5. Gün Transferi Sonrası Belirtilerimizi Paylaşalım :)

kızlar çok sessizsiniz bitti mi belirtiler beni bugün aşırı derecede ateş basıyor normalde adet öncesi ateş basması filan yaşamam ama bu bu sabahtan beri hissedilir derecede var

kızlar çok sessizsiniz bitti mi belirtiler beni bugün aşırı derecede ateş basıyor normalde adet öncesi ateş basması filan yaşamam ama bu bu sabahtan beri hissedilir derecede var
Bende hıc birsey yok canm.sadece dun asiri belım sırtım agrıyomu. Bugun ıyım.yarın kan vermeye gideceğim. Insallah olumlu sonuc olur canm

ayyy kızlar hadi güzel haberler verin ve hep öyle gelsin devamı.bende cuma günü yani 10. gün yaptırıcam testi,doktorum tamam yaptır çıkar dedi :) inşallah güzel haberlerle...

Insallah cok istiyorum 2 denemem bu cok sıkıntılar cektim ınsallah bu sefer olur
Insallah arkadasım bu süreç gercekten cok zor psikolojik olarak her aşaması cok yıpratıyor insanı.. O yüzden Allah bizimle birlikte bu yolda sıkıntı çeken tüm insanların ümitlerini bosa çıkarmasın amin.!!

Ayyyy canım insallah mutlu haberler verirsin bize.!! Cok heyecanlandım İnan ki.. Benimki 2 Kasım'da daha cok var..ama kasıklarım cok ağrıyor
Benim 1 kasım asıl tarih ama 30 ekim için olur dedi dr. Senin transfer tarihin neydi?

kızlar hamileyim sanırım 14. gün sonucum 2543 çıktı. 2 adet 5. gün embriyosu transfer edilmişti
Ayyy cok sevindim bu sonuca gore 3 uz de olabılır canm.bende kan verdim sonucu bekliyorum. Insallah benımde pozitif cıkar.adına cok sevindim allah analı babalı buyutur ınsallah

Ayyy cok sevindim bu sonuca gore 3 uz de olabılır canm.bende kan verdim sonucu bekliyorum. Insallah benımde pozitif cıkar.adına cok sevindim allah analı babalı buyutur ınsallah

2 adet embriyom var üçüz ihtimali yokta benimde içime ikiz gibi doğuyor bakalım hayırlısı doktorum 2 gün sonra gene yaptır dedi kötü düşünmüyorum herhalde emin olmak istiyor 15 gün sonrada ultrasona çağırdı, arkadaşım dualarım seninle hayırlı haberlerini bekliyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…