- Konu Sahibi incilideniz
-
- #4.161
ya ben ölücemmm ev arkadasım gozumun onunde sucuklu ekmek goturuoo eyvahedigeldismile hemde bnm cnm bu saatte bıseyler yemek ısterken :kedi:
chatlax bende listeye girmek istiyorum yazmistim sana bilmiyorum ekledin mi? listeyi göremedim ben
baslangic 70 kg
suan 3 günüm benim bu diette 68,6
hedef :55
ekleidm coktan
ancak cnm 50 sayfa okumak zorunda kaldim kaydirigubbakcemile3
ya ben ölücemmm ev arkadasım gozumun onunde sucuklu ekmek goturuoo eyvahedigeldismile hemde bnm cnm bu saatte bıseyler yemek ısterken :kedi:
ezraopen cnm yeni gördüm kilonuda yazdigini ekledim listeye
yarin verdigin kiloyu söyleyince eklerim snei
tesekkür ederim canim sagol, bakalim yarin ne olacak.a.s.
tahmin edebiliyorum birikince zor oluyor
yemiyorumkii yeil çay içiyorum bende napiiimmmm opuyorumnanaktan hem daha sağlıklı zemuszemus
kızlar en iyisi uyuyalım böylece aclıgımızı ve aklımıza gelen yiyecekleri unuturuz bu saattede et yenmiycegine göre ben en iyisi pazar günü yiyebilecegim çikolatalı yas pastanın hayalini kurarak uyumaya calışıyım hepinize iyi gecelerrrr bol tatlılı lı ve çikolatalı rüyalar diliyorum...
cnm lapa sadece ödem atiyomus bende denicektim ama yagdan gitmedigi icin vazgectim
ama sen bilirsin:)
kızlar en iyisi uyuyalım böylece aclıgımızı ve aklımıza gelen yiyecekleri unuturuz bu saattede et yenmiycegine göre ben en iyisi pazar günü yiyebilecegim çikolatalı yas pastanın hayalini kurarak uyumaya calışıyım hepinize iyi gecelerrrr bol tatlılı lı ve çikolatalı rüyalar diliyorum...
delikafadulden
ayyyy cikolata deme
iki haftadir diyet yapmyiorum cikolatalari yiye yiye tekrar kilo aldim :gitme:
hımm bilmiyorumkismile salı gunu tekrar basladgımda bu dıyette bı sorun olmazz dimi olursa hıccc rıske gırmeyım :umursamaz:
delikafadulden
ayyyy cikolata deme
iki haftadir diyet yapmyiorum cikolatalari yiye yiye tekrar kilo aldim :gitme:
nsl bi sorun cnm anlamadim bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?