5 Günde 1 Kilo Aldıran Diyet Listem :)

Belissa

♡ Бизимки Масалди ♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
28.691
7.344
198
Ben de sizler gibi zor kilo alıyorum ve kolay veriyorum. Yazacağım bu liste ile 40 günde 8 kilo almıştım. Bu listeyi diyetisyen hazırladı öyle uçuk liste değil. Bu dertten muzdarip olanlara yardımcı olmak isterim. :KK73:

Sabah: 1 bardak süt,

2 kaşık recel, 2kaşık pekmez, 2kaşık bal, 2 kaşık tereyağı,
domates veya salatalık, 4dilim ekmek (yarım ekmeğe tekabül eder)
5 tane zeytin, 1kibrit kutusu peynir. 2kaşık şeker (bunu çaya ya da süte koyun daha kolay olur:KK48:)
Ben kahvaltıyı çayla yapıp sonra süt içiyordum.

Ara: 1meyve

Öğle: 1 tabak yemek (içinde et olsa daha iyi olur), 1tabak makarna veya pilav, yanında salata, 2 dilim ekmek

Ara: 1bardak süt veya sütlü tatlı, 1meyve veya meyve suyu

Akşam: 1 tabak yemek (içinde et olsa daha iyi olur), 1tabak makarna veya pilav, yanında salata, 2 dilim ekmek

Ara: 1meyve veya meyve suyu.

Gece:1 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir, 2dilim ekmek. (peynir kemikleri geliştiriyor diye verdi doktor benim kemikler de ince yapılıdır.)

Eğer listede olmayanlar varsa diğer yiyeceklerden biraz daha fazla yiyerek dengeleyin. Ve her öğünden sonra mutlaka 2 kaşık pekmez yiyin sütün kansızlık yapma ihtimaline karşı denge sağlar hem de iştahı açıyor bir sonraki öğün için.
Kuruyemiş de aklınıza geldiği her zaman atıştırın daha hızlı kilo alırsınız .

(Süt olmadığı zaman 1kase yoğurt da aynı işlevi görür. Kolay gelsin..:KK31:

Son düzenleme:
Yerken zorlanabilirsiniz ben de gerçekten çok zor yiyordum. Artık afedersiniz istifra edecek gibi olduğum zamanlar bi 5 10 dk bekleyip öyle devam ediyordum yemeğe sırf tabağımdakileri bitirebilmek için. Zaten zamanla açılıyor mide. İştahım yok diyip kestirip atmayın:KK66:

Yerken zorlanabilirsiniz ben de gerçekten çok zor yiyordum. Artık afedersiniz istifra edecek gibi olduğum zamanlar bi 5 10 dk bekleyip öyle devam ediyordum yemeğe sırf tabağımdakileri bitirebilmek için. Zaten zamanla açılıyor mide. İştahım yok diyip kestirip atmayın:KK66:
kesinlikle katılıyorum :)

46,5 şuan. öğle yemeklerini geçiştiriyorum ben yine :KK43:
İştah açıcı bir şeyler kullanmanızı tavsiye ederim o halde. Yani iştahsızlıktan geçiştiriyorsanız. Gerçi ben şu meşhur şurubu aldım sadece ilk gün çok açtı iştahımı diğer günler eskisi gibi oldu. Belki sizde etki eder.

İştah açıcı bir şeyler kullanmanızı tavsiye ederim o halde. Yani iştahsızlıktan geçiştiriyorsanız. Gerçi ben şu meşhur şurubu aldım sadece ilk gün çok açtı iştahımı diğer günler eskisi gibi oldu. Belki sizde etki eder.
İştah var bayağı hemde.önceden öğlen özene bezene yemek hazırlardım şimdi tembellik üşengeclik.. e bir dr sıcaklar bunaltıyor.

Ben bunlari yiyebilsem zaten alirim :) recel, bal oyy tatli sevmem ki. Cok fazla geldi bana mesele istahin olmasinda aslinda. Bu listenin kahvaltisini tam uygulasam aksama kadar acikmam oyle gicik bir bunyem var maalesef.

Ben bunlari yiyebilsem zaten alirim :) recel, bal oyy tatli sevmem ki. Cok fazla geldi bana mesele istahin olmasinda aslinda. Bu listenin kahvaltisini tam uygulasam aksama kadar acikmam oyle gicik bir bunyem var maalesef.
Benim bünyem de aynı. Bu listeyi uyguladığımda hiç acıkmıyorum diğer öğüne kadar saatler olsa bile. Ama zorla yemeye calısıyorum zaten yavas yavas baslanınca devam ediyor bir şekilde. O reçelle pekmezi kahvaltıdan sonra kasıkla yiyorum hemen yutuyorum öyle hiç zor olmuyor. Bir de kilo aldığınızı görünce daha çok yemek istiyorsunuz. :)

süt kilo mu aldırıyomuş yaa?
hiç bilmiyodum.

listeye de bayıldım
en sevdiğim öğün kahvaltıdır zaten
bala pekmeze peynire hayır diyemem...

süt kilo mu aldırıyomuş yaa?
hiç bilmiyodum.

listeye de bayıldım
en sevdiğim öğün kahvaltıdır zaten
bala pekmeze peynire hayır diyemem...
Evet kilo aldırıyor ama cok içince kansızlık yapıyor bu yüzden pekmezi de gün içinde yemek gerekiyor dengelemek için.
Liste gerçekten sağlıklı ve işe yarıyor:KK50:

Nutellalı ekmek,fındık ezmesi,kızartma,hamur işleri,abur cubur yiyin. birde yatmaya yakın yiyin. karabasan gelir oda yan etkisi ama 1 ayda tombik tombik olursunuz.

Back
X