Canım nasıl sevindim bilemezsin. Allah bağışlasın. 5.gün embriyosuna klasik pgt nasıl olur diye merak edip duruyordumBen uygulattim canim 5 gun. Clasic pgt yapildi 16 yumurta pgtye gitti 6 tanesi saglikli geldi. 2 tanesi transfer edildi ikiz gebelik olustu fakat bir bebegimin kalbi 8. Haftada durdu diger bebegim masallah 16 haftalik oldu.
Amin canim cok saol. Allah sanada bagislasin sikinti dert etme moral cok onemli bu surecte...Canım nasıl sevindim bilemezsin. Allah bağışlasın. 5.gün embriyosuna klasik pgt nasıl olur diye merak edip duruyordum
Dua et cnm. Stresli olmamaya çalışıyorumAmin canim cok saol. Allah sanada bagislasin sikinti dert etme moral cok onemli bu surecte...
.maşallah canm..hayirlsi ile kucağına alırsın insallah...nerde yaptirmistiniz..neden pgt uygulandiBen uygulattim canim 5 gun. Clasic pgt yapildi 16 yumurta pgtye gitti 6 tanesi saglikli geldi. 2 tanesi transfer edildi ikiz gebelik olustu fakat bir bebegimin kalbi 8. Haftada durdu diger bebegim masallah 16 haftalik oldu.
Delinefsim sanada mı pgt uygulanacak?.maşallah canm..hayirlsi ile kucağına alırsın insallah...nerde yaptirmistiniz..neden pgt uygulandi
Tesekkur ederim canim tup bebek islemlerim izmir medikal park hastanesinde pro.dr ahmet zeki isik yapti pgt islemlerini ankaraya gitti pro.dr muhterem bahce yapti. Bizdeki sikinti bende cikolata kisti var ve esimde translokasyon cikti genleri yer degistirmis..maşallah canm..hayirlsi ile kucağına alırsın insallah...nerde yaptirmistiniz..neden pgt uygulandi
Allah izin verdiyse oluyor..Tesekkur ederim canim tup bebek islemlerim izmir medikal park hastanesinde pro.dr ahmet zeki isik yapti pgt islemlerini ankaraya gitti pro.dr muhterem bahce yapti. Bizdeki sikinti bende cikolata kisti var ve esimde translokasyon cikti genleri yer degistirmis.
Aynen canim Allahin izniyle hersey oluyor 4 yilin sonunda Allah emeklerimizi bosa cikarmadi cok zor gunler gecirdik benim 2.tup bebek denemem bu ilkindede hamile kaldim fakat bos gebelik oldu. Sikinti genetik teste cozuldu cok sukur.Allah izin verdiyse oluyor..
Ümidim arttı canım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hayırlısıyla inşallah... Klasik pgt mi uygulandı yoksa kapsamlı olan mı cnmMrb benim 5.gün embriyolari pgt gitti iki taneydi ikiside saglikli cikti cok sukur ikisi transfer edildi biri tuttu şuan 3 aylık bir bebişim var ilk tup bebek denememde tuttu çok şükür darısı bütün isteyenlere...
Ewet bize ngs uygula di ..Henüz sonuç cikmadiDelinefsim sanada mı pgt uygulanacak?
Rabbim hayırlı doğumlardan nasip etsin..bnm ki bnde sorun yok ama eşimde translokasyon sprem değerleri kötü ve sprem dna hasarı var..2 embrio ngs ye gittiTesekkur ederim canim tup bebek islemlerim izmir medikal park hastanesinde pro.dr ahmet zeki isik yapti pgt islemlerini ankaraya gitti pro.dr muhterem bahce yapti. Bizdeki sikinti bende cikolata kisti var ve esimde translokasyon cikti genleri yer degistirmis.
Maşallah canm..Rabbim hayirlsi ile kucağına almayi nasip etsin..neden pgt uygulandi..bizde 2 tane ngs ye gonderdikMrb benim 5.gün embriyolari pgt gitti iki taneydi ikiside saglikli cikti cok sukur ikisi transfer edildi biri tuttu şuan 3 aylık bir bebişim var ilk tup bebek denememde tuttu çok şükür darısı bütün isteyenlere...
Dua et canin Allahin izniyle bebisine kavusursun insallah.Rabbim hayırlı doğumlardan nasip etsin..bnm ki bnde sorun yok ama eşimde translokasyon sprem değerleri kötü ve sprem dna hasarı var..2 embrio ngs ye gitti
Amin cnm Allah yardımcınız olsun. Benim klasik pgt diye biliyorum.Ümidim arttı canım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hayırlısıyla inşallah... Klasik pgt mi uygulandı yoksa kapsamlı olan mı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?