- Konu Sahibi incilideniz
- #5.181
incilideniz banada analtırmısınız bu diyeti yarın başlamak istiyorum. yumurta,patatesi anladımda diğer 3 grupta sabah nasıl başlarsak onlarla devam edileceği yazıyor(anlamadım burasını örnek verir misiniz?) hiç diyet yapmayan biri olarak yardım eder misiniz..
a.s.tabii yardım ederiz kaydirigubbakcemile5 tatlım aslında anlatmak istediğimiz şu; 1. gün patatesle başlıyor ve yatana kadar patates yiyoruz.cokacimcoook metobolizma bu tüm gün aynı gıdayı alacağını algılıyor ve ertesi gün yeni beslenme şekline göre kendini hazırlıyor.zemuszemus bu nedenle diğer günler sabahtan o gün ne göndereceğimizi metobolizmaya bildiriyoruz ki kendini ona göre programlasın.kaydirigubbakcemile5 yani sebze günü için neler yemek istiyorsan hepsini sabah dan tabağına koyuyorsun. örneğin; domates, salatalık, bezelye ise seçimin bu tüm sebzelerden sabah tabağına koyup, en azından birer çatal yemen gerekiyor. o gün boyunca bunların dışında sebze ekleyemiyoruz. yatana kadar aynı şeyleri yiyoruz. ama sebze çeşidi ve seçimi sana kalmışopuyorumnanaktan
sağol incilidenz ablacım benim moral anında düşer anında iner belli olmaz yani ama sana söz veriyorum haftasonu 65 veya 64ü görürsem haftasonu tövbe billah tatlı ve hamurişi yemeyeceğim bu haftasonu bi yere gitmemeyi planlıyorum zaten bu haftasonu almayacağım geri inşallah hedefim düştüğüm kilodan diyete devam etmekbaşarmayı çok istiyorum
a.s.tatlım ben sevdiğim gıdaları ki onlar hep hamur işi (makarna, börek vs) cumartesi yemeye ve bu yediklerim yağa dönüşmesin diye pazar günü dengelemeye karar verdim. yoksa vakitten kaybedeceğiz ve yaza istediğimiz kiloda giremeyeceğiz.opuyorumnanaktan