5. gün transferi

ekim ayında merkezinizde negatif denememiz oldu siz ve süleymen bey açıklama yaptınız ama benim kafamdaki soru işaretleri gitmedi
eşiimin sayı olarak değeri çok iyidi 120 milyon fakat hız ve morfoloji sorunumuz vardı bu yüzden merkezinize geldik şansımız olur düşüncesiyle bu arad morfoloji % 1 toplam hareket %45
ama malesef sonucunda çok üzüldük
bende herhangi bi sorun yok
17 olgun yumurtanın 11 döllendi 6. gün kalitesi sınırda olan transferim gerçekleşti kalan 10 embriyo sonraki gün imha edildi
tamda bu kısım bizi inanılmaz üzdü
tüpde şansımız olur düşüncesiyle en iyi yer düşüncesiyle geldiğimiz merkezinizde sperm seçmede ımfs uygulanmasına ragemn neden bu kadar kötü sonuç aldık anlayamıyoruz
negatifi artık attık bi kenara tüp bebekde bile şansımızın olmadığını düşünüyoruz
tüp bebek uygulamalarında iyi bir teknikle morfolojinin sıkıntı yaratmadığını bilirdik bize en iyi teknik uygulandı ama sonuç hüsran
transfer edilen embriyo compact morula aşamasındaydı ,blastosist embriyoyla aynı şeymidir acaba
çünkü 5. gün tarnsferlerinde başarı oranı daha yüksek diye biliyoruz
yaz başında tekrar düşünüyoruz ama yine bu şekildemi olur durmlar ,korkularımız var
sonuçta tüp bebek tedavisi maddi manevi çok yıpratıcı bir süreç
cevaplarsanız sevinirim

merhaba meri
benim ilk tüp bebek denememdede 5.gün yani blastokist transferi yapıldı 25 adet yumurta toplanmıştı bunlardan 18 tanesi olgundu 14 tanesi döllendi 3. güne geldiğimizde 9 tanesi normal 5 tanesi çok iyi diye bilgi verdiler 5 tanesi blastokist seviyesine ulaştı ve 5. gün bir tanesi transfer edildi transfer günü kalan 4 adet emriyonun dondurulma durumlarını sorduğumuzda yarına kadar izleneceğini ve gelişimleri sürerse dondurulacağını söylediler ertesi gün aradılar ve gelişme olmadığını ve dondurulamayacağını bildirdiler eşim ve ben bu duruma çok üzüldük 4 tane blastokist seviyesindeki emriyomuzdan hiç birinin dondurulamamasına anlam veremedik emriyolog bize dondursak bile çözme işleminde bu emriyoların yaşamayağını söyledi
5.gün transferi yapılıyorda neden 5. güne ulaşan emriyolar dondurulmuyor diye çok üzüldük şimdi yeni bir deneme daha yapmaya hazırlanıyoruz senin yeni mesajlarını gördüm allah tamamına erdirsin... sen son denemende acaba hangi merkeze gittin...

Back