5. Gün idrar testi

bunun zararı sadece sana ınan.. :KK43:
hayatının odak noktasına bebegı koydugun ıcın herseyı onunla bağdastırıyorsun.
ınsallah bunu aşarsın yoksa işin zor :KK43:hatta gerekırse destek al.
ben 3,5 senedır ugrasıyorum bır kımyasal geebelıgım oldu gecen sene ,
bu sene mayısta tup bebege baslayacakken dogal hamıle kaldım nasıl sevındıkkkk ama dış gebelık oldu cok zor zamanlar yaşadım bebeği düşürmek için uğraştık. ama demekki o an hayırlı zaman degıl dı onuda yaşayacakmışım..
bende normalde cok rahat bır ınsan degılım ama bılmıyorum yılların yorgunlugumu nedir hele dıs gebelıkten sonra daha sakinledim.. elimde değil çünkü hiçbirşey ..
sımdı tüpe basladık transfer beklıyorum ınsallah ılk severde kavusuruz ve saglıkla dünyaya gelir duam o yönde..
Rabbım emeklerını bosa cıkarmasın canım ..hıc bırımızın cıkarmasın.
umarım ilk transferinde güzel haberler alırsın teşekkür ederim inşallah yenebilirim bu halimi ben galip gelirim inşallah ne diyeyim

Merhaba 5.gun icin bu yaptiginizt kaset testin hcg algilama yüzdesi çok düşük varsa bile cikmaz.
Erken gebelik testinde bile cikmama ihtimali cok yüksek.
Benim 8. Günde bu testte cok silik çıkmıştı üzmeyin kendinizi daha çok erken
İnşallah 8. Günden önce test yapmış mıydınız peki

İnşallah 8. Günden önce test yapmış mıydınız peki
Evet 3. Gun yapmaya başlamıştım cok sabirsizim,
Erken gebelik testi ilee 5. Gun pozitifi gördüm.
8. Günde kaset test ile yaptim görüntüsünü paylaşıyorum hic görünmüyor neredeyse

Eklentiler

• IMG_20220617_193856.webp
    IMG_20220617_193856.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 44
Aşağıda biri daha aynı konudan açmış negatif gördüm diye ama şu an hamile cetveli var

Nedemek nolur sıkmayın canınızı, daha erken bir iki gun sonra kan verin inşallah istedgnz sonucu sağlıkla alın 🙏🙏🙏
Kana gitmeye cok korkuyorum başım ağrıdı hatta şu an 8. Gün test yapmayı düşünüyorum ya da belki 10. Gün direk kana giderim inşallah 🤲🏻🤲🏻

Kızlar taze 5.gün embriyo transferimden tam 10 gün sonra yaptığım testi atıyorum aşağıda. İmkansız gibi bir şey 5.gün çıkması. Yaptığım da normal test değil, hassas erken gebelik testi :)

Eklentiler

• FCFF1638-5288-45D6-B211-B15DC1286617.webp
    FCFF1638-5288-45D6-B211-B15DC1286617.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar taze 5.gün embriyo transferimden tam 10 gün sonra yaptığım testi atıyorum aşağıda. İmkansız gibi bir şey 5.gün çıkması. Yaptığım da normal test değil, hassas erken gebelik testi :)
Peki 10. Günden önce hiç kaset test yapmış mıydınız direk 10. Gün erken gebelik mi yaptınız

Cıkması mumkun degil bosuna uzulup bebişi de kendini de strese sokma. Suan en sakin rahat olman gereken bir zamandasın. Dualarını oku, sevdiğin seylerle mesgul ol.. En erken 8.günde kan verirsen cıkar o da tek embriyo ise 50lerde bir deger anca olur..iki gunde bir kan verildiği için en guzeli 10-12 gibi vermek

Cıkması mumkun degil bosuna uzulup bebişi de kendini de strese sokma. Suan en sakin rahat olman gereken bir zamandasın. Dualarını oku, sevdiğin seylerle mesgul ol.. En erken 8.günde kan verirsen cıkar o da tek embriyo ise 50lerde bir deger anca olur..iki gunde bir kan verildiği için en guzeli 10-12 gibi vermek
Evet tek embriyo konuldu inşallah görürüm pozitifi

Peki 10. Günden önce hiç kaset test yapmış mıydınız direk 10. Gün erken gebelik mi yaptınız

10.gün direkt yaptım. Çok sevdiğim eskiden izlediğim bir dizi buldum. Transferden sonra ona başlayıp bitirdinm. O yüzden çok düşünemedim transferi. 10.gün kan verdim ama 2 saate çıkacaktı. O yüzden gidip idrar testi yaptım. Hiç kaset test yapmadım daha önce.

Kızlar 5. Gün embriyosu 5. Gündeyim test yaptım yine dayanamadım negatif kendimş daha önceden hazırlayayım diye yapmıştım oysaki insan hiçbir zaman hazır olmuyor 😢😢ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorum
Bu durumdan pek anlamiyorum ama bildiğim kadarıyla en az 7-8gun sonra pozitiflesiyor kendinizi üzmeyin lütfen bir kac gün daha sabır🤲

10.gün direkt yaptım. Çok sevdiğim eskiden izlediğim bir dizi buldum. Transferden sonra ona başlayıp bitirdinm. O yüzden çok düşünemedim transferi. 10.gün kan verdim ama 2 saate çıkacaktı. O yüzden gidip idrar testi yaptım. Hiç kaset test yapmadım daha önce.
Me güzel yapmışsınız keşke bende duyabilseydim

Back
X