- Konu Sahibi incilideniz
-
- #4.121
selamlar kizlar,bugun 3. cü günüm yani et günü ve tavugu tercih ettim dün den butlari hasladim esime corba yaptim, ve bugun sabah o corbadan 1 tabak ictim maalesefeyvahedigeldismile ama sonrasi sade tavuk haslama yicem umarim etkilemez.
ben bugun 400 gr vermisim sadece dün kacamak yapmadigim halde2 günde 1kilo 400 gr yinede iyi böyle böyle vercem.
a.s.bende gec veriyorum ya acliktan karnimdan sesler geliyor sabaha kadar ama sabah bi bakiyorum gram gram gidiyor.cok cay iciyorum acaba etkisi varmidir.ama sekersiz ve acik icerim.neyse buda yeter azda olsa tartida eksik gormek guzel.zemuszemus
yemeyip diyetteyim diyerek diyet kola içemez misdin sadece.. yani dürüstçe ben diyetteyim yediklerime dikkat ediyorum diyemez misin.. sonra alırsın eline diyet kola tamam.. olmaz mı olumunekankayizsmileçorbaya terbiye yaptın mı bilmiyorumkismile
kizlar bisey sorcam benim meyve gunum bugun, kuru kayisi yesem olurmu bolece wc konusundada yardimci olurdu:uhm:
kızlar bügün akşam kız arkadaşın dogum günü varakannehir
pasta:1shok: yesen bi türlü yemesen bi türlü:1shok:kafamçokkarıştıne yapacam beneyvahedigeldismile
tam buda dogacak zamanı bulmuş kötükedihüso rejimiminde içine edecekler :çok üzgünüm:
bugün yıne tartıldım 60.200 olmuşum 2 günde tolam 1.400kg verdim bugün sabah sosis yaptım tost makinasında umarım yanlış degıldır . birde bende listede varmıyım acaba.liste kacıncı sayfa bulamadım
arkadaşlar merhaba p.tesi günü bu diete başlicam. yanlız şu kilo çizelgesini nasıl yapıyorsunuz bulamadım
inci abla ben bişey sormustum bu tavukları kaynatııgım tavuksuyunun( ki tavuklarımda yagsız ve suyuda) limınlayıp ıcebılırmıyız bilmiyorumkismile
Kızlar yaaa :sinifsinif:ben küçük bi parça brovnie yedim dayanamayıp mafoldumben
ama benim denemem meraktan olacak. harfiyen uyacağım. yarın başlıyorum. salı akşamı tedavi için merkeze gideceğim. bu nedenle salı akşamı bildirsem her halde olur kilomu değil mi? başlangıç kilom bu gün itibariyle: 62,5. hadi bakalım gazamız mübarek olaaaaaa...... :lepi:
ben bardak bardak siyah çay içiyorum yeşil çay canım istemiyor bir de koyu içmeye alıştım ya kansız kalmam inş. bir de wc problemi halan devam ediyor normal midir 4 gün ya elma yiyip duruyorum neden düzelmedi ki sositososito
evet haklisin incilideniz corbayi icmemeliydim ama dayanamadim canim,ilk kez bugun böyle bir kacamak yaptimakannehir
inci abla ben bişey sormustum bu tavukları kaynatııgım tavuksuyunun( ki tavuklarımda yagsız ve suyuda) limınlayıp ıcebılırmıyız bilmiyorumkismile
Ama mide çok küçüldü,bugün o kadar temizlik falan yaptım,sabahtan beri yarım muzu zor yedim,bişey istemiyor canım.zemuszemus bi ara şu pirinç lapasını da yapıcam
senağlamasenağlamaslm kızlar ben geldım nasıl gıdıyo tartılmıçakdım ama tartıldım hala 70 kilo dayım offfff
[tatlım onu yiyeceğine 1 kase çorba içseydin bari karnın doyardı en azından
Çok pişmanım zaten:sinifsinif: motive et beni birazcık yememem lazımmmmlmaz:
canım aplam -ben 29 yaşındayım yaşınızı bilmiyom- herkese mesaj yazmışın tek tek.a.s.meraktan diyet yapılrmıohaoldumsmile lütfen sağlığınızla oynamayın:sinifsinif: sağlık gidince bi daha gelmiyormafoldumben
canım çok bi kilon yokki 62 görünüyor çizelgede benim kilom 75 ti 72 oldum benimde zor yapıo düşürüyom bende aşılama tüp normal kalamazsam bunları deniceçm ama senden çok benim kilom
bilmiyorumkismileya bende gösterge çizergesini yapmak istiyorum ama YAPAMADIM Bcıma Yaq Dedim Oda Yapamadı:çok üzgünüm::çok üzgünüm::uhm::uhm:
a.s.merhaba incilideniz abla yarın yumurta günüm yoğurtla yicem yine ama küçük bi donduma kacamağı yapsam zarar gelirmi diyetime ona ihanet etmiş olumuym .bilmiyorumkismile
bende tüp bebek tedavisi ve ardından gebelik sonra düşük felan olunca kilo yapıştı kaldı. yazın yine tedavi olucam. doktor kilo ver diyor ama veremiyorum. sabrım yok. şimdik benim kilo vermem lazım. hem bebiş hem sağlığım için. bu diyette verilen kilolar abartılı geldi. bi de eleştirel gözle yapayım diyorum. kilo kaybedersem ne ala. kaybedemezsem eski yöntemlerime devaaaamm.....
ya bugün komşu evde makinada ekmek yapmış bizede getirdi sıcak sıcak dayanamadım yedim biraz :a015:
hiç kaçamak yapmadan bitirecektim haftayı ne güzel
ama ekmeğin tadını unutmuşum resmen bide nasıl tuzlu geldi anlatamam alışmışım tussuz yemeye. şimdi de midem ağrıyo ekmek mi oturdu yoksa suçluluktan mı bilmiyorum ama başka hiç kaçamak yapmıcam
allah senı ne etmesın kız ekmek mıdene oturmustur mıde bıle kabul etmemıs bak yanlıs yaptıgını anlamıs heheheh
buarada senın yerınde ben de olsaydım aynını yapardım valla sonrada pişman olurdum tabı oda var ay acıktım yaaaaaa bu dıyetten sıkıldım varya bebek ıstemesem ne dıyetı kendıme ıskence yapmam ama ıste:roflol::sinifsinif:senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?