- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
Ben de sizler gibi zor kilo alıyorum ve kolay veriyorum. Yazacağım bu liste ile 40 günde 8 kilo almıştım. Bu listeyi diyetisyen hazırladı öyle uçuk liste değil. Bu dertten muzdarip olanlara yardımcı olmak isterim. 
Sabah: 1 bardak süt,
2 kaşık recel, 2kaşık pekmez, 2kaşık bal, 2 kaşık tereyağı,
domates veya salatalık, 4dilim ekmek (yarım ekmeğe tekabül eder)
5 tane zeytin, 1kibrit kutusu peynir. 2kaşık şeker (bunu çaya ya da süte koyun daha kolay olur
)
Ben kahvaltıyı çayla yapıp sonra süt içiyordum.
Ara: 1meyve
Öğle: 1 tabak yemek (içinde et olsa daha iyi olur), 1tabak makarna veya pilav, yanında salata, 2 dilim ekmek
Ara: 1bardak süt veya sütlü tatlı, 1meyve veya meyve suyu
Akşam: 1 tabak yemek (içinde et olsa daha iyi olur), 1tabak makarna veya pilav, yanında salata, 2 dilim ekmek
Ara: 1meyve veya meyve suyu.
Gece:1 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir, 2dilim ekmek. (peynir kemikleri geliştiriyor diye verdi doktor benim kemikler de ince yapılıdır.)
Eğer listede olmayanlar varsa diğer yiyeceklerden biraz daha fazla yiyerek dengeleyin. Ve her öğünden sonra mutlaka 2 kaşık pekmez yiyin sütün kansızlık yapma ihtimaline karşı denge sağlar hem de iştahı açıyor bir sonraki öğün için.
Kuruyemiş de aklınıza geldiği her zaman atıştırın daha hızlı kilo alırsınız .
(Süt olmadığı zaman 1kase yoğurt da aynı işlevi görür. Kolay gelsin..

Sabah: 1 bardak süt,
2 kaşık recel, 2kaşık pekmez, 2kaşık bal, 2 kaşık tereyağı,
domates veya salatalık, 4dilim ekmek (yarım ekmeğe tekabül eder)
5 tane zeytin, 1kibrit kutusu peynir. 2kaşık şeker (bunu çaya ya da süte koyun daha kolay olur

Ben kahvaltıyı çayla yapıp sonra süt içiyordum.
Ara: 1meyve
Öğle: 1 tabak yemek (içinde et olsa daha iyi olur), 1tabak makarna veya pilav, yanında salata, 2 dilim ekmek
Ara: 1bardak süt veya sütlü tatlı, 1meyve veya meyve suyu
Akşam: 1 tabak yemek (içinde et olsa daha iyi olur), 1tabak makarna veya pilav, yanında salata, 2 dilim ekmek
Ara: 1meyve veya meyve suyu.
Gece:1 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir, 2dilim ekmek. (peynir kemikleri geliştiriyor diye verdi doktor benim kemikler de ince yapılıdır.)
Eğer listede olmayanlar varsa diğer yiyeceklerden biraz daha fazla yiyerek dengeleyin. Ve her öğünden sonra mutlaka 2 kaşık pekmez yiyin sütün kansızlık yapma ihtimaline karşı denge sağlar hem de iştahı açıyor bir sonraki öğün için.
Kuruyemiş de aklınıza geldiği her zaman atıştırın daha hızlı kilo alırsınız .
(Süt olmadığı zaman 1kase yoğurt da aynı işlevi görür. Kolay gelsin..

Son düzenleme: