5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

aa iyi ama daha fazla kacamak yapmamalıyız cunku boşa gıdıcek tum bu sıkıntı
patetes gununde ben de tuz kullandım baharatla falan olmadı=) bu arada ıns bu sefer tamamlarsın bırlıkte kılo verırız

Ben bütün yediklerimde tuzu azda olsa kulandim :utangac: yoksa yenilmiyor :olmaz: okadarda olsun yinede ise yariyor ama kaydirigubbakcemile3

aa iyi ama daha fazla kacamak yapmamalıyız cunku boşa gıdıcek tum bu sıkıntı
patetes gununde ben de tuz kullandım baharatla falan olmadı=) bu arada ıns bu sefer tamamlarsın bırlıkte kılo verırız

herhalde bi daha yapmam kaçamak

bu patates günü kötü cidden

hele akşama soğumuş oluyolar yaa:dilcikar:

sevgili arkadaşlarım ben de bu diyetten nefret ediyorum ama ben de şaşırtıcı derecede işe yarıyor ve çok çok zorlarsam ancak öyle geri alınıyor ve 4 ay sonra düğünüm var ipincecik olmak istiyorum rüyalarımdaki gelinliğin içinde güzel görünmek için :kedi:
şuan 68 civarıyım tartıda 60ı görünceye kadar asla pes etmek istemiyorum lütfen destek olun bugün 4. günüm ama regl oldum cum-pazar ara verip pazartesi patatesten başlayacağım
------------hadi inşaalllah--------:Saruboceq:

yok cnm değil bende 69.8 oldum bi günde gitti bayramdan kalanlarsositososito

ama halsizim işte:gitme:

yaa aynen ben de cok halsizim arteria napıcaz ya sureklı yatıorum tansıyonum da dusuk brda bira mayası kürü diyorlar halsiz kalmamak için ben yaptm ama pek etkilemedi bence yata yata yapalım ama zayıflayalım

sevgili arkadaşlarım ben de bu diyetten nefret ediyorum ama ben de şaşırtıcı derecede işe yarıyor ve çok çok zorlarsam ancak öyle geri alınıyor ve 4 ay sonra düğünüm var ipincecik olmak istiyorum rüyalarımdaki gelinliğin içinde güzel görünmek için :kedi:
şuan 68 civarıyım tartıda 60ı görünceye kadar asla pes etmek istemiyorum lütfen destek olun bugün 4. günüm ama regl oldum cum-pazar ara verip pazartesi patatesten başlayacağım
------------hadi inşaalllah--------:Saruboceq:

öncelıkle hayırlı olsun İnsallah bir ömür boyu cok mutlu olursunuz. bu diyetı daha once yapmısmıydın?_ kac kılo vermıstın?_ biz yenı basladk bnm 4.gunumdu bugun ve 2bucuk kılo gıttı gıbı sen de yap hemen basla ruyalarındakı gelınlıge gırmek ıcın aglaya sızlıya 1 ay sbretsen hersey olur

cancum haklısın tatlım arkadaş süper olmuş fotolarını gördümde inanamadım zamanını bilmiyorum ama sanırım 10 kilo vermiş

yaa aynen ben de cok halsizim arteria napıcaz ya sureklı yatıorum tansıyonum da dusuk brda bira mayası kürü diyorlar halsiz kalmamak için ben yaptm ama pek etkilemedi bence yata yata yapalım ama zayıflayalım

cnm açıkcası ben çok halsiz kaldığımda bişiler atıyorum ağzıma, psikolojik olarak biraz daha iyi oluyorum belkide bilmiyorum ama bugün düne oranla daha iyiyim

kızlar benim bugün 3.günüm bitti normlde ac karnına 59.5 civarıydım bugün dayanamadım baktım 58 görünüyorum havalara uctum tabi.benim uzun süredir kilo vermem durmustu...yapan arkadslara sormak istedgim bişey var saat kaca kadar yemek serbest ben biraz obur birazda geç yatan bir yoldaşınızımda opuyorumnanaktan

ve bişey daha ben sabah kalkıyorum atıyorumdomates marul havuc dogradım yedim aksama kadar bu 3 lü ile devam etmem gerekiyor dimi yani neyle basladıysan onla derken bunu kastediyor dimi arkadslar yoksa salatalıkla basladın tüm gün salatalık mı :D hayr mesajların hepsini okuyamadımda cvp verirseniz mutlu olurum boshayallersmile

ben de basladımm bugunnnn su an haslanıoo bakalım patateslerrr bende 60 kıloyummmm bakalımmmmm 50 olmak ıstıorummmmmm bıkeresınde hollywood diyeti yapmıstım ondan wermıstım bayaa bıde bunu denıycem bakalımm ınsssssssss

şimdi baktım da geçmişe ben bu diyetle 1.8 kilomu ne vermişim ama kaçamakla ve 5. günü yapmadım

bugün 4. gün 1.5 kilo verdim 5. günle başka bi şok diyeti birleştirip devam edicem bakalım nolcak

şimdi baktım da geçmişe ben bu diyetle 1.8 kilomu ne vermişim ama kaçamakla ve 5. günü yapmadım

bugün 4. gün 1.5 kilo verdim 5. günle başka bi şok diyeti birleştirip devam edicem bakalım nolcak

aynen benımde ole 5.gun sbh ve ögle yaptım ama aksam azıcık balık ve pirinç lapası yedim:S sımdı salı gunu bıdaha baslıycam ya da salı carsamba pirinç lapası diyeti yapıp sonra baslıcam sen hangi sok dıyetı yapıcaksın

ben de yapsammı acaba.ama bu hafta yapamam belki haftaya yapabilirim.ya ben sadece vücudun sarkmasından korkuyorum CADIARZU

Back
X