- Konu Sahibi incilideniz
- #2.401
benim sorum?? eyvahedigeldismile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar ya cicibici bende sen gibiyim sabah bir tartılayım dedim dün iki kilo vermiş görünürken bugün yüz gram vermiş görünüyo tartımdada bir bozukluk yok kızımı tarttım nasıl iş bu yahu bir fikri olan varmı:sinifsinif:
MEYVE GUNU ICIN KENDIME PEK GUVENEMIYORUM..CUNKI YAPAMAM YATANA KADAR MEYVEYLE,YERLERINI DEISTIRCEM YUMURTAYLAA,YARIN YUMURTA GUNU OLSUN,SONRA MEYVE,YINEDE DENICEM O GUNUDE,BENDEKI KECI INADIsempatiksalakcinni
Epcet listeye ekledim cnm seni, benimde 43 olmam gerekiyo kaydirigubbakcemile3 ama benim boyum kisa o yüzden bence senin kilon boyuna göre gayet iyi:)
kizlarr hic acikmiyorum yaa masallah nazar degmesin:) ilk hafta cok zorlanmistim ama alistim galiba :sm_cool:
kizlar ben malesef biraktim diyeti
bugun doktora gittim, bikac sorun cikti, hap tedavisine basladigim icin diyeti yapamicam artik mafoldumben
a.s. sevgili çıtırlar ve çıtır adayları (bu ben oluyorum);
KARAR SıZıN, YA YAĞLARLA YAŞACAKSINIZ YAAAAAAADA ÇITIIIIIR OLACAKSINIZ...
COK GECMİŞ OLSUN EN KISA ZAMANDA İYİLEŞMEN DİLEKLERİMLE a.s.
yaa sebze gününde ne yemeli incili abla yardım etona göre hazırlanıyım
ÇOK ÜZÜLDÜM.. BAŞINIZ SAĞOLSUN... ALLAH KALANLARA SABIR VERSİN..kızlsr bi poli yakınımız çatışma sırasında vurulmuş ve ölmüş
çok moralim bozukkk
ÜZGÜNÜM SABAH NE İLE BAŞLIYORSAK YATANA KADAR AYNI ÇEŞİT VEYA ÇEŞİTLERİ KULLANIYORUZ....:gitme:hayır sebze gününde istediğin sebzeyi yiyorsun sonuçta hepsi sebze
2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... Sabahtan itibaren.
zaten ilk sayfada da bu şekilde yazıyo
selam kızlar bugün benim et günüm sabah ayrım şimdi yarım haşlama tavuk but yedim beyaz etinden yiyemiyorum boğazıma duruyo sanki but olması durumu değiştirmez dimi :uhm:
hayır meyve gunu seker olmayan meyvelerden yiyebilirisn mesela üzüm çilek şekerli onlar haric baska meyvelerden yiyebilirsin patates gunu sadece patates sebze gunu yağsız salçasız sebze yemegi salata yiyebilirisn yumurta gunundede yumurta yoğurt fln yiyebilriisn
sadece yesil caymi icecegiz kizlar yaziverin bana bir cevap pilis,biberiye felan iyi diyorlar onuda icsemmi olurmuyum acepsempatiksalakcinni