin izniyle hersey oluyor 4 yilin sonunda Allah emeklerimizi bosa cikarmadi cok zor gunler gecirdik benim 2.tup bebek denemem bu ilkindede hamile kaldim fakat bos gebelik oldu. Sikinti genetik teste cozuldu cok sukur.

Ümidim arttı canım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hayırlısıyla inşallah... Klasik pgt mi uygulandı yoksa kapsamlı olan mı cnm

Rabbim hayırlı doğumlardan nasip etsin..bnm ki bnde sorun yok ama eşimde translokasyon sprem değerleri kötü ve sprem dna hasarı var..2 embrio ngs ye gitti

Maşallah canm..Rabbim hayirlsi ile kucağına almayi nasip etsin..neden pgt uygulandi..bizde 2 tane ngs ye gonderdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…