• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

elma diyetini ben yaptım merak eden arkadaslar..
2 haftada 4 kilo verdim, sonra bu diyete basladım.. ama elma diyeti gercekten de kolay değil,bana kalırsa baslamak icin 2 kez düsünün derim...
opuyorumnanaktan

slm arkadaşlar ben malesef bir süre giremiyeceğim kızım su çiçeği çıkarttı tamda aşısını vurdurduk her yeri kabarcık oldu çok üzgünüm şu saat oldu hala uyumadık ateşide var saat 09.00 olsa da hemen hastaneye götürsek ne olur dua edin bize::(((

Son düzenleme:
slm arkadaşlar ben malesef bir süre giremiyeceğim kızım su çiçeği çıkarttı tamda aşısını vurdurduk her yeri kabarcık oldu çok üzgünüm şu saat oldu hala uyumadık ateşide var saat 09.00 olsa da hemen hastaneye götürsek ne olur dua edin bize::(((

geçmiş olsun canım.. dualarımız seninle.. kızına ve kendine iyi bak..

Diyetimi ilk turunu bitirdim ama diyet gibi gelmedi bana çok kolay yaptım yani.Bugüne kadar hiç zorlanmadan yaptığım tek diyetti diyebilirim.
Diyete Başlangıç kilom : 58
Diyet Bitiş Kilom :55
3 kilo vermişim hala inanamıyorum nihayet 55 i gördüm.Üstelik diyeti birebir uygulasam 4 kilo verebilirdim sanırım.Ben su içmeyi hiç ihmal etmiyorum ve yeşilçayıda tabiki.Birde akşam 7 den sonra yememeye çalıştım ben.Bugün ara verip yarın tekrar başlıycam.Vermem gereken 5 kilo var hatta 7 kilo verebilrsem süper olacak.Sanırım 2 veya 3 turluk diyetle hepsini verebilirim.
Bugünde abartmadan yemeği düşünüyorum. Ödül olarak bir küçük bitter çikolata yiyebilirim sanırım tabiki su içmeye devam edicem bugünde:)

Son düzenleme:

canım ya çok geçmişler olsun çok üzüldüm inş. sorunsuz geçer "allahım minik bebekleri çocukları hastalıklardan koru rabbim " amin :Saruboceq::Saruboceq:

Diyetimi ilk turunu bitirdim ama diyet gibi gelmedi bana çok kolay yaptım yani.Bugüne kadar hiç zorlanmadan yaptığım tek diyetti diyebilirim.
Diyete Başlangıç kilom : 58
Diyet Bitiş Kilom :55
3 kilo vermişim hala inanamıyorum nihayet 55 i gördüm.Üstelik diyeti birebir uygulasam 4 kilo verebilirdim sanırım.Ben su içmeyi hiç ihmal etmiyorum ve yeşilçayıda tabiki.Birde akşam 7 den sonra yememeye çalıştım ben.Bugün ara verip yarın tekrar başlıycam.Vermem gereken 5 kilo var hatta 7 kilo verebilrsem süper olacak.Sanırım 2 veya 3 turluk diyetle hepsini verebilirim.
Bugünde abartmadan yemeği düşünüyorum. Ödül olarak bir küçük bitter çikolata yiyebilirim sanırım tabiki su içmeye devam edicem bugünde:)

tebrikler canım ama çok sıkma kendini bence kilolu bile değilsin

Çok geçmiş olsun ama endişelenme zaten geçirmesi gereken bir hastalık eminim çabucak toparlanacaktır.

bende aylar önce yapmıstım 5 gun kadar sanırım 1.5 kılo mu ne vermıstım ama ben hıc bır dıyetı kaçamaksız yapamam..ağır bır dıyet sabah kahvaltı yapıyosun ama sonra hep yesıl elma zor oluyor onun yerıne herşeyden azar azar yıyıp ara öğüne yesıl elma eklenebılır benim fikrim:hulya:
aynen katılıyoırum sana çünkü sıkmaktan kendimi dudağım uçukladı çok kastım

elma diyetini ben yaptım merak eden arkadaslar..
2 haftada 4 kilo verdim, sonra bu diyete basladım.. ama elma diyeti gercekten de kolay değil,bana kalırsa baslamak icin 2 kez düsünün derim...
opuyorumnanaktan

teşekkür ederim kızlaropuyorumnanaktan cevapladığınız için bu hafta 2, haftam olacak 5 gün 5 kiloda ama zorlanmaya başladığımı itiraf edeyim :çok üzgünüm:haftaya elma yapıyım diyorum ama sabah kahvaltısını sıkı yapıcam yani çok sıkmadan yapıcam bakalım haftada 2 kilo gitse yeter temmuza kadar baya bir gider umarım :Saruboceq:

geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah çokçabuk iyileşir acil şifalar diliyorum ...

arkadaşlar meraba bende aranıza katılmak istiyorum 3 ay önce 65 kiloya düştüm erkek arkadasımla görüştükten sonra deli gibi yemeğe saldırdımm:( ve su an ki kilom 85:( yaz tatiline haziran 22 de çıkacağım vermem gereken 20 kilo 50 gün var bana destek olur musunuzz?mafoldumben

arkadaşlar meraba bende aranıza katılmak istiyorum 3 ay önce 65 kiloya düştüm erkek arkadasımla görüştükten sonra deli gibi yemeğe saldırdımm:( ve su an ki kilom 85:( yaz tatiline haziran 22 de çıkacağım vermem gereken 20 kilo 50 gün var bana destek olur musunuzz?mafoldumben

canım koş gel.. hemen zayıflayalım :1hug: yazın sevgilinle mi görüşeceksin aklinialirimsmile bugün patateslerini hazırla yarın hemen başla canım.. a.s.

hoş geldin canım eyyy aşk sen nelere kadirsin :asigim::asigim:

canım koş gel.. hemen zayıflayalım :1hug: yazın sevgilinle mi görüşeceksin aklinialirimsmile bugün patateslerini hazırla yarın hemen başla canım.. a.s.

olaya atladın hemen tanıdık mı geldi bir yerlerden acaba canımopuyorumnanaktan vay benim halime ya millet aşkı için zayıflamaya çalışıyo ben kaynımın düğünü için amaçlara bak :roflol:

canım aynen öylee yapacağımm:)

hoş geldin canım eyyy aşk sen nelere kadirsin :asigim::asigim:

yaa sormaa bi evlensekte kilomu sabitlesem:) hep görüşürken ver bitince al yalama oldum:) offf yaa 5 değilde 2.5 versem istediğim kiloya geleceğimm hadi bakalımmm son gazzz tam gazzzz destekler için sağolunn canlarımm zaten 3 4 ay öncede burada arkadaslarla vermiştim kilolarımıı destek çok önemliiolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5

olaya atladın hemen tanıdık mı geldi bir yerlerden acaba canımopuyorumnanaktan vay benim halime ya millet aşkı için zayıflamaya çalışıyo ben kaynımın düğünü için amaçlara bak :roflol:

evet çok tanıdık.. aşk için zayıflıyoruz napalım.. benim ki daha çok kayınvalide için kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar merhaba,

Yeni üye oldum, bu siteyi keşfettiğim için çok mutluyum paylaşımlar arkadaşlıklar çok güzel. Temmuz ayında nikahım olacak inşalah, bu diyet çok hoşuma gitti ve bugün başladım 5 gün sonra bende yazıcam kilo değişikliğimi. Umarım başarılı sonuç elde ederim. Paylaşana çok teşekkür ederim.

geçmiş olsun canım acil şifalar:Saruboceq:

candy cim çok saol tatlım..yapıştırdımm..çok güzell olmuuşş..:))

hıfzıys çok geçmiş olsunn..umarım çok ateş filan yapmaz..

hoşgeldin canım aramıza kolay gelsin olumunekankayizsmile

Back
X