5. Gün Transferi Sonrası Belirtilerimizi Paylaşalım :)

2. Kese daha geç göründü,kalp atışı da daha geç duyuldu ama 7+4 te gittiğimde geriden gelen diğerine yetişip 2 gün de geçmişti :) 1 ay sonraya ense kalınlığına bakmaya çağırdı,Allah'ın izniyle onu da sağ sakim atlatırsak rahat edicez :) senin diğer kese göründü mü?

Merhaba bende belirtiler şöyleydi;

Transfer oncesi olan göğüs ağrısı hep devam etti hatta artti. Göğüslerim şişti.

Kasıgıma ara ara sanci giriyordu.
Hep uyuma istegi vardı.
Halsizdim.
Istahim azaldi.
Cinsel isteğim acaip arttı. ( hormonlarin artisi ile olurmus)

Bu belirtiler kisiden kiseye değişirmis. Kimisinde belirti olmuyor arkadaşlar. Bu belirtiler ilaclardan da oluyormus. Ben onlardan dolayi saniyordum. Hatta umudum yok gibiydi. Rabbim verince verir. Transfer sonrasi hic abartmadim. Ilkgun dinledim. Sonra normak hayata devam ettim. Yürüyüşe yaptim yemekte yaptım. Olacagi varsa oluyor arkadaşlar. Umudunuzu yitirmeyin. Bende keseyi gorup kalp atisini duyarsam rahatlayacagim birbirimize dua edelim. Kalbinizi ferah tutun yeter. Tevekkül edin. Ins Rabbim isteyen herkese nasip eder

Merhaba arkadaşlar transfer oldum test icin gun bekliyorum sunu merak ediyorum transfer oldugunuz gunu sayiyirmusunuz o gun 1. Gun mu oluyor ertesi gunmu 1. Diye sayiliyor anlayamadim

evet benimde cok sukur 2. kese gorundu sali gunu birinin kalp atisinida duyduk ama 2. kucuk olan kesenin fetal pol yani embriyoyu genuz goremedigini 13mm oldugunu henuz kucuk oldugundan gorulemeyecegini soyledi bende acaba digeri boş gebelik mi diye huzursuz oldum acikcasi ama seninde gec duyulmus kalp atisi insallah benimde oyle olur haftaya sali kontrol gunum hayirlisi olur insallah

Transferden kaç gün sonra kese görüldü acaba bırde Bhcg degerlerınızıde paylasırmısınız

Transferden kaç gün sonra kese görüldü acaba bırde Bhcg degerlerınızıde paylasırmısınız
5 kasimda 2 dondurulmus blast transferim oldu
transfer sonrasi 10.gun:583 (15 kasim)
12. gun 1353
14.gun 4200 geldi
23 kasimda transferin 18. gunu karindan usg de tek kese goruldu transferin 23. gunu 2 kese vajinal usg de goruldu.

M
5 kasimda 2 dondurulmus blast transferim oldu
transfer sonrasi 10.gun:583 (15 kasim)
12. gun 1353
14.gun 4200 geldi
23 kasimda transferin 18. gunu karindan usg de tek kese goruldu transferin 23. gunu 2 kese vajinal usg de goruldu.

Masallah Allah devamini getirsin saglikla kucağıniza alin inşallah Allah bizede nasip eder tebrik ederim

Ben hala tedirgin bekleme suresindeyim 24 kasimda transfer oldum gelecek haftaya kontrol verdi doktorum transferden bu yana gecmeyen bir karinda gerginlik agri duz yatamama var bende arada lekede oldu gecti bir günlük sizde bu tarz belirtiler oldumu hic

Son düzenleme:
Amin insallah .Ben transferden beri 3 gune bir proluton ve gunde 2 kez crinone jel kullaniyorum sadece test gunumden once crinone jel siyah.pihti halinde gelmisti ondan sonra olmadi karindaki agrilar uzun bir sure devam ediyo ilk baslarda adet olacakmis gibi sonrasindada bicak saplanir gibi agrilar oldu bu arada bundan once 6 kez dusugum oldu bu 7. gebeligim. transferden beride istirahat ediyorum rapor aldim ama bildiğim kadariyla pekcok kiside kanama sikayeti baslarda olmus yerlesme lekelenmesi olabilir.istirahat ve progesteron ile gerilemis sizde icinizi ferah tutun bende hala tedirginim o kadar dusuklerden sonra hep kotu seyler aklina geliyor insanin 2. kese belki bostur henuz embriyoyu goremedik diye .Rabbim herseyin hayirlisini huzurla afiyetle nasip etsin insallah kimse evladin varligiylada yokluguylada sinanmasin

Amin insallah ben cok yataga bagli kalip stres olmamaya çalışıyorum iki hafta izin aldim isten artik çalışarak bekliycem gercekten kimden duysam surekli dusunup stres olanlarinki heo olumsuz olmus disari cikmaktan biraz dolasmaktan kafa dagitmaktan esirgemedim o yuzden allah nasip ederse edecek elimizden geleni yaptik gerisi takdir kismet dusuklerin elbet nedeni vardir gebelikten emin olduktan sonra insallah nedene yonelik tedavi arastirin pihtilasma sorunu serviks yetmezligi ...bunlarin tedavisi var elle tutulur sebebi vardir mutlaka zor kısımları atlatmissiniz allah tamamina erdirsin

Can'ım maalesef değerim düştü kimyasal oldu sanırım
Mousa canim cok uzuldum Rabbim ikinciye hayirlisiyla nasip etsin insaAllah.
Dondurulmuş deneyin. Kaynimlar anadolu saglikta yaptilar dondurulmus ve ikincide tuttu.
Dualarimdasin Rabbim senin de yuzunu guldursun insaAllah ♡

Mousa canim cok uzuldum Rabbim ikinciye hayirlisiyla nasip etsin insaAllah.
Dondurulmuş deneyin. Kaynimlar anadolu saglikta yaptilar dondurulmus ve ikincide tuttu.
Dualarimdasin Rabbim senin de yuzunu guldursun insaAllah ♡
canım napalım nasip böyleymiş. duaların için Allah razı olsun herşey sınav bende sınavdan geçiyorum. rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. çok zor çok..

Merhaba arkadaşlar, daha önce bir düşük yapmıştım. 1.5 yıl geçti. Bu ay tüp bebek denedik. 12 folikülden 6 yumurta, 4 döllenme ve 2 devam eden embriyo oldu. İkisi de 21 Aralık'ta 5. günde transfer edildi. Bugün transfer sonrası 5. gün. 3. günde yaptığım evde gebelik testinde silik 2. çizgi vardı ama sanırım o çatlatma iğnesinin etkisiydi :/ 2 Ocakta kan testi yapılacak ama beklemek çok zor. dün sabah işe gelirken çalan şarkıda sebepsiz ağladım yol boyunca. akşam eve gittiğimde uykudan gözümü açamıyorum, olduğum yerde uyumaya başlıyorum. Karnımda hafif batmalar, belimde hafif ağrı var ama belirsiz. Ağzım ateş gibi yanıyor. Sizin fikriniz nedir? Ümitlenmeli miyim?

Merhaba kuzucuklar ;

Benimde bugun trasnferimin 4 .günü benimksiide 5. gün embriosu Cellestiall bir gün fark var canım aramızda. benım daha once malesefki 2 kaybım var... İdrar testi ile kafanı bulandırma.. ya 9 gün kan ver kesin çözüm bu ya test günü kan ver.. Ben daha önce kan verdim 9 .gün pozıtıftı bu kez 4 ocak tarıhım test gunum ama ben bu kez erken vermek gibi bir niyetim yok.. kayıplardan sonra acele etmek ıstemıyorum . 3 gundur fecı agrım vardı bugun daha hafif . Pozıtıf olsun razıyım agrıya sancıda ama kac gundur gaz dan ölüyordum. bırde kullanmıs oldugum progestron iğne maf etti kalçalarımı

Canım ben de 25 aralıkta oldu transferim ve 6 ocak test tarihim. Transferden beri sürekli kasığıma ince sızı giriyo bıçak saplanması gibi bi de baya kramp giriyo. Aşırı iştahım gitti sizde böle oldu mu? Ayrıca iğneler beni de mafetti transferde sedyeye bile zor yattım bi kaç gün dinlendir kendini onun yerine jel kullan dedi yarın başlıcam tekrar iğneye mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…