• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

incilideniz banada analtırmısınız bu diyeti yarın başlamak istiyorum. yumurta,patatesi anladımda diğer 3 grupta sabah nasıl başlarsak onlarla devam edileceği yazıyor(anlamadım burasını örnek verir misiniz?) hiç diyet yapmayan biri olarak yardım eder misiniz..

a.s.tabii yardım ederiz kaydirigubbakcemile5 tatlım aslında anlatmak istediğimiz şu; 1. gün patatesle başlıyor ve yatana kadar patates yiyoruz.cokacimcoook metobolizma bu tüm gün aynı gıdayı alacağını algılıyor ve ertesi gün yeni beslenme şekline göre kendini hazırlıyor.zemuszemus bu nedenle diğer günler sabahtan o gün ne göndereceğimizi metobolizmaya bildiriyoruz ki kendini ona göre programlasın.kaydirigubbakcemile5 yani sebze günü için neler yemek istiyorsan hepsini sabah dan tabağına koyuyorsun. örneğin; domates, salatalık, bezelye ise seçimin bu tüm sebzelerden sabah tabağına koyup, en azından birer çatal yemen gerekiyor. o gün boyunca bunların dışında sebze ekleyemiyoruz. yatana kadar aynı şeyleri yiyoruz. ama sebze çeşidi ve seçimi sana kalmışopuyorumnanaktan

sağol incilidenz ablacım benim moral anında düşer anında iner belli olmaz yani ama sana söz veriyorum haftasonu 65 veya 64ü görürsem haftasonu tövbe billah tatlı ve hamurişi yemeyeceğim bu haftasonu bi yere gitmemeyi planlıyorum zaten bu haftasonu almayacağım geri inşallah hedefim düştüğüm kilodan diyete devam etmek kaydirigubbakcemile4 başarmayı çok istiyorum

a.s.tatlım ben sevdiğim gıdaları ki onlar hep hamur işi (makarna, börek vs) cumartesi yemeye ve bu yediklerim yağa dönüşmesin diye pazar günü dengelemeye karar verdim. yoksa vakitten kaybedeceğiz ve yaza istediğimiz kiloda giremeyeceğiz.opuyorumnanaktan

canım benim çok teşekkür ederim aynı güzel dilekler senin ve buradaki bu mücadeleyi veren tüm arkadaşlarım için,bu ağır yüklerden hep birlikte kurtulmamızı diliyorum, yazın en sıcak vaktinde üzerimde 10 kat elbiseyle dolaşıyormuşum gibi hissediyorum oysaki tek kat giyinip bunalmamak bizim elimizde her yağ katmanı bir kıyafet gibi,İNŞALLAH başaracağız hepbirliktekaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan:nazar:

canım sen 4 kilo vermişsin ne kadar zamanda verdin sadece bu diyetlemi verdin ben bugün patates yedim ama çok çabuk acıkıyorum bu kadar çok patates yiyincede ben bu yemeyle veremem diyorum :))

şimdi salatamı yedim bi bakayım dedım kızlar ne yapıyor nasıl gıdıyor.dogru soylemek gerekırse ben a ç ı m aç!kafamçokkarıştı ama neyle basladıysam onu la devam edemedım bugun.sabah domates salatalık yedım sımdıde marul,domates,salatalık,taze nane ile yaptığım salatamı yedım akşama da aynısı.corba bari içsek yahubilmiyorumkismileolmazmı diyorsunuz:olmaz:

a.s.sebze çorbası hazır çorba olmamak:olmaz: kaydıyla olur tabii. ama bi daha ki haftaya:jeyyar: kendin sebzelerden yapabilirsin ve laha çorbası bile kullanabilirsincokacimcoook

süper canım semizotu aklıma gelmemişti bende çok seviyorum salatada olur yağsız,tuzsuz,salçasız yemeğide inşallah haftaya öyle yapayımdelikafaduldenakşam bozmayacağına eminimkaydirigubbakcemile5aslında misafiri çok severim ama diyet günlerinde olmaması daha iyi bir nevi işkence gibiopuyorumnanaktan:nazar::nazar:

a.s.canım çok az salça kullanabilirsincokacimcoook ama marketlerde satılan yağsız, tuzsuz küçük kutularda satılanını kastediyorum.cokacimcoook evdeki yağ ve tuz ilave edilmiş olanları kullanma opuyorumnanaktan

canım sen 4 kilo vermişsin ne kadar zamanda verdin sadece bu diyetlemi verdin ben bugün patates yedim ama çok çabuk acıkıyorum bu kadar çok patates yiyincede ben bu yemeyle veremem diyorum :))

a.s.canım sakın metobolizmayı açlık moduna sokma:olmaz: açlık hissetikçe 1 adet patatesi yavaş yavaş yiyerek açlığını bastırcokacimcoook bir oturuşta ne kadar yediğin önemlizemuszemus tüm gün ne kadar yediğin önemli değilkaydirigubbakcemile5 korkmadan ve suçluluk duymadan tokluk hissedene kadar yemelisin...opuyorumnanaktan

a.s.ayy ayy bu ne karamsarlık böyle:olmaz: sen 5 gün de 5 kilo verdin sudecim:uhm: regl dönemi etkiler bazen vermemiş gibi olursun:sinifsinif:ama sonrasında birden bire giderkaydirigubbakcemile2 60 da olucaz, 58 dezemuszemus hatta ben 55 olucam:lepi:

regl döneminde etkilermi gerçekten bende regl dönemimdeyim ohaoldumsmile

a.s.canım sakın metobolizmayı açlık moduna sokma:olmaz: açlık hissetikçe 1 adet patatesi yavaş yavaş yiyerek açlığını bastırcokacimcoook bir oturuşta ne kadar yediğin önemlizemuszemus tüm gün ne kadar yediğin önemli değilkaydirigubbakcemile5 korkmadan ve suçluluk duymadan tokluk hissedene kadar yemelisin...opuyorumnanaktan

çok sağol ablacım mümkün oldukça öğlen 12 den bu saate kadar birer orta boy olmak üzere 2 saatte bir 3 adet patates yedim sabahta 3 yedim kahvaltı aşamasında akşamda yiyeceğim çok sevdiğim patatesten artık hoşlanmamaya başladım sanki :)) akşamda fırında yapmayı düşünüyorum belki haşlamadan daha farklı olur :)) sanki çok yemişim gibi görünüyor ama yinede acıkıyorum neyse vardır bir sebebi inşallah vermiş olurum haftasonu bir kaç kilo:)) motivasyonun için çok teşekkürler ...opuyorumnanaktan

regl döneminde etkilermi gerçekten bende regl dönemimdeyim ohaoldumsmile

a.s.beni etkiliyorbilmiyorumkismile regl öncesi ve regl sırasında vermemiş yada çok az vermiş oluyorumeyvahedigeldismile regl bitince birden bire 3 kg kadar gitmiş oluyor ve tartıya ancak regl sonrası yansıyorzemuszemus yani ben de böyle oluyor:uhm:

a.s.beni etkiliyorbilmiyorumkismile regl öncesi ve regl sırasında vermemiş yada çok az vermiş oluyorumeyvahedigeldismile regl bitince birden bire 3 kg kadar gitmiş oluyor ve tartıya ancak regl sonrası yansıyorzemuszemus yani ben de böyle oluyor:uhm:

son günümdeyim diyetin ve sanırım 3 kilo gitti dedğin gibi olursa inş. olur :Saruboceq:
belki 1-2 kilo daha gidebilir :sm_cool:

canım ben az az herşeyden yiyerek kendi kafama göre yapmıştım ama aç kalıyordum sınırlıydı diyetim 1 haftada vermiştim,bu diyet daha rahat geldi çünki benim metebolizmam durdu bende bu diyete başladıma.s.:nazar:
a.s.sebze çorbası hazır çorba olmamak:olmaz: kaydıyla olur tabii. ama bi daha ki haftaya:jeyyar: kendin sebzelerden yapabilirsin ve laha çorbası bile kullanabilirsincokacimcoook

a.s.canım çok az salça kullanabilirsincokacimcoook ama marketlerde satılan yağsız, tuzsuz küçük kutularda satılanını kastediyorum.cokacimcoook evdeki yağ ve tuz ilave edilmiş olanları kullanma opuyorumnanaktan

anladım,kaydirigubbakcemile2bende 2 domates rendeleyerek yapayım demiştim 1 çay kaşığıda koysam yeter sağol canımmopuyorumnanaktan

canım aynı ya ne yaparsam yapayım regli olacağım sıra hayatta kilo veremiyorum olduktan sonra 2 kilo gidiyor,ama şimdi düzenim tamamen bozuldu bahar geldi ya :çok üzgünüm:

canım aynı ya ne yaparsam yapayım regli olacağım sıra hayatta kilo veremiyorum olduktan sonra 2 kilo gidiyor,ama şimdi düzenim tamamen bozuldu bahar geldi ya :çok üzgünüm:

a.s.bence regl sonrası birden gideceğini biliyorsun tartıya bunu bilerek çıkmak beni rahatlatıyorzemuszemus nasıl olsa bitince daha fazla vermiş olduğumu göreceğim diye bide seviniyorumsempatiksalakcinni bide jinekolog olan kuzenim regl döneminde alınan kiloları verme zor olur demişti. :sinifsinif:bu nedenle regl döneminde özellikle diyeti bırakmıyorum.kaydirigubbakcemile2

yarın et günü ama sabah iki yumurta yemek istiyorum sonra ete devam edeceğim sabah et yiyemediğim için inşallah bu fazla etkilemez diyeti :kedi:

bakalım beni nasıl etkiliycek CADIARZU

bir an önce tartıda altmışlı haneleri görmek istiyorum

tavuk ciğerini nasıl pişiriyorsunuz hiç yağ koymuyoruz dime

ciğeride çok severim

yarın akşamda böyle düşünücemmi bakalım

sebze günü iyiydi sebze yemeği yedim bütün gün

a.s.bence regl sonrası birden gideceğini biliyorsun tartıya bunu bilerek çıkmak beni rahatlatıyorzemuszemus nasıl olsa bitince daha fazla vermiş olduğumu göreceğim diye bide seviniyorumsempatiksalakcinni bide jinekolog olan kuzenim regl döneminde alınan kiloları verme zor olur demişti. :sinifsinif:bu nedenle regl döneminde özellikle diyeti bırakmıyorum.kaydirigubbakcemile2

ben regli sırasında nerdeyse hiçbirşey yemem bulantılı geçiyor benim bu dönemim herşeyden tiksiniyorum dersem yeridir o yüzden kilo almam iyikide bulanıyormuş:1rolleyes:,normalde tatlıyı sevmem ama regli öncesi canım istiyorcokacimcoook,ahh bir regli olsaydım bende sevineceğim ama yok düzen tepe taklak oldu:a015:

Back
X