• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

herkeşlere tşk geldim izmire şincik burdada pc buldum kendime burdan yazıcam artıkın

Bu saat oldu elma ve çaydan başka bişi yemedim içmedimmm :sinifsinif:

Olmaz mı acaba yaaa:delphin:

bilmiyorum canım ya.. incilidenizde yok.. o zaman sen şöyle yap: bugün meyve günü yap.. yarın patatesden devam et.. 4. gün yine meyve yap.. 5.gün yumurta bitir.. 6 gün yap yani.. olur mu?

su,yeşil çay sınırsız içebiliyor muyuz? off ilk günüm ve çok heyecanlıyım..kolay gelsin herkese.bende regl dönemindeyim vücudum şiş:( umarım verebilirim incilideniz abla...

a.s.tatlım su en az 1,5 -2 lt içmelisin. :içelim:siyah açık-şekersiz çay, bitki çayları sınırsız...:içelim: AMA YEŞİL ÇAYI 2 FİNCAN'dan fazla içmeyin diyorlar:olmaz:günde en f azla 2 fincan türk kahvesi de içebilirsin:kahve: ama nescafe selülitleri azdırıyor:olmaz: bu nedenle ben hiç kullanmıyorumopuyorumnanaktan

a.s.günaydın kızlar ben bu gün tatildeyim 5 günü tamamladım ama hiç kaçamak yapmama rağmen 3,1:sm_cool: kilo verebildim 85,1 di ilk kilom şimdi 82 oldum fazla üzülmedim çünkü hiç spor yapamadım ve masa başıişte çalışıyorum ve hareket neredeyse sıfır ama 2. haftamda kondisyon bisikletim var onu aksatmadan yapıcam

a.s.kutluyorum tatlım:nazar::dance: sağlıklı zayıflamalaropuyorumnanaktan

kızlar ben bu hafta diyet yapamıcam annem rahatsızlandı gidiyorum izmire orda yapamam foruma giricem sık sık ama diyet yok bu hafta haftaya kaldığım yerden dewam

a.s.tatlım çok geçmiş olsun.a.s. yalnız o light bisküvi, çikolata, gofret vs pek de light değilmiş.:olmaz: arkadaşımın 6 yaşında doğuştan diyabetli kızı var. bu light ürünlerden almış çocuk parkta atıştırsın diye:sinifsinif: çocuk biraz yiyince hastaneye zor yetiştirmişler, şeker tavan yapmış:olmaz: işitince çok şaşırdım ama maalesef böylemafoldumben

:)))))
canım ya iiki varsınız burası bana çok ii geldi bu arada eşimde başlamıştı benle o 5,2 kg verdi bide benimle dalga geçiyor yani anlıcanız bizim evin kupası:hooray: eşime:asigim: gitti bu hafta

a.s.eşini de kutluyorum:hooray:

Bu saat oldu elma ve çaydan başka bişi yemedim içmedimmm :sinifsinif:

Olmaz mı acaba yaaa:delphin:

a.s.tatlım madem böyle başladın, meyva ile devam etmekten başka çare yok.bilmiyorumkismile ama değiştirince ne oluyor bizde bilmiyoruz:uhm: eğer kaçamaksız tamamlarsan sonucu bizde senden öğrenirizopuyorumnanaktan 5 kg gitmesede yinede kilo verebilirsin. zemuszemus meyva günü iki protein günün arasında idi bu durumda sen yarın 2. gün protein günü yaparsan, 3.gün patates, 4.gün protein, son günde sebze diye düzenlemen gerekiyor gibi:uhm: başka önerisi olan varmı arkadaşlaropuyorumnanaktan

a.s.tatlım madem böyle başladın, meyva ile devam etmekten başka çare yok.bilmiyorumkismile ama değiştirince ne oluyor bizde bilmiyoruz:uhm: eğer kaçamaksız tamamlarsan sonucu bizde senden öğrenirizopuyorumnanaktan 5 kg gitmesede yinede kilo verebilirsin. zemuszemus meyva günü iki protein günün arasında idi bu durumda sen yarın 2. gün protein günü yaparsan, 3.gün patates, 4.gün protein, son günde sebze diye düzenlemen gerekiyor gibi:uhm: başka önerisi olan varmı arkadaşlaropuyorumnanaktan

Tabi canım olabilir yada patatesle meyve yi yer değiştirmem yeter belki.

Patates canım çekti kaydirigubbakcemile5 Elma adetim 2 oldu mafoldumben

ya kızlar canım inanılmaz derecede çikolata istiyor... browniiiii:)) ağlamak istiyorummmmm... ama yaz aylarını düşündükçe... tatil- deniz yok diyorum kilo vermem lazım... eşimde çok yardımcı oluyor .. mutfağa girdiğimde arkamdan geliyor çaktırmadan :))bende buzdolabına bakıyorum iç çekiyorum .. kapatıyorum ...
incilideniz.. 63.3 ile başladım sabah tartıldım 62. bugün et günüm.. sadece haşlanmış tavuk yedim akşamda aynısı yicem.. cuma ya kadar 5 kilo gider mi:? sen daha deneyimlisin...ne diyorsun?

canım ben sporda yapamıyorum umarım yinede gider kilolar akşama kadar masa başı bitiriyor insanıakannehir

bendede var o dertten ama yapmak lazım demekki 3 kiloda kaldım sevgi 1 saat yürüdüğünü yazmıştı ve 5 kilosu gitti ben spora bağladım bunu bakalım bu hafta aksatmıycam inş. bide komşularım da yürüyüşe başlamış tam benim iş dönüşümde çıkıyolar onlarada katılmayı düşünüyorum evde bisiklet yapmayı düşünmüştüm ama onu belki serebilirim komşularla çıkma daha ii olur benim için sanırım

incili deniz ablaya katılıyorum bencede birinin sırası değişirse digerlerinide dengeli şekilde değiştirmek gerekiyo

Tabi canım olabilir yada patatesle meyve yi yer değiştirmem yeter belki.

Patates canım çekti kaydirigubbakcemile5 Elma adetim 2 oldu mafoldumben

aman hiç çekmesin yarından sonra tekrar başlıcam ama papatesi çok sevmeme ragmen pek ii geçmedi diğer günler daha iiyidi belkide ilk gün olduğu için olmuştur bide tek başına patates ya ondan en azından diğerlerinde çeşit var

kızlar benim bu gün et günüm ama et yerine yumurta ve peynir yedim sabah ve de öğlen akşama da öyle yapacağım doğru mudur sizce? bilmiyorumkismile

a.s.buğün işe gelirken dolmşun penceresinden dışarı bakıyordum sebze günü beni okadar etkilemiş olacak ki bir binanın üstünde kocaman bir ilanda satılık ev ve dükkanlar yazıyordu ben o satılık yazısını salatalık diye okudumkaydirigubbakcemile3 içimden kahkaha :roflol:atamak için zr tuttum kendimi sizede böle şeyler oluyomu kafayı yeme durumu var mı delikafaduldenkafamçokkarıştı

Back
X