kesinlikle katılıyorum :)Yerken zorlanabilirsiniz ben de gerçekten çok zor yiyordum. Artık afedersiniz istifra edecek gibi olduğum zamanlar bi 5 10 dk bekleyip öyle devam ediyordum yemeğe sırf tabağımdakileri bitirebilmek için. Zaten zamanla açılıyor mide. İştahım yok diyip kestirip atmayın
Sen de mi kilo almaya çalışıyorsun canımkesinlikle katılıyorum :)
evet 50 olmaya çalışıyorumSen de mi kilo almaya çalışıyorsun canım
Ben deevet 50 olmaya çalışıyorum
inşallah almışsınızdırBen depazar tartı günüm bakalım aldım mı verdim mi
inşallah almışsınızdır
inşallah,kaç kilosunuz şuan?inşallah siz de istediğiniz kiloya ulaşırsınız.
En son 44tüm sınav stresinden bayağı verdim kilo ama 1hafta oldu tekrar bu diyete başlayalı bakalım yarın tartılınca kaç çıkarım. siz?inşallah,kaç kilosunuz şuan?
46,5 şuan. öğle yemeklerini geçiştiriyorum ben yineEn son 44tüm sınav stresinden bayağı verdim kilo ama 1hafta oldu tekrar bu diyete başlayalı bakalım yarın tartılınca kaç çıkarım. siz?
İştah açıcı bir şeyler kullanmanızı tavsiye ederim o halde. Yani iştahsızlıktan geçiştiriyorsanız. Gerçi ben şu meşhur şurubu aldım sadece ilk gün çok açtı iştahımı diğer günler eskisi gibi oldu. Belki sizde etki eder.46,5 şuan. öğle yemeklerini geçiştiriyorum ben yine
İştah var bayağı hemde.önceden öğlen özene bezene yemek hazırlardım şimdi tembellik üşengeclik.. e bir dr sıcaklar bunaltıyor.İştah açıcı bir şeyler kullanmanızı tavsiye ederim o halde. Yani iştahsızlıktan geçiştiriyorsanız. Gerçi ben şu meşhur şurubu aldım sadece ilk gün çok açtı iştahımı diğer günler eskisi gibi oldu. Belki sizde etki eder.
Sonuç alacağınızdan eminim inşallah kolay gelsinBugün başlıyorum bende o zaman. Yarına allah Kerim.
Benim bünyem de aynı. Bu listeyi uyguladığımda hiç acıkmıyorum diğer öğüne kadar saatler olsa bile. Ama zorla yemeye calısıyorum zaten yavas yavas baslanınca devam ediyor bir şekilde. O reçelle pekmezi kahvaltıdan sonra kasıkla yiyorum hemen yutuyorum öyle hiç zor olmuyor. Bir de kilo aldığınızı görünce daha çok yemek istiyorsunuz. :)Ben bunlari yiyebilsem zaten alirim :) recel, bal oyy tatli sevmem ki. Cok fazla geldi bana mesele istahin olmasinda aslinda. Bu listenin kahvaltisini tam uygulasam aksama kadar acikmam oyle gicik bir bunyem var maalesef.
Evet kilo aldırıyor ama cok içince kansızlık yapıyor bu yüzden pekmezi de gün içinde yemek gerekiyor dengelemek için.süt kilo mu aldırıyomuş yaa?
hiç bilmiyodum.
listeye de bayıldım
en sevdiğim öğün kahvaltıdır zaten
bala pekmeze peynire hayır diyemem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?