• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

a.s.çizelgemi:uhm:nerede:uhm:ben çizelge yapmadım kibilmiyorumkismile

a.s.geçmiş olsun canım. acil şifalar diliyorum:Saruboceq::Saruboceq:

a.s.kutluyorum:nazar::nazar:devamı gelir inşallah:dance::teytey:

a.s.tabii destek oluruz.aramıza hoşgeldinvereliniortak

a.s.aramıza hoşgeldin.sağlıklı zayıflamalarvereliniortak

:) Teşekkür ederim bugün 2. günüm ve kendimi şimdiden hafiflemiş gibi hissediyorum :)

:) Kesinlikle öyle canım gelin olacak her kızın zayıflaması,ideal kilosunda olması gerektiğine inanıyorum çünkü 1 kere olan bir şey ve o güne dair elimizde video ve bir sürü resim olacak seneler sonra bakıp ah vah etmemek için ideal kiloda olmak en iyisi :)

kızlar bugünde 1 kg vererek başladım güne 3 kilo oldu bu hafta çizelgemide düzelttim bugün meyve günümdeyim dün benim doğum günümdü bide et günü tabi ben atin yanında yoğurtlu patlıcan salatası ve 1 eti formla beraber yedim etimi karnımı doyurmak zorundaydım yoksa o pastanın hali niceydi genede 1 kilo verebilmişim birazdan yürüyüşüme çıkıcam herkeşlere koolay gelsin

bu sabahki kilon kaç canım

ahhhhhhhh ahhhhhhhhhh bende iştahta verebilirim ama daha iyi bi firmi var 5er 5er kilolarımı paylaştımaa şansım olsa söyle organ nakli gibi ücretsiz yağ nakli yapılsa bizden onlaraa ahhhh ahhhhhh bu gün bi yedim bi yedimm yarın başlıyorum yaa artıkkk saldırdımmm afedersiniz dana gibi:1no2: ama yarın yepyeni bi gün başlıyo bakalımm allah hepimizin yardımcısı olsunnnnnnn a.s.

hayırlı olsun canım inşallah yağ konusunda katılıyorum sana ama 2.nci el yağ almak istemezler büyük ihtimalle o kadar lezzetli yemekleri yiyip o yağlara sahip olmak varken tercih etmezler diye düşünüyorum neyse diyet konusunda başarılar inşallah istediğin kiloya düşersin canım opuyorumnanaktan

herkese günaydııııınnnnnn. işte ben günün sonucu 80.7 yani tammm 3 kg :sm_cool: bu benim için süper bişey başta incilidenizcim olmak üzere hepinize çoook teşekkür ederim beni çok güzel gaza getirdiniz :teytey: a.s.:enbuyukkk:

merhaba arkadaşlar benim bugün meyve günüm elma armut çilek ve erikten oluşan bir mönüm var kahvaltıda normal ölçülerde yedim meyvelerimi ama az önce abarttım sanırım bir elma bir armut ve 5 erik yedim üst üste aç gözlülüğüm tuttu sanırım şimdi midem ağrıyor keşke yemeseydim diyorum ama yedim birkere ama sabahtan beri baya yol yürüdüm herhalde faydasıı olur herkeze bugünüde kaçamaksız başarıyla geçirmelerini diliyorum

herkese günaydııııınnnnnn. işte ben günün sonucu 80.7 yani tammm 3 kg :sm_cool: bu benim için süper bişey başta incilidenizcim olmak üzere hepinize çoook teşekkür ederim beni çok güzel gaza getirdiniz :teytey: a.s.:enbuyukkk:
tebrikler canım ben 3 kilo vermiştim dikkat et ama alma ben 600 gr almıştım

merhaba arkadaşlar benim bugün meyve günüm elma armut çilek ve erikten oluşan bir mönüm var kahvaltıda normal ölçülerde yedim meyvelerimi ama az önce abarttım sanırım bir elma bir armut ve 5 erik yedim üst üste aç gözlülüğüm tuttu sanırım şimdi midem ağrıyor keşke yemeseydim diyorum ama yedim birkere ama sabahtan beri baya yol yürüdüm herhalde faydasıı olur herkeze bugünüde kaçamaksız başarıyla geçirmelerini diliyorum

benimde meyve günüm canım bende 1 elma yarım portakal yarım greyfurt ve 3 çilek yedim sabah çok oldu herhalde acayp midem ağrıyodu nerdeyse kaçamak yapacaktım ama zor tuttum kendimi öğlende 1 greyfurt 4-5 çilek yedim meyve gününü çok seviyorum akşama kadar hiçbıkmadan usanmada çilek yiyebilirim

benimde meyve günüm canım bende 1 elma yarım portakal yarım greyfurt ve 3 çilek yedim sabah çok oldu herhalde acayp midem ağrıyodu nerdeyse kaçamak yapacaktım ama zor tuttum kendimi öğlende 1 greyfurt 4-5 çilek yedim meyve gününü çok seviyorum akşama kadar hiçbıkmadan usanmada çilek yiyebilirim

canım meyveyi bende çok seviyorum mutlu oluyorum meyve gününde hatta şimdi şöyle biraz daha karpuz falanda çıksa ohh deyme keyfime en mutlu olduğum gün olacak ama abartıyorum sanırım tek seferde yeme miktarını diğer günlerde yapmıyorum bunu ama meyvede bir elma bir armut 5 erik bir anda mideye sığınca o mide küçülmez yani değilmi... inşallah küçülür :kedi:

teşekkürler güzelim opuyorumnanaktan inşlh almam sabah bir dilim kepek ekmeğiyle hafif bi kahvaltı yaptım akşama da taze fasulyem var, şimdi kalkıp kendimi temizliğe vuracağım, biraz enerji sarfedeyim guclubacismilezemuszemus

teşekkürler güzelim opuyorumnanaktan inşlh almam sabah bir dilim kepek ekmeğiyle hafif bi kahvaltı yaptım akşama da taze fasulyem var, şimdi kalkıp kendimi temizliğe vuracağım, biraz enerji sarfedeyim guclubacismilezemuszemus

vereliniortak tebrık ederım canım benım guzeller guzelı arkadasım:lepi::lepi:

canım meyveyi bende çok seviyorum mutlu oluyorum meyve gününde hatta şimdi şöyle biraz daha karpuz falanda çıksa ohh deyme keyfime en mutlu olduğum gün olacak ama abartıyorum sanırım tek seferde yeme miktarını diğer günlerde yapmıyorum bunu ama meyvede bir elma bir armut 5 erik bir anda mideye sığınca o mide küçülmez yani değilmi... inşallah küçülür :kedi:
inş. canım inş. küçülürde kurtuluruz kilolardan

çok ii canım opuyorumnanaktanolur bende pazarları öle yapıyorum çok faydası var bence en ii spor ev temiizliği ben 5 gün ara vermiştim diyete yalnız 5 gün aradan sonra 600 gr almıştım

ya kızlar benim moralim çok bozuk dün annelere gittim 15 gündür gitmiyodum diyette olunca işte neyse eşime çok belliolmuş süzülmüşsün resmen dedi annem ama bana pek belli olmamış gibi dedi ya buğünde işyerinden bir arkadaş dedi hiç belli olmadı die ama 4-5 kilo kadar verdim ben ya neden belli olmuyo :çok üzgünüm:senağlamasenağlama

Back
X