- Konu Sahibi incilideniz
-
- #5.901
aynı sorun bendede var canım ben tek çare form çayı içiyorum ehh işte ağrıyla sancıyla olduğu kadar diyorm beni patates mahvediyor sebzede kurtarıcı aslında ama bende pek etki etmedi bu hafta sebze o yüzden sinemakili form çayı içiyorum hemen hergün bir fincan dene istersen canım ...
herkese merhaba arkadaşlar ,
bir kaç gündür giremedim ..malasef diyetimi sonlandıramadım çok zorlandım yapan arkadaşları tbrk ediyorum.bugün acaiberry sipariş ettim açlıkla savaşmama yardımcı olucağına inanıyorum bakalım hemen gelicek bu akşam başlıcam inş. sonuç alırım ..
hepinize sağlıklı zayıflamalar dilerim.
slm arkadaşlar ben malesef bir süre giremiyeceğim kızım su çiçeği çıkarttı tamda aşısını vurdurduk her yeri kabarcık oldu çok üzgünüm şu saat oldu hala uyumadık ateşide var saat 09.00 olsa da hemen hastaneye götürsek ne olur dua edin bize:((
bende hiç ama hiç işe yaramadı tavsiye etmem ama almışsın bir kere inş. sende işe yarar canım
inş. bu arada yine canın dondurmamı çekti :icecream:
teşekkürler tatlım bende ilaç mı içsem diyodum bizde bir toz ilaç var adını bilmiyorum 1 ölçek içiliyomuş normalde ama ben yarım ölçek içiyorum gece yatarken içiliyor sabaha zor yetişiyosun wc ye öle 3-4 ayda bir yapıyorum ne kadar doğru bilemem ama
yapma yaa ohaoldumsmile
üf desene 59 lira gitti çöpe :gitme:
ama belki benim bünyem cevap verir ha ne dersin :Saruboceq:
hem de nasıl :icecream: bi de simit.. mafoldumben
ama en çok PATLICAAAAAAAAAN! aklinialirimsmile
canım bende kullandım acai berry i ilk bir hafta 5 kilo gitti kalıcı gitti hemde ama sonrası 2 kutu kullandım 2 ay boyunca o 5 kilodan başka vermedim bende bıraktım ilacı üstelik diyetle yapmıştım yani ilaçlar işe yaramıyor tek faydası tok tuttuğu doğru acıkmıyordum bende ama kilo verdirmiyor onun yerine uygun olan bir diet ve spor en azından yürüyüş yapsan daha faydalı bence kaydirigubbakcemile5
bak bu biraz içimi ferahlattı cnm sağolasın iyi bişi duymaya ihtiyacım vardı başlangıç motivasyonu olarak ..
bende diyetle birlikte uygulucam günde 3 tane içiçem 20 günde belli eder kendini zaten .tok tutması çok iyi benimde tok hissetmeye ihtiyaciım var ruhum doymuyor bir türlü fisfisfis
yok çok ii vermişsin devamıda gelir inş.merhabalar kızlar ben uzun süredir takip ediyodum sizi ama ben nasılsa kilo veremiyorum diye diyete başladığımı bildirmedim bide hayatımda hiç diyet yapmadım açıkcası ama 3 gndür yapıyrm bu diyeti bugün et günüm dayanamadım tartıldım pazartesiden beri 2 kilo vermişim sizce iyi bi gelişme mi yoksa az mı vermişim eyvahedigeldismile
yapma yaa ohaoldumsmile
üf desene 59 lira gitti çöpe :gitme:
ama belki benim bünyem cevap verir ha ne dersin :Saruboceq:
slm arkadaşlar benim bugün 5. günüm yumurta sevmediğim için yoğurt yedim ve çok güzel geçiyor. yarın ben tekrar patatese başlıyacam ara vermeyeceğim çünkü ara verirsem ben kendimi tutamam o yüzden hızlı bir şekilde devam edeceğimyarın sabah tartılıp bu 5 günde ne kadar kilo verdiğimi söylerim size a.s
ya simit deme çok canım çekiyo zaten ama benimki bide tereyağlı feci yani
hem de nasıl :icecream: bi de simit.. mafoldumben
ama en çok PATLICAAAAAAAAAN! aklinialirimsmile
teşekkürler tatlımda tatlı yasak napcazilaç kullanmayı uygun bulmuyorum canım ben aslında bitkisel bile olsa dışarıdan müdahale doğru değil barsaklara bu sefer tembelleşiyor barsaklar ve hep müdahale istiyorlar ama mecbur bitkisel çaylarla takviye yapıyorum ki çok şişkinlik yapıp rahatsız etmesin diye ilaçtan önce uygulayabileceğin bu tarz bişey varsa dene istersen birde ılık suya bal karıştırıp için demişti birisi burda geçen hafta okumuştum oda barsakları çalıştırıyormuş kaydirigubbakcemile5
valla tok tutması benim için önemli değil benim iştah problrmim varcanım bende kullandım acai berry i ilk bir hafta 5 kilo gitti kalıcı gitti hemde ama sonrası 2 kutu kullandım 2 ay boyunca o 5 kilodan başka vermedim bende bıraktım ilacı üstelik diyetle yapmıştım yani ilaçlar işe yaramıyor tek faydası tok tuttuğu doğru acıkmıyordum bende ama kilo verdirmiyor onun yerine uygun olan bir diet ve spor en azından yürüyüş yapsan daha faydalı bence kaydirigubbakcemile5
ewet bwnimkindede 2 tane içiliyodu yemeklerden bir saat öncecanım benim kullandığım günde 2 tane içiliyordu dr öz tavsiyeli diye almıştım programındada tavsiye ediyormuş falan diye baya araştırıp almıştım sabah ve akşam kullandım ama dediğim gibi sadece ilk hafta 5 kilo vererbildim diyetle birlikte sonrası tok tutmaktan başka bişeye yaramadı veremedimde başka kilo 2 ay boyunca inşallah sende işe yarar verirsin bu arada kaç kilosun ne kadar vermen gerekiyor canım opuyorumnanaktan
slm arkadaşlar benim bugün 5. günüm yumurta sevmediğim için yoğurt yedim ve çok güzel geçiyor. yarın ben tekrar patatese başlıyacam ara vermeyeceğim çünkü ara verirsem ben kendimi tutamam o yüzden hızlı bir şekilde devam edeceğimyarın sabah tartılıp bu 5 günde ne kadar kilo verdiğimi söylerim size a.s
kızlar hani şu kilo almak isteyen kadınlar grubu varya (sinir oluyorumkötükedihüso alıpta napacaklarsa artık)
acaba bu benim iştahımı onlara nakledecek bir doktor tanıdığınız varmı :uhm::uhm::uhm:
aman kullancam gitsin o ilacı bağırsaklarda bişey bırakmıyo baya bir rahatlatıyorteşekkürler tatlımda tatlı yasak napcaz
vallahi bilmiyorum canım sen en iyisi ya bitkisel çay içiceksin yada sende olan o ilaçtan içiceksin başka çare yok gibi görünüyor inşallah problemin hmen çözülür canım :sinifsinifpuyorumnanaktan
keşke iştah nakli yapılsa ya canım gönüllü olurum ilk önce ben veririm iştahımı kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?