5 Günde 1 Kilo Aldıran Diyet Listem :)

2ayda 2 kg mı aldınız. baslık 5 gunde 1kg
Pardon ben kac ayda 52 kilo oldun dediniz sandım. son yorumum buydu da o yüzden öyle anladım.ben bazen 1 haftada 2 kilo alıyorum, bazen 1 kilo. ayda 5 6 kilo aldım işte toplamda.

Denicem yarından ıtıbaren.. ınsallah bende amacıma ulasırım..

liste çok güzel.uygulanabilir görünüyo ama benim sormak istediğim şey şu.ben mesela sürekli dışarda olan bir insanım.kütüphaneye gidip ders çalışmam gerekiyor.e hal böyle olunca beslenme düzenini sağlayamıyorum.hatta gün içinde hiçbir şey yemeden geçtiğim oluyor.evden götürsem çantam feci ağır oluyor.dışarda yesem yok olmuyor beceremiyorum istediğim gibi yiyemiyorum yani.siz bu listelere eksiksiz nasıl uyuyorsunuz kızlar ya.ben dışarı çıkınca her şey mahvoluyor

Ben geç uyanıyorum 11 12 gibi o zaman da bu kahvaltıyı eksiksiz yapmaya calısıyorum. sonraki öğüne kadar zaten acıkmıyorum çok fazla. akşam 7 8 gibi de öğle yemeğimi yiyorum doğal olarak. Sonra gece 12 1 gibi de akşam öğünümü yiyorum. Böyle olunca zaten başka şeylere de zaman kalıyor. Eğer erken kalkmak zorundaysan kalktıgın gibi bu kahvaltıyı yap ara öğünü de hemen arkasından uygulamaya calıs. Başlarda zor görünebilir ama alıstıkca oluyor inan bana. Ben hep ana öğünle ara öğünü birlikte yapıyorum. Yoksa zaten zaman yetışmez.

hmm teşekkür
peki son soru...
gün içinde yayıyormusun bu şekeri
yoksa kahvaltıda şartmı
hayır sart değil gün içine yayabilirsin. bu listede olan yiyecekleri günlük ye de hangi öğünde yersen ye farketmez

Bal ve pekmez kalmadı evde
2tane haşlanmış yumurta ve krem fıstıkla dengeliycem bugünlük..
ahh birde hazırlayan olsa

Bal ve pekmez kalmadı evde
2tane haşlanmış yumurta ve krem fıstıkla dengeliycem bugünlük..
ahh birde hazırlayan olsa
Balı benim de midem almıyor onun yerine çikolata sürüyorum ekmeğe ikisi de kalori nasıl olsa
yalnız pekmezi mutlaka her yemekten sonra iki kaşık ye hem iştah açıyor hem esas o kilo aldırıyor bence.
Bu arada boy kilo kaçtı senin?

165 e 40 42 arası gidiyorum geliyorum
ruh halime bağlı...
pekmez bitmişti..bu sefer şu bal polen arı sütü macunu aldım aktardan..alayım ama pekmezde...ben önümdeki kahvaltıyı yersem bu beni akşama kadar idare eder ki :)

Aslında ilk başta öyle oluyor geceye kadar hiç yemesen acıkmıyorsun o kahvaltıyla ama zorla yemen lazım. bekleye bekleye ye o zaman bitirirsin her öğünü.Mesela ben ekmeği bitiremediğim zaman yemekten sonra tvye bakarak elimde yerdim ekmeği sırf bitsin diye. Yavaş yavaş alışacaksın şimdi zor gelebilir.
Sigara kullanmıyorum canım.

kuzum sayfaların hepsini okudum, liste uygulanabilir, güzel yani hem de olumlu sonuç vermiş. ablama da gösterince tekrar dönerim. azmine ve kilona maşallah daha devam edecek misin, hedefin kaç?

kuzum sayfaların hepsini okudum, liste uygulanabilir, güzel yani hem de olumlu sonuç vermiş. ablama da gösterince tekrar dönerim. azmine ve kilona maşallah daha devam edecek misin, hedefin kaç?
Kuzum çok sağol liste zaten diyetisyenın hazırladıgı oldugu için sağlıklı da. Yavaştan başlasın yapar inşallah zamanla.
Benim ilk hedefim 55 kuzum ama 60 olsam nasıl olurum diye de düşünüyorum bazen. Bünyem kilo vermeye cok yatkın oldugu için 60 olayım zamanla zaten 55e düşerim diyorum verme payı olsun diye ama bilmiyorum tabi alabilir miyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…